jimmyjazz 24.05.06, 14:55 tinyurl.com/kfvf5 Ja się nawet ciesze że ceny mieszkań na Koszutce idą w górę, ale ten/ta pan/pani to już chyba na głowke upadli. 4100zł/m2 i to do wykończenia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Chyba z zawartością garażu;-) 24.05.06, 15:23 To oczywiscie cena przesadzona, choc trzeba pamietac, ze tamten adres to "dobry" adres:-) Choc ja osobiscie, nawet mimo dosc wysokiego komfortu, w takim _zwyklym_ bloku nie chcialbym w zyciu zamieszkac. Gdybym mial takie pieniadze to bez mrugniecia okiem kupilbym mieszkanie w willi na Gornika/Wyszynskiego, ktore ostatnio zostalo sprzedane (150 m za 350 tys. i jaki styl ech...piekne). Oooo takie: tinyurl.com/zqm8cDzierżżżż!! Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 24.05.06, 17:23 fakt, drogo, nawet bardzo. ale moze taki wzrost cen amortyzuje moj rozrzutny tryb zycia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedory Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 24.05.06, 18:00 Boooże, czy to aby na pewno Koszutka?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 24.05.06, 18:37 na pewno, zreszta jesli sie wychyle z okna, widze ten budynek Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 24.05.06, 22:48 Nie licz na to, że Twoje M3 dojdzie do podobnych stawek:)) przynajmniej w dającym się przewidzieć czasie. Moje zresztą też nie. Sam nie wiem, czy to dobrze, bo wtedy jeszcze może je bym opylił.. Odpowiedz Link Zgłoś
yunia Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 25.05.06, 08:12 Jeśli takie ceny są na Koszutce, to nie mam szans powrotu w rodzinne strony :-( Za mieszkanie w bloku faktycznie cena kosmiczna, bo jakie by to nie było, to jednak blok i zdecydowanie wolałabym jakiś domeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 25.05.06, 08:35 yunia napisała: > Jeśli takie ceny są na Koszutce, to nie mam szans powrotu w rodzinne strony :- > Za mieszkanie w bloku faktycznie cena kosmiczna, bo jakie by to nie było, to > jednak blok i zdecydowanie wolałabym jakiś domeczek. To nie jest średnia cena na koszutce :-) Panu się tylko wydaje że jak mieszkanie jest na koszutce w nowym bloku to może śpiewac ceny z sufitu. Generalnie jest duzo taniej. wg moich obserwacji średnio 2000/m2 ale sa i tańsze i droższe oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 25.05.06, 09:53 to oferta na rynku pierwotnym i przeszacowana tak +- o 20% na wtornym z moich obserwacji cena metra oscyluje wokol 2.000 +- 500 zl w zaleznosci od standardu i lokalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 25.05.06, 10:05 Yunia trzeba wracac i to jak najpredzej. Cene bedzie Ci pozniej rekompensowalo poczucie dobrze ulokowanego kapitalu:-) Ja przez 2,5 "zarobilem" na swoim mieszkaniu jakies 20 tys. Czyz to nie wspaniale uczucie:-))) Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 25.05.06, 10:58 dziad_borowy napisał: > poczucie dobrze ulokowanego kapitalu:-) Ja przez 2,5 "zarobilem" na swoim > mieszkaniu jakies 20 tys. Czyz to nie wspaniale uczucie:-))) Zarobisz jak sprzedaż drożej :-) bo na razie to wirtualny zysk. Ja też uważam że zarobiłem :-))) ale sprzedawać nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 25.05.06, 11:04 No i wlasnie dlatego w cudzyslowiu to zarabianie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 25.05.06, 17:26 pytanie zasadnicze: czy Jesionowa to Koszutka? Może to są już Bogucice? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze dobre pytanie! 25.05.06, 23:36 Bo tak naprawdę, to to już... Wełnowiec!! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 26.05.06, 09:58 siostraheli napisała: > pytanie zasadnicze: czy Jesionowa to Koszutka? Może to są już Bogucice? wg mapserver.um.katowice.pl/website/katowice/viewer.htm to północna granica, więc jest to Koszutka Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 26.05.06, 10:47 wg mapy jest to ulica graniczna między Koszutką a Wełnowcem. Ciekawe po której stronie ulicy jest ten dom? Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 26.05.06, 11:00 siostraheli napisała: > wg mapy jest to ulica graniczna między Koszutką a Wełnowcem. Ciekawe po > której stronie ulicy jest ten dom? Dom jest po stronie wełnowieckiej. Ale aż tak szczegółowe rozdzielanie dzielnic to kwestia umowan. Jakbym mieszkał w tym bloku to bym twierdził że to koszutka. Zresztą te ulice powyżej jesionowej (np. owocowa) to w każdym ogłoszeniu koszutka. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Pan upadł na głowę? czyli ceny mieszkań u nas 26.05.06, 11:25 Ale historycznie Jesionowa i Owocowa to Wełnowiec. Tyle że brzmi znacznie mniej chodliwie:) Odpowiedz Link Zgłoś