Gość: darusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:23 Znacie jakies dobre i sprawdzone sklepy rowerowe w Katowicach i okolicach? Jesli mozecie, to piszcie rowery jakich firm mozna tam dostac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malutka Re: Sklep rowerowy w Katowicach IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 09:53 olpran.pl; ul. Wróblewskiego 29 Katowice Bogucice - rowery marki Olpran (czeskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelfan Re: Sklep rowerowy w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 16:58 Z całym szacunkiem Malutka ale jezeli uzywasz nazwy ROWER dla wyrobu firmy OLPRAM to czym sa rowery np . firmy Merida ? Wyroby roweropodobne firmy Olpram to najgorszy chłam sprzedawany w marketach teraz wcisneli je jednemu facetowi a Bogucic i on sie uwaza za wielki serwis ... hahaha. Zobacz w innych Dobrych sklepach rowerowych np. w juniorze ,na Rolnej , na Mikołowskiej .Czy tam znajdziesz rowery tej firmy? Nie bo to jest jeden Z Ł O M!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: Sklep rowerowy w Katowicach IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 07:48 Z całym szacunkiem Pavelfan, ale to OLPRAN (nie OLPRAM), a zresztą ja tylko informuję a nikomu nie narzucam. Firma posiada rowery tańsze, ale full wypas też jest. Nawet super światowe marki mają w swej ofercie taniochę i jak piszesz ZŁOM. Mam rower trekingowy tej firmy od sześciu lat na dobrym osprzęcie i przejechałam na nim prawie całą Polskę i służy świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelfan Re: Sklep rowerowy w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 19:28 Sory Malutka za bład w nazwie.Rzeczywiscie rowery tej firmy były super jakies 7 do 10 lat temu, pozniej były w supermarketach np. w Auchanie i ich renoma spadała z dnia na dzien. taniocha bez serwisu bedzie musiala dlugo odbudowywac zaufanie klientow, musisz przyznac ze jak masz te 1300-1500 zl do wydania na rower to nie pojedziesz do Bogucic po rower ktory jeszcze niedawno byl sprzedawany w supermarkietach tylko pojdziesz do dobrego sklepu rowerowego i kupisz rower markowy z dostepnym serwisem . pozdrawiam i zycze szerokiej drogi rowerowej . Odpowiedz Link Zgłoś