Gość: Jarpen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:34 No no no Gratuluje!!! pozdrowienia dla InfGr3 :D:D marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: owczi Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 11.05.05, 22:08 gratulacje :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japanizzzzzzz Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:07 Gratulacje ziomale ciekawe co zrobiliście napewno sformatowaliście kompa i Microsoft dał wam pochwałe za odwage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:00 myśle że jest to do d........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:09 Gratulacje jestem pod wrażeniem Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros 11.05.05, 23:25 Oczywiscie gratuluje. Ale jako dzialajacy w zakresie ekonomii i informatyki "zdrowy skeptyk" mam takie male pytanko: ze na drugim roku sa tzw.geniuszami informatyki, to - pro reo - chce uwierzyc. Ale "biznesu" (magiczne slowo dla niekto- rych "Nowoamerykanow"), to gdzie oni tyle "lizli", ze "az w Ameryce" sa teraz troche perlex? - Dopiero w przedszkolu albo juz w zlobku ?? Bo ja i wszyscy, ktorych znam, a sa wsrod nich "dobre konie" typu manager, konsultant, docent, my wszyscy potrzebowalismy troche dluzej, hehe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielott Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: *.chello.pl 12.05.05, 00:01 hmm a gdzie tu mowa o geniuszach ?? zarowno informatyki jaki i biznesu?? chyba zle zrozumiales tekst, pomysl na projekt i idee konkursu zapraszam na www.imaginecup.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schmittko Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: *.net.pl / *.net.pl 12.05.05, 14:50 hehe... chłopaki daleko zajdą. Gratuluję! Do jutra :) ...oczywiście na PK <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: December Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 12.05.05, 15:22 hehe, ja rowniez gratuluje :D pozdrowienia od infgr4 dla infgr3 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomy&reszta grupy5 Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: 157.158.77.* 13.05.05, 11:20 Gratulacje dla grupy 5, ktora siedzi wlasnie na IP !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:48 Słodkie buziaczki :*** i poraz n-ty gratulacje (ale tego nigdy za wiele :D) dla kolegów z grupy! Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elgreco Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:39 Na pewno nie sformatowali compa, bo na pewno komputerowy gigant zaraz zauważyłby to. Cieszę się, że wygrali. A malkontentom radzę, żeby sami w przyszłym roku wystartowali. Zobaczą, czy tak łatwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal i reszta Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: 157.158.77.* 13.05.05, 11:21 pozdro !!! dla inf gr5 ktora zaraz nie bedzie miala BD :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmryk Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:40 Gratuluje! To zaszczyt studiowac z Takimi ludzmi na jednym roku! pozdrowienia od kolesia z gr.1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu & comapny Re: Młodych informatyków z Katowic docenił Micros IP: 157.158.77.* 13.05.05, 11:23 ..albo nie okapany ;P POZDRO SIEMA WSZYTKIM ZIOMALAOM GRATULACJE DLA DZIOBAKÓW Z 3 GR KTRZY ZAJELI 3 MIEJSCE WOJTASZEK JESTES WIELKI :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ganek Plagiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:59 Nie wiem czy wiecie, ale taki program już powstał.. A ten konkurs miał chyba polegać na nie tylko dobrym programowaniu, ale także pokazaniu własnej intencji... Ludzie ale to wstyd, żeby coś takiego miało miejsce.. naprawde wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekn Re: Plagiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:34 Nie wiemy. Moglbys podac linka do opisu tego programu? Zarzut plagiatu jest dosc powazny, wiec chcialbym sie zapytac: oba programy sa identyczne? Widziales kody zrodlowe obu programow i mozesz potwierdzic ze sa takie same? Chyba ze nie rozumiesz co to znaczy slowo plagiat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Plagiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 09:36 Aby pisać o plagiacie należy najpierw sprawdzić co oznacza to pojęcie , a potem rozładowywać swoje frustracje na ludziach którym chciało się coś zrobić w tej naszej codziennej mizerocie.Drogi "Ganku" jesteś typowym przedstawicielem tzw. polskiego piekiełka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA [...] IP: 157.158.77.* 13.05.05, 11:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś