happymama 28.04.06, 19:49 Witam, Szukam taniego piasku do przedszkola państwowego (do piaskownicy :-) ). Czy ktoś może pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tora.tora Re: TANI PIASEK - skąd wziąć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:28 nie mam pomysłu. ale jak się dowiesz to daj znać. ja potrzebuję trochę mniej niż piaskownica, ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holo Re: TANI PIASEK - skąd wziąć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 18:17 Kiedyś w podobnej sytuacji kupiłem tanio piasek w składzie materiałów budowlanych na Ligocie (za wiaduktem). Nazwa firmy to chyba E-mur. Sprzedadzą chyba każdą ilość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: TANI PIASEK - skąd wziąć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 20:24 Witaj! Przedrormówca ma racje kiedyś podjechałem po wiadro piasku (10l) i zapłaciłem 0,15zł /piętnaście groszy/ no a potem dawali mi za darmo bo mała ilość a dziwnie wygląda faktura z taką ceną :) Z brynowa na ligotę (ul.Kłodnicka) przed wiaduktem w prawo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
happymama Re: TANI PIASEK - skąd wziąć??? 30.04.06, 12:29 Wielkie dzięki. A może jeszcze ktoś zna podobne składy w Chorzowie? Odpowiedz Link Zgłoś