un1 30.10.02, 11:53 Ani śladu RAŚ w samorządach. Slezan wykonał zadanie;). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slezan Re: Sukces wyborczy 30.10.02, 11:58 RAdni gminni to najwyraźniej nie "ślady". Ale przyznaję, z Twoim LPR-em przerżnęliśmy, zresztą nie jako jedyni. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Sukces wyborczy 30.10.02, 12:01 slezan napisał: > RAdni gminni to najwyraźniej nie "ślady". Ale przyznaję, z Twoim LPR-em > przerżnęliśmy, zresztą nie jako jedyni. Fakt, ślady są, przepraszam. A poza tym bzdura, kolego. Brzydziłbym się wygrywać w miejscowościach gdzie LPR był drugi. Wstyd mi że w ogóle coś takiego istnieje. Wy jesteście tylko śmieszni i za to można was lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Sukces wyborczy 30.10.02, 12:09 un1 napisał: > slezan napisał: > > > RAdni gminni to najwyraźniej nie "ślady". Ale przyznaję, z Twoim LPR-em > > przerżnęliśmy, zresztą nie jako jedyni. > > Fakt, ślady są, przepraszam. A poza tym bzdura, kolego. Brzydziłbym się > wygrywać w miejscowościach gdzie LPR był drugi. Wstyd mi że w ogóle coś takiego > > istnieje. Wy jesteście tylko śmieszni i za to można was lubić. No to się śmiej, LPRoidalny prawdziwku, śmiech to zdrowie, a tego Ci wyraźnie trzeba. RAŚ spokojnie zabierze się do roboty, by poprawić swój wynik w kolejnych wyborach, w których jak sądzę wystąpi, w przeciwieństwie do większości efemerycznych ugrupowań, zwłaszcza z prawej strony, których już po prostu nie będzie. Pod tym względem jesteśmy przewidywalni do znudzenia jak SLD. A konsekwencja z czasem przynosi efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Sukces wyborczy 30.10.02, 12:11 slezan napisał: > un1 napisał: > > > slezan napisał: > > > > > RAdni gminni to najwyraźniej nie "ślady". Ale przyznaję, z Twoim LPR- > em > > > przerżnęliśmy, zresztą nie jako jedyni. > > > > Fakt, ślady są, przepraszam. A poza tym bzdura, kolego. Brzydziłbym się > > wygrywać w miejscowościach gdzie LPR był drugi. Wstyd mi że w ogóle coś > takiego > > > > istnieje. Wy jesteście tylko śmieszni i za to można was lubić. > > No to się śmiej, LPRoidalny prawdziwku, śmiech to zdrowie, a tego Ci wyraźnie > trzeba. RAŚ spokojnie zabierze się do roboty, by poprawić swój wynik w > kolejnych wyborach, w których jak sądzę wystąpi, w przeciwieństwie do > większości efemerycznych ugrupowań, zwłaszcza z prawej strony, których już po > prostu nie będzie. Pod tym względem jesteśmy przewidywalni do znudzenia jak > SLD. A konsekwencja z czasem przynosi efekty. Oj, biedny misiu, jak un1 jest LPR to ty jesteś Gorzelik:). Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Sukces wyborczy 30.10.02, 12:17 Złociutki, zaczynamy panikować? Dziś Gorzelikiem jest Arnold, moja kolej pojutrze. Odpowiedz Link Zgłoś