Gość: Mariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:00 Więc polecam wyjazd z biurem Triada...bez biletu na mecz ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peter Re: Ogromne zainteresowanie kibiców październikow IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:13 Tak, Triada ma znakomity pakiet - mega hit!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Ogromne zainteresowanie kibiców październikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:24 a sindbad to wyjatkowo ch...wa firma, wracalem ich autobusem z londynu, plonacy burdel na kolkach to nic przy tym, co sie tam dzieje - a kupowalem tylko 2 bilety. strach pomyslec jakie beda hece przy 500 kibicach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondry Wystarczy kupic bilet na miejscu w sektorze dla IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.09.05, 09:00 angoli. wiec nie rozumiem o co ta panika. stadion jest na 68 000 miejsc, wiec 60 000 bedzie wolnych, na mecze anglia - polska nikt nigdy nie przychodzi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bermin Re: Wystarczy kupic bilet na miejscu w sektorze d. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.09.05, 23:29 Gratuluję poczucia humoru. Jeśli chciałbyś wejść na angielski sektor to promo cena 150 f. A tak wogóle to nie wiem czy masz poczucie rzeczywistości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAM Re: Ogromne zainteresowanie kibiców październikow IP: *.crowley.pl 09.09.05, 09:46 totalna bzdura z firma "Sindbad" oto info ze strony sindbada CENA obejmuje: przejazd autokarem LUX, 1 nocleg w hotelu na obrzeżach Manchesteru, śniadanie, opieka pilota, podatek VAT, ubezpieczenie KL i NW. CENA NIE obejmuje: biletu wstępu na mecz 190 zł., obiadokolacji. Dopłata do pokoju 1 os. 80 zł. BRAWO DLA REDAKTORA GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jUSTIN cREDIBLE 4 BILETY NA SPRZEDAZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 16:52 Witam . Mam do sprzedania 4 bilet na mecz Anglia Polska w Manchesterze. Bilety sa na sektor Polski. PZPN ma je zaczac rozsyłać 27 wrzesnia.Sprzedaje bo mam ich troche wiecej niż potrzebuje. Ja zamówiłem 4 sztuki i dla pewności moja dziewczyna tez 4 . związek potwierdzil obydwa zamowienia i w ten sposób mam cztery bilety za duzo. Cena za sztuke 500pln. justincredible@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżokej Re: 4 BILETY NA SPRZEDAZ! IP: *.acn.waw.pl 09.09.05, 19:44 won koniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciawa Re: 4 BILETY NA SPRZEDAZ! IP: *.bulldogdsl.com 12.09.05, 03:57 Ty stary to chyba bedziesz na lezaco ogladal. Jak ktos juz jest zdecydowany na wyjazd to pojedzie do Manchesteru i tam sobie kupi gora za 50 funtow a ty krzyczysz prawie 100 funtow, chyba ze to miejsca w lozy honorowej z twoja laska to sorki i z checia je nabede choc i tak mysle ze nawet z twoja dziewczyna to za wysoka cena. DAJ ZNAC jak jest z ta loza 022 55 12 309 pros MICHALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: 4 BILETY NA SPRZEDAZ! IP: *.ipt.aol.com 18.09.05, 14:14 kupie od was te bilety za 1100 dajcie znac to do mnie kontakt 004478433659382 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: 4 BILETY NA SPRZEDAZ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.09.05, 23:33 Gamonie nie znaja realiów. Bardzo dobra cena. Ja swoje juz sprzedałem za 110 f. Odpowiedz Link Zgłoś