Dodaj do ulubionych

Prokurator podała się do dymisji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 00:11
Pani Małgosiu - po starej znajomości,współczuję.Komuś bardzo nie "leżała"
Pani nominacja,bo chyba w przypadkowy tekst Pani nie wierzy.Czwarta władza
kolejny raz pokazała swoją przewagę nad pozostałymi. I moralną czystość
tekstów na zamówienie.Zapewne redaktorzy będa z siebie dumni. Szkoda.
Obserwuj wątek
    • Gość: lopi Prosze sie zajac innymi sprawami..."prokuratury " IP: 213.17.152.* 13.04.06, 01:01
      Prosze sie zajac innymi sprawami..."prokuratury " okregowej w Katowicach...no i
      spojrzcie ile czasu tocza sie tam inne sprawy...
    • Gość: olo A ja współczuje policjantowi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 05:10
      któremu już sie pewnie nie przedawni...:))
    • Gość: top2507 Re: Prokurator podała się do dymisji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 10:04
      To jest dopiero początek afery. Jeśli wreszcie PIS i uczciwi ludzie z wymiaru
      sprawiedliwości będą chcieli oczyścić swoje środowisko to w całym śląskim
      wymiarze sprawiedliwości i nie tylko będzie trzęsieni ziemi. Sam osobiścier
      doświadczyłem na swojej skórze działań przestępczych prokurastury. Złożyłem
      zawiadomienie o przestępstwie do Prokuratoury Apelacyjnej w Kaqtowicach w
      06.2005 roku na 3 prokuratorów jednego sędziego i biegłego sądowego. I cóż
      Prokuratura Apelacyjna w Katowicach przesłała to zawiadomienie do prokuratury
      która sporządzła fałszywy akt oskarżenia. Czyli tak jak za dawnych lat. Skargi
      rozpatruje, albo nzawiadomienia sprawca. I właśnie ta Prokuratura Rejonowa w
      Bielsku-Biała niejaka Pani B.Drz. stwierdziła, że ewidentne doweody na
      podawania nieprawdy przez biegłego T.P. to były oczywiste omyłki i przeoczenia
      które Sąd mógł łatwo wychfycić!!!. Kolejne epokowo odkrycie tej Pani Prokurator
      B.Drz. było stwierdzenie, że odpoweiedziałność karną ponosi biegły gdy udowodni
      mu się , że to było działanie subiektywne. Krótko mówiąc trzeba wejść w skórę
      tego podejrzanego i wtedy można oceniż czy to jest obiektywne czy subiektywne.
      I jeszcze na koniec ulubione kłamstwo szerzone w mediach , że upływ czasu
      usprawiedliwia podawanie nieprawdy przez funkcjonariuszy publicznych bo nie
      było to celowe i trudno stwierdziś, że ktoś wtedz nie podawał prawdy. I zabawa
      trwa dalej.
      Myślę, że jak ludzie przestaną się bać dochodzić swoich praw z tytułu
      niesłusznych oskarżeń , aresztów,fałszywych zeznań i podawania nieprawdy przez
      funkcjonariuszy zatrudnionych w wymiarze sprawiedliwości i będą zasądzone
      wysokie odszkodowania od Skarbu Państwa które obciążać będa tych
      funkcjonariuszy publicznych to może wzrośnie odpoweiedzialność tych ludzi.
      Ja jestem prześladowany przez wymiar sprawiedliwości prawie 10 lat. Ale nie
      poddaje się.
      I myślę,że to jest kwestioa czasu gdy nie tylko ta sprawa ujrzy światło dzienne.
      Bo przecież, przypomnę sprawę pijanego prokuratora Ybigniewa T.y Bielska ktory
      zabil cylowieka kustosza muzeum z Cieszyzna, sprawa uchylenia imunitetu posla z
      Domu ojczystego Piotra Smolany ujawniajcego nieprawiedlowosci w Bielsku+ Biala.

Sursum Corda
    • Gość: Zombie Prokuratorka powinna zmienić posadę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:13
      Bardzo dobrze że się podałą do dymisji. Powinna zrezygnować z pracy w
      prokuraturze bo jako prokurator staje się mało wiarygodna skoro jej mąż jest
      podejrzany o tak poważne sprawy. Niestety praca w prokuraturze jest jak służba
      i nie może tu być niedomówień i niejasności. Teraz afera z mężem
      współpracującym prawdopodobnie z mafią a za chwilkę może okazać się się, że ta
      pani Gosia robi lewe numery.
    • Gość: Fenix'68 Ciekawe, że wsześniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:18
      Powinni ją zwolnić. Takie osoby powinny poszukać sobie pracy na targu a nie w
      prokuraturze! Wiedząc o podejrzeniach w przypadku małżonka nie powinna nigdy
      przyjmować żadnych stanowisk. Miejmy nadzieję, że pan Ziobro sobie poradzi z
      tym karygodnym przypadkiem.
      • Gość: Zibi Re: Ciekawe, że wsześniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:28
        Pan Ziobro jawi się to jak Batman. Póki co robi dużo piany i złej krwi.
      • Gość: Bonus Re: Ciekawe, że wsześniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:11
        Jak nie znasz sprawy, to się nie wypowiadaj. Za bardzo ufasz mediom! Osobiście
        znam tę panią prokurator i wiem, że jest uczciwą kobietą!
    • Gość: p.321,5 Re: Prokurator podała się do dymisji IP: *.kopnet.pl / 195.140.154.* 13.04.06, 17:49
      Ja też znam tę panią prokurator i wiem ze jest uczciwa i odpowiedzialna. Do
      tego dobry fachowiec. Niepotrzebna aczkolwiek honorowa dymisja.
    • Gość: mx Re: Prokurator podała się do dymisji IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.06, 08:08
      W BYTOMIU BIEGŁY SĄDOWY L.Z., O CIEKAWYM ŻYCIORYSIE, OTRZYMUJĄCY OD PROKURATURY
      DOBRZE WYCENIANE ZLECENIA,TECHNIK O MARNEJ WIEDZY ZOSTAŁ OSTATNIO BARDZO
      ŁAGODNIE POTRAKTOWANY PRZEZ WYMIAR SPRAWIEDLIWOŚCI (WYROK W "ZAWIASACH)
      ZA KORUPCJĘ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka