Gość: Miro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:29 witam mozecie polecic co warto zwiedzic?aby w ciagu dnia sie wyrobic :) jakies miasto<ustron,krak zaliczone:)>,muzeum?by był mozliwy dojazd pociagiem:)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: ?warto zwiedzić IP: *.zetokatowice.pl 11.08.06, 12:53 Kup bilet PKP sieciowy tygodniowy, ja niedawno wróciłem, a zwiedziłem: dzień 1: Opole,Wrocław,Poznań dzień 2: Szczecin,Świnoujście dzień 3: Gdynia,Sopot,Gdańsk,Olsztyn dzień 4: Toruń,Łódź dzien 5: Warszawa dzień 6: Kraków,Rzeszów dzień 7: Zakopane Bilet kosztował mnie 130zł normalnie wydał bym 560,50zł :). Wcześniej sporządziłem sobie mapki z zaznaczonymi miejscami które warto zobaczyć. Urlop udany w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: ?warto zwiedzić 11.08.06, 13:28 7 dni w pociągu :) jak w ciągu jednego dnia można zobaczyć Opole, Wrocław i Poznań ??? na każde z tych miast potrzeba jeden dzień a to i tak za mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ?warto zwiedzić IP: *.zetokatowice.pl 11.08.06, 15:15 1 dzień, czy tydzień to i tak za mało na miasto, wcześniej wchodziłem na oficjalną strone miasta czytałem co warto zwiedzić i tylko to zwiedziłem co najważniejsze. Po drugie pociągiem przyjeżdżasz o 3 rano do miasta, no i o 8 jedno miasto załatwione :-). A co do 7-dni w pociągu to było ciężko ale da sie przeżyć :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś2 Re: ?warto zwiedzić IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 11.08.06, 15:28 Ja też tam byłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś