Dodaj do ulubionych

Sklep rowerowy w Katowicach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:23
Znacie jakies dobre i sprawdzone sklepy rowerowe w Katowicach i okolicach?
Jesli mozecie, to piszcie rowery jakich firm mozna tam dostac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Malutka Re: Sklep rowerowy w Katowicach IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 09:53
      olpran.pl; ul. Wróblewskiego 29 Katowice Bogucice - rowery marki Olpran
      (czeskie)
      • Gość: pawelfan Re: Sklep rowerowy w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 16:58
        Z całym szacunkiem Malutka ale jezeli uzywasz nazwy ROWER dla wyrobu firmy
        OLPRAM to czym sa rowery np . firmy Merida ?
        Wyroby roweropodobne firmy Olpram to najgorszy chłam sprzedawany w marketach
        teraz wcisneli je jednemu facetowi a Bogucic i on sie uwaza za wielki
        serwis ... hahaha.
        Zobacz w innych Dobrych sklepach rowerowych np. w juniorze ,na Rolnej , na
        Mikołowskiej .Czy tam znajdziesz rowery tej firmy? Nie bo to jest jeden Z Ł O
        M!!!!!!
        • Gość: Malutka Re: Sklep rowerowy w Katowicach IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 07:48
          Z całym szacunkiem Pavelfan, ale to OLPRAN (nie OLPRAM), a zresztą ja tylko
          informuję a nikomu nie narzucam. Firma posiada rowery tańsze, ale full wypas
          też jest. Nawet super światowe marki mają w swej ofercie taniochę i jak piszesz
          ZŁOM. Mam rower trekingowy tej firmy od sześciu lat na dobrym osprzęcie i
          przejechałam na nim prawie całą Polskę i służy świetnie.
          • Gość: pawelfan Re: Sklep rowerowy w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 19:28
            Sory Malutka za bład w nazwie.Rzeczywiscie rowery tej firmy były super jakies 7
            do 10 lat temu, pozniej były w supermarketach np. w Auchanie i ich renoma
            spadała z dnia na dzien. taniocha bez serwisu bedzie musiala dlugo odbudowywac
            zaufanie klientow, musisz przyznac ze jak masz te 1300-1500 zl do wydania na
            rower to nie pojedziesz do Bogucic po rower ktory jeszcze niedawno byl
            sprzedawany w supermarkietach tylko pojdziesz do dobrego sklepu rowerowego i
            kupisz rower markowy z dostepnym serwisem .
            pozdrawiam i zycze szerokiej drogi rowerowej .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka