Gość: Jaker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.02, 09:59 Wreszcie wzięto się za przyjętych po znajomości, na etaciki w Kasie Chorych, protegowanych Sośnierza. Proszę wyczyścić jeszcze bardziej, to stanowczo za mało ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Zwolnienia w Śląskiej Kasie Chorych IP: *.srkch.pik-net.pl 03.09.02, 10:04 Nie ciesz się tak - zatrudnią sobie swoich znajomych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Koryto IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 03.09.02, 10:26 Glodna swinia przy pelnym korycie zachowuje sie nieracjonalnie i bolesnie potem choruje -taka natura:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Re: Zwolnienia w Śląskiej Kasie Chorych IP: *.sw / 10.29.152.* 03.09.02, 10:29 Chłopczyku - widać, żeś komunista... A wiesz? Ja nie cierpię komuchów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zwolnienia w Śląskiej Kasie Chorych IP: 2.4.STABLE* / 192.168.12.* 03.09.02, 16:29 Jesteś idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piast Re: Zwolnienia w Śląskiej Kasie Chorych IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 20:56 > Nareszcie. Jeżeli różnica w finansowaniu tych samych świadczeń sięgała 30% > to wiadomo, że ta Kasa była Chora!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierrob Re: Zwolnienia w Śląskiej Kasie Chorych 03.09.02, 23:13 Czyzby nowe czystki polityczne??? Ostygly nastroje wokol zmian w SRKCh i nowy dyrektor juz zaczyna zwalniac wiernych prezesowi Sosnierzowi pracownikow, a pewnie w najblizszych dniach ich miejsce znajda zwolennicy nowego dyrektora lub przedstawiciele srodowisk z nim zwiazanych. Slaska Kasa Chorych do niedawna swiecila przykladem, wiec trzeba ja zniszczyc, aby nie bylo protestow wobec likwidacji Kas Chorych przez Ministerstwo Zdrowia. "Busz po Polsku" Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adter Re: Zwolnienia w Śląskiej Kasie Chorych IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 20:23 Tupali nogami, tupali, aż wytupali synekury dla swoich. Nie mogli poczekać przynajmniej do wyborów samorządowych... Tak naprawdę to mi szkoda pacjentów i szpitali, pieniądze teraz popłyną do Warszawy i dalej, na pewno nie na Śląsk. Murowane cięcia w wydatkach na śląską służbę zdrowia! A poza tym nowy dyrektor musi się dużo nauczyć - na błędach, za które oczywiście zapłacą pacjęci. Wszystko to jeżeli bedzie miał ochotę, bo na razie to słyszałem, że za taką pensję jak miał Sośnierz to nie będzie pracował, w swoim szpitaliku miał większą... No coments! Odpowiedz Link Zgłoś
pierrob Re: Zwolnienia w Śląskiej Kasie Chorych 04.09.02, 22:29 Moze wreszcie ktos by sie tym zajal!!! Odpowiedz Link Zgłoś