Gość: gość IP: 213.25.48.* 12.08.06, 20:47 jak najszybciej dojechać z Katowic do Warszawy na Okęcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: lotnisko 12.08.06, 21:32 Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km. W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lotnisko IP: 213.25.48.* 13.08.06, 21:05 sprostuje chodzi mi o połączenia pomiędzy Katowicami a Warszawa Okęcie (autobus pociąg)muszę być na Okęciu o 4 nad ranem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus Re: lotnisko IP: 213.25.194.* 14.08.06, 08:14 Zdaje sie, ze mozesz zapomniec. Jechalem tak juz jakis czas temu, ale zeby byc o 4 rano na) Okeciu masz do wyboru: - wlasny samochod - ostatni pociag z K-c i nocleg w W-wie - ostatni pociag z K-c i oczekiwanie na lotnisku do rana (zwykle kilka osob tez koczuje). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: lotnisko 14.08.06, 09:05 Skoro nie masz zbyt dużego wyboru w środkach komunikacji to chętnie Cię zawiozę, napisz na maila:kiedy itd. a ja podam Ci cenę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tumachawk Re: lotnisko 28.10.14, 11:35 Ja polecam wynająć kogoś: transfer na lotnisko modlin Odpowiedz Link Zgłoś