Dodaj do ulubionych

Próbny sprawdzian w podstawówkach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:36
Im więcej stresu w młodości, tym łatwiej w życiu dorosłym. Myślę, że
największy stres przeżywają nauczyciele, bo to też ekzamin dla nich.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nauczyciel Próbny sprawdzian w podstawówkach IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:59
      Koszty przerażają, ale wszyscy wiemy, że jeżeli nie "odkręcimy" tzw. AWSowskiej
      reformy oświaty, klęska szkolnictwa polskiego jest nieuchronna.
      Każdego "mędrca" zapraszam na miesiąc pracy w przeciętnym gimnazjum. Szczególne
      zaproszenie kieruję do urzędników (nie tylko oświatowych) i redaktorów
      wszystkich środków masowego przekazu! Będą wiedzieli o czym piszą bądź co
      pokazują.
    • Gość: rodzic Re: Próbny sprawdzian w podstawówkach IP: *.devs.futuro.pl 15.02.06, 11:16
      nie zgadzam się ztwoja opinią.dzieci i tak maja wytarczająco duży stres przed
      klasówką .nabytą wiedzę powinni oceniac na bieżaco nauczyciele na lekcji a nie
      stresować dodatkowo dzieci!!
      • Gość: obserwator Re: Próbny sprawdzian w podstawówkach IP: 193.24.196.* 15.02.06, 14:05
        Efekty reformy są już widoczne - utworzenie gimnazjów rozłożyło naszą oświatę n
        a obie łopatki. Poziom nauczania jest coraz niższy. Egzaminy w podstawówce nie
        mają najmniejszego znaczenia - do gimnazjum w rejonie i tak musi pojśc każdy,
        no i obowiązkowo go ukończyc. Efektem jest horror w tych szkołach. Chuligani
        maja jeden cel - gnębic nauczycieli i "kujonów", roakładać każdą lekcję. Tylko
        w ten sposób mogą przecież zaistnieć. Władze oświatowe mają jednak dobre
        samopoczucie, dla nich liczą się jedynie statystyki.
    • Gość: Ol@ Re: Próbny sprawdzian w podstawówkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:36
      Jestem z górnego śląska. Kupiłam gazetę wyborczą( a normalnie u nas w domu sie
      jej nie kupuje )tylko po to żeby sprawdzić czy dobrze napisałam test. A tu co?
      To nie był wcale test który ja pisałam! Tamten był jakiś o rowerach a ja
      pisałam o test ptakach! A w ogóle czemu w artykule pisze że pisalismy go we
      wtorek??? Przeciez wtorek był wolny - test pisaliśmy w poniedziałek!
      • Gość: no bo tK Re: Próbny sprawdzian w podstawówkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:55
        tak o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka