poprostukowalska 24.05.06, 20:45 szukam sponsora. Mam duży biust (D), wykształcenie i stabilizację. Brakuje mi rozrywki i ciekawi czy można wyciągnąć na waciki..........kowalska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poprostukowalska Re: sponsora? 26.05.06, 22:41 co chciałbyś wiedzieć? Napisz to odpiszę....kowalska Odpowiedz Link Zgłoś
poprostukowalska Re: sponsora? 01.06.06, 21:27 no tak- jestem człowiekiem. Kobietą też. Gdy trzeba to mam jaja- zwłaszcza w interesach. Od urodzenia jestem 100% babką, czasami zbyt złośliwą, ale babką.... boisz się? .....kowalska Odpowiedz Link Zgłoś
poprostukowalska Re: sponsora? 01.06.06, 21:36 czy praca wbudowlance przybija? forum budowlane za ciasne? Odpowiedz Link Zgłoś
fakeeye Re: sponsora? 02.06.06, 08:18 heheheh panowie spanikowali - pojawiła się zdecydowana, wiedząca czego chce kobieta i nie wiadomo co napisac ? .... Kowalska - spotkajmy się - pogadajmy i zobaczymy co wyniknie - co Ty na to? Pełnego portfolio przedstawiał tu nie będę - spójrz w skrzynkę mailową. Odpowiedz Link Zgłoś
poprostukowalska Re: sponsora? 02.06.06, 09:30 aż jestem ciekawa. przechodzę i sprawdzam.........kowalska ps. dziś w nocy wyjeżdżam nad morze i nie będę miała dostępu do neta Odpowiedz Link Zgłoś
poprostukowalska Re: sponsora? 02.06.06, 13:14 ode mnie też już wyszło Więcej proszę......kowalska Odpowiedz Link Zgłoś
mclean Re: sponsora? 02.06.06, 14:29 poprostukowalska napisała: > szukam sponsora. Mam duży biust (D), wykształcenie i stabilizację. Brakuje mi > rozrywki i ciekawi czy można wyciągnąć na waciki..........kowalska Nie można wyciągnąć ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek14 Re: sponsora? 25.12.06, 19:58 po propstu nie wierzę własnym oczom kowalska;PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś