Dodaj do ulubionych

najtanszy kurier

IP: *.nat.dsuj.pl 19.08.06, 21:37
musze wyslac komputer kurierem. czy wiecie jaki jest nantanszy. chodzi mi o takiego, ktory odbiera sprzet u mnie womu i wysyla go do odbiorcy. pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • iberia30 Re: najtanszy kurier 19.08.06, 22:06
      skad i dokad to chcesz wyslac?Bo cena w glownej mierze zalezy wlasnie od
      tego.Poza tym nie kazda firma sie podejmuje przesylania tego typu rzeczy.
      • Gość: ebayfan Re: najtanszy kurier IP: *.nat.dsuj.pl 19.08.06, 22:18
        z Katowic do jednej z miejscowosci na Zywieczczyznie.
        • iberia30 Re: najtanszy kurier 20.08.06, 13:23
          www.pocztex.pl/
          • Gość: ebayfan Re: najtanszy kurier IP: *.nat.dsuj.pl 20.08.06, 17:43
            chodzilo mi o kuriera, ktory odbiera towar u mnie w domu.
            • iberia30 Re: najtanszy kurier 20.08.06, 18:11
              no wiesz, do mnie pan z pocztexu przychodzi po przesylke, nie wiem dlaczego
              mialby sie nie pofatygowac do ciebie?

www.ups-poland.com/
              www.dhl.pl/
              www.masterlink.pl/
              tinyurl.com/h2yp6 kiedys spedpol, teraz juz Schenker
              www.spedexpress.pl/
              www.fedex.com/pl/
              www.tnt.com/country/pl_pl.html
              • Gość: ebayfan Re: najtanszy kurier IP: *.nat.dsuj.pl 22.08.06, 13:40
                dzieki za rady. stronki mi takie podalas, ze koszt przesylki wynosi 150 - 250 zl. ciekawe dla ktorego z tych pracujesz
                • iberia30 Re: najtanszy kurier 22.08.06, 13:57
                  Gość portalu: ebayfan napisał(a):

> dzieki za rady. stronki mi takie podalas, ze koszt przesylki wynosi 150 - 250
                  z l. ciekawe dla ktorego z tych pracujesz

dla zadnego Sherlocku Holmesie z Bozej laski..., pracuje w zupelnie innej
                  branzy, ale jak widac spiskowa teoria dziejow jest twoja domena.
                  Smiesza mnie ludzie tacy jak ty, bo wg was iberia pracuje:
                  *w liniach lotniczych IBERIA
                  *w Iberia Motor Company-przedstawiciel Seata na Polske
                  *w biurze podrozy:Triada, Exim itd
                  *w firmie kurierskiej
                  *w szkole.

itd.itp., naprawde podziwiam Was za fantazje iscie ulanska.
                  • Gość: ebayfan Re: najtanszy kurier IP: *.nat.dsuj.pl 23.08.06, 19:28
                    widocznie w kazdej dziedzinie podajesz glupie rady, wiec sie nie dziw.
                    • iberia30 Re: najtanszy kurier 24.08.06, 08:41

> widocznie w kazdej dziedzinie podajesz glupie rady, wiec sie nie dziw.

jestem pod wrazeniem twojej elokwencji, nie dosc, ze ci ktos pomoze, to jeszcze
                      narzekasz, wiec moze na drugi raz rusz troche mozgownica i wrzuc w google
                      stosowne haslo albo otworz ksiazke telefoniczna i wykonaj kilka tel aby
                      porownac ceny.
                      • Gość: ebayfan Re: najtanszy kurier IP: *.nat.dsuj.pl 24.08.06, 23:31
                        stokrotnie wole jesli mi nikt nie pomoze, niz jezeli ktos zrobi to zle. nie wiem jaka w tym widzisz przyjemnosc zmylajac ludzi w wielu dziedzinach.
                        • iberia30 Re: najtanszy kurier 25.08.06, 09:13

> stokrotnie wole jesli mi nikt nie pomoze, niz jezeli ktos zrobi to zle.

???sugerujesz, ze wymienione firmy nie sa kurerskim a n[. sprzedaja buty?
                          Wybacz, ale chyba nie sadziles ze ja bede dzownic i pytac za ile ci to wysla???

> nie wiem jaka w tym widzisz przyjemnosc zmylajac ludzi w wielu dziedzinach.
                          ????naprawde jestes smieszny...., zegnam.
                        • iberia30 Re: najtanszy kurier-p.s. 25.08.06, 09:15
                          podalam ci firmy kurierskie jakie znam i z ktorych korzystam, a to ze tobie nie
                          pasuja ceny to wybacz ale to chyba nie moja wina.Nigdzie nie napisalam, ze ich
                          cena = tyle a tyle, po pierwsze nie znam cen, po drugie to nie moj biznes.EOT.
                          • Gość: johana7611 Re: najtanszy kurier-p.s. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:21
                            Nie po prostu tego nie da się czytac.Czasami jak czytam te wypowiedzi na forum
                            niektórych delikwentów , to zastanawiam się co ci ludzie sobą reprezentują, ile
                            mają lat i czym się kierują że za przeproszeniem tak pie......
                            Ebayfan rozpoczyna wątek konkretnym pytaniem.Znaczy to tyle wg. mnie że
                            oczekuje wskazówek tych co odpowiedź na to pytanie znają.Iberia podaje mu
                            stosowne linki (szczerze mnie by się nie chciało, mając Taaakie podziękowanie z
                            jego strony).A ten ma jeszcze pretensje.To po jaką ciasną pyta o cokolwiek ,
                            jak wszystko wie.A może Iberia miała jechac do niego po ten komputer i
                            gratisowo w promocji osobiście go dostarczyc. Gościu skąd ty się urwałeś, bo
                            normalni cywilizowani ludzie kierują się jakąś określoną logikę.Pytam-uzyskuję
                            odpowiedź-dziękuję za pomoc - korzystam lub nie. Wiele razy na tym czy innym
                            forum , ludzie nie skupiają się na meritum tylko piszą żeby tylko pisac.Osoby,
                            które rzeczywiście mają coś do powiedzenia od razu można wychwycic, ale jest
                            ich naprawdę garstka. IBeria , daj spokój, chciałaś dobrze ale dla
                            kogo??.pozdrawiam nadętego wszechwiedzącego bufona i iberię.
                            • iberia30 Re: najtanszy kurier-p.s. 28.08.06, 19:50
                              uff bo juz myslalam, ze faktycznie ze mna cos nie tak :-), Bog zaplac za dobre
                              slowo :-).
                              • settembrini Re: najtanszy kurier-p.s. 28.08.06, 20:40
                                iberia, no cos ty, to jakis dzieciaczek, ktoremu pewnie udalo sie cos sprzedac
                                na allegro, a ty sie przejelas ;)
                                • iberia30 Re: najtanszy kurier-p.s. 28.08.06, 20:55
                                  mimo wszystko takie dostawanie po glowie nawet od zlepka lieterk jest srednio
                                  przyjemne, ale jak widac u nas to norma.
                                  • settembrini Re: najtanszy kurier-p.s. 28.08.06, 21:00
                                    to nie jest norma, to wybryk. tylko bron boze sie nie zniechecaj, bo zwykle
                                    pomocna dlon spotyka sie z wielka wdziecznoscia po drugiej stronie kabelka :)
                                    • anilewel Unikajcie DHL 30.08.06, 22:09
                                      Osobiście mam negatywne doświadczenia z kurierami DHL - Servisco. Niezbyt
                                      delikatnie obchodzą się z paczkami, więc przesyłki komputera tą firmą nie
                                      polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka