Gość: m824 Re: wezmę kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 22:39 idź do schroniska dla zwierzaków. długowłose też się tam znajdą... a te parę złotych za które chcesz go kupić przeznaczysz na weterynarza, odorbaczenie kociaka. Ty będziesz zadowolona, a kociak jeszcze bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
ibeira30 Ja chetnie oddam, już pokrojony i zamrożony 28.02.06, 11:22 Młody i mięciutki, bo z tego co wiem stare sie długo gotuja i są łykowate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcwd_ Re: Ja chetnie oddam, już pokrojony i zamrożony IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 28.02.06, 21:03 jak łykowate,to łatwiej je będzie wsadzic w twój zmasakrowany odbyt,cw..u...taki kozak do kotów jesteś? ugotuj se qrrrtyzano pitbula... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: Ja chetnie oddam, już pokrojony i zamrożony IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.02.06, 21:42 Przedmowca chcial byc dowcipny i mu sie to udalo: mnie jego post rozbawil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: wezmę kotka IP: *.orange.pl 02.03.06, 06:49 ja też wezmę kociaka 176/95/60 koniecznie blond Odpowiedz Link Zgłoś