Gość: Garcio IP: 217.153.90.* 17.08.05, 13:25 Przepraszam, co za ćwok napisał ten komentarz? Może ktoś jeszcze udowodni, że jest to bezstronna i obiektywna ocena sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danieldamian Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:57 A co to takiego jest BEZSTRONNA OCENA SYTUACJI? Wg mnie ocena sytuacji jest zawsze subiektywną i nie musi poddawać się poprawności politycznej, której ogarek to, najwyraźniej, koledze przyświeca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gambrinus Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 17:47 Nie oczekuje obiektywnej oceny sytuacji. Oczekuje rzetelności!!! To słowo występuje w prawie prasowym, które redaktor Krzyk pewnie dobrze zna. Najwidoczniej nie chciało mu się ruszyć tyłka z Tychów i przyjechać do Miasteczka. Lepiej wysłac fotoreporterów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: dla redaktora Józefa Krzyk IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 17:59 Panie redaktorze tłumaczą się tylko winni ,w pełni pana popieram za to co pan robi dla tej sprawy tylko tak dalej znajomy z miasteczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO gambrimusa Re: dla redaktora Józefa Krzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 09:36 Ty idioto ty sie uwazasz za katolika to jestes w bledzie Czy ty znasz osme przykazanie jak bedziesz je przestrzegal to dopiero mozesz mowic ze jestes prawdziwym katolikiem.Pamietaj kto z ksiedzem wojuje bez ksiedza umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gambrinus Re: dla redaktora Józefa Krzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:46 Przyganiał kocioł garnkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:54 p.krzyk starsi ludzie zawsze mówili że nazwiska pasoją do ludzi. w pana przypadku sprawdza sie w 110%.pana artykuł to jeden wielki KRZYK. zastanawiam się czy pan wie gdzie jest miasteczko śl,bo gdyby p.tu był to takich bzdur by nie pisał.ks.DEWOR mszy św.nie odprawił bo nie miał do tego prawa.w miasteczku są księża z dekretami i to oni są od tego. kilkaset ludzi było,ale wszystkich a nie obrońców tego szaleńca. z pana artykułu wynika że wszyscy są winni tylko nie dewor i jego obrońcy. jeśli chce pan polegać na opini pana informatorów i fotoreporterów to niech pan dobierze sobie bardziej rzetelnych. tych dwóch od których było czuć alkochol to byli akurat deworianie. niech pan zapyta w sklepach w miasteczku ile mogą w ciągu nocnego czuwania wypić,a sami kazdego nazywają pijakiem i złdziejem. jestem bardzo rozczarowany pana artykułem ktory pokazuje ze w miasteczku śl sa tylko prześladowani deworianie a reszta to pijaki,awanturnicy i chołota mimo wielu lat czytania gazety wyb.jestem rozczarowany jej rzetlnością w przedstawianiu prawdy szczególnie takich dziennikarzy jak p.krzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do czytelnika Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:20 czytelniku ,chyba masz klopoty z liczeniem.deworian bylo ok.1ooo .was bylo kilkudziesięciu ale za to na haju - bardzo "walecznych".polamaliście kosci starszym kobietom,wy ,rośli faceci .WSTYD.a tak przy okazji ,popracuj nad ortografią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.miotek.kalety.net / 212.160.128.* 17.08.05, 19:08 To jest bardzo trafny komentarz!!Kazdy madry powinien polaczyc dwa nazwiska Wieczorek(burmistrz) i Wieczorek(biskup)to ich glowy powinny poleciec za ten balagan i nerwy ludzi.Raczka raczke myje-niech radni z miasteczka powiedza co laczy burmistza z biskupem...bo jest tu co mowic.W urzedzia przydalaby sie kontrola z NIK-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roj Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:05 obiektywna ty wiesz co znaczy te slowo? a kontola juz bula nie jedna wy wszędzie widzicie podstęp i zlodzieji a szczegolnie stefania k.z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:55 Uważam,że sytuacja jest tak napięta, że Miasteczko będzie podzielone przez długie lata i gdyby p. burmistrz i radni byli wporządku i zależało by im na spokoju i dobru wszystkich ludzi to napewno znaleźli by wyjście z sytuacji.Myślę,że władze miasteczka maczali w tym palce, aby się pozbyć ks Dewora. A może chcą pokazać,że to co oni postanowią to tak musi być.Czasy się zmieniły i ludzie mają prawo wyboru.Chyba czs na zmianę rządu w Miasteczu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gambrinus Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 00:08 Ludzie nie odwracajcie kota ogonem!!! Za podział wśród mieszkańców parafii i Miasteczka odpowiedzialna jest wyłącznie jedna osoba: Ks. Dewor!!! ten czlowiek niestety nie zdaje sobie sprawy z tego co zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:07 Za podzial odpowiedzialni sa ci co pisali falszywe donosy na ksiedza.Od tego to sie zaczelo.Kto krzyczal przed kosciolem poloki na bloki sam burmistrz.Czy wedlug burmistrza na osiedlu mieszkaja gorsi obywatele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:41 doda dej sie leczyć,ty widzisz i słuszysz co chcesz. rozmowa z tobą to tak jak ze ślepym o kolorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAURICIUS Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:41 TRACZ I WIECZOREK NAWALENI PRZYSZLI DO KOŚCIOŁA - CO TU KOMENTOWAĆ ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gambrinus Każdy pijak to złodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:38 "Ten Facet to pijak. A każdy pijak to złodziej!". Skąd my to znamy? Już wiem. Stanisław Bareja "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz". Świetny film. Jednak nie podejrzewam Cię o takie skojarzenie, a jedynie o zwykłą złośliwość wobec Wieczorka i Tracza. No ale co zrobić kiedy za sens swojego życia obrało się mizdrzenie do takiego bożka i złotego cielca jakim stał się dla ciebie i reszty ludzi pod farą ks. Dewor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:56 krzyk idź chopie do krzaków. Twoje "obiektywne" i "rzeczowe" dziennikarstwo jest fantastyczne. Myślę, że NIE oraz FAKTY i MITY będą się o Ciebie biły. Wielka sława i ogromna kasa przed Tobą. A tak na serio - mam prośbę do zwierzchników Pana Krzyka o dokładniejsze sprawdzanie informacji, które On przekazuje. Czytam GW od początku jej powstania i niestety muszę to z bólem stwierdzić, że to co pisze ten Pan niewiele mam wspólnego z dziennikarstwem w najlepszym wydaniu. Facet po prostu jest nierzetelny i stronniczy, żeby nie użyć słowa: KŁAMIE! Ps. Żeby było jasne-nie jestem po żadnej ze stron konfliktu w Miasteczku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Ewa Re: Komentuje Józef Krzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 09:28 Panie Krzyk dziekujemy za reportarz pisze Pan nareszcie prawde niech sie ludzie dowiedza jak wyglada prawdziwy katolik.To sa ponoc ludzie zacni ,damskie boksery Jak juz ktos napisal nazwiska Biskup Wieczorek i Burmistrz Wieczorek to jedna klika RESZTE PROSZE SIE DOMYSLEC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gambrinus O co Panu chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 06:39 Pomijam że pismak Krzyk nie był pod kościołem kiedy całe zdarzenie miało miejsce. Komentować moze jednak każdy. Pisze pan, że władza kościelna powinna zareagować w końcu. Zgoda. Jakas reakcja powinna być, tylko niech pan nie odwraca kota ogonem. Winny całej sytuacji jest nie biskup tylko ks. Dewor, który się mu sprzeciwił i zmanipulował całe wydarzenie związane z dekretem. Rozpętał przy tym kampanie oszczerstw i kłamstw, ktore dotknęły niewinnych ludzi. Druga sprawa. Pisze pan, że gra toczy się o utratę duszyczek. Ja się pytam których? Przecież wielu ludzi, blokujących fare i kościół nie miało nic wspólnego z tymi iejscami już od wielu lat, a część z nich ks. Dewora poznało dopiero kiedy on rozpetał całą aferę. Proponuje trochę umiaru i zachowania proporcji panie redaktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gambrinus Re: O co Panu chodzi? IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:48 widzisz gambrinus kazdy czlowiek ma dusze niezaleznie od tego w której ławce od oltarza siedzi.jesli od owych duszyczek kuria bez skrupolow bierze kase ,to powinna tez troszczyc sie o nie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Komentuje Józef Krzyk 18.08.05, 11:24 Gość portalu: Garcio napisał(a): > Przepraszam, co za ćwok napisał ten komentarz? Może ktoś jeszcze udowodni, że > jest to bezstronna i obiektywna ocena sytuacji? Przecież wyraźnie jest napisane w tytule, że to komentarz, z którym nie musisz się zgadzać. Artykuł o zajściu masz gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś