Gość: agugu IP: 81.210.102.* 21.08.06, 08:06 Sorry, co za propaganda... w mojej porcji nie było nawet kawałeczka mięsa, ziemniak niepokrojony, nieobrany i surowy, kapusta twarda... zero organizacji, miejsca, żeby usiąść. Wstyd dla Żywca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cloclo80 Re: Rekordowa zupa w Żywcu IP: *.Red-81-44-72.dynamicIP.rima-tde.net 21.08.06, 09:55 W Żywcu sie jeszcze nie zdarzyło zeby ludzi nie orżnęli. Taka gmina z której na szczęście uciekłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Putosz Re: Rekordowa zupa w Żywcu IP: 213.241.90.* 21.08.06, 13:11 To albo masz pecha albo jesteś taki fajtłapa że aż prosisz się o orżniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niejadek McŁowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:01 Makłowicz powinien otworzyć restaurację obok McDonalda i nazwać ją bardzo oryginalnie McŁowicz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwet14 Re: McŁowicz IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 21.08.06, 13:56 Lowickie pasiaki strojem wieczorowym, kucharze w krakowskich rogatywkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Putosz Rekordowa zupa w Żywcu IP: 213.241.90.* 21.08.06, 12:59 Kiełabasa wyborcza, przepraszam zupa wyborcza burmisztrza Szlagora lała sie strumieniami ku uciesze klakierów i zauszników. A lud zajadał. Czegoż więcej potrzeba - igrzysk, chleba i głosów przy urnie. Wstyd dla Żywca - ten stan trwa juz od dawna, a ten cyrk z zupą to tylko jeden z aktów tej beznadziejnej komedii. Mam nadzieję, że nadchodzące wybory coś zmienią, że mieszkańcy Żywca nie sprzedadzą się za miseczke "zupy" i garsc przedwyborczych obietnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putoszka Re: Rekordowa zupa w Żywcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:17 też mam taką nadzieję. Szlagor nie ma pieniędzy na wypłatę "wczasów pod gruszą" dla nauczycieli-wiadomośc potwierdzona u źródła-za to zafundował gawiedzi bezpłatny wstęp na tkb. Obawiam się, że to jest najmniejsze z jego przewinień i przedwyborczych tanich chwytów. Obawiam się również, że sytuacja polityczna w mieście nie zmieni się, niestety na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Putosz Re: Rekordowa zupa w Żywcu IP: 213.241.90.* 21.08.06, 13:32 Ja sie nie obawiam że to jego jedno z najmniejszych przewinień. Może kiedyś zainteresuje sie nim prokuratura i będzie miała co robić. Ale z drugiej strony rządy jego i jego kliki przyniosły wiecej szkody niz pożytku. Wystarczy (przykładowo) zobaczyć co sie stało ostatnimi czasy z zamkiem i stylowa kawiarnia. Teraz wystrojem /kawiarnia/ przypomina tani burdel. Zywiec to miasto piekne ale pozostawione pod rzadami tego Pana i krewnych królika, zamieniło sie w prowincjonalna dziurę - pod każdym względem. PUTOSZE do boju....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiwerPower Piwo Żywcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:51 Gość portalu: agugu napisał(a): > Sorry, co za propaganda... w mojej porcji nie było nawet kawałeczka mięsa, > ziemniak niepokrojony, nieobrany i surowy, kapusta twarda... "Górale wrzucili do garnka ponad tonę mięsa, następnie warzywa, przyprawy oraz charsznicką kapustę." Nigdzie nie jest napisane, ze warzywa, mieso byly pokrojone - a warzywa obrane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLek Apetyczna zupka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:23 www.kwasnica.pl/kwasna2.jpg Popatrzcie tylko jak to pieknie i apetycznie wyglada. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Rekordowa zupa w Żywcu IP: 195.117.221.* 21.08.06, 14:05 Po tym jak zobaczylem co oni do tej zupy dawali to bym sie bal tego wogóle spróbować, a miejsca do siedzedza - fakt zero. Organizacji również. Dobrą kwaśnice to moja mama robi w domu - też góralską. Jedynie sztuczne ognie byly godne oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żywczak wiele krzyku o nic! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:39 Tak za tanie pieniądze reklamuje sie żywiecki browar!Zupe próbowałem.Sama woda z odrobiną kapusty.Tony mięsa trzeba byłoby szukać z lupą bo na łyżce jej nie było.Pewnie urzad miasta lub sami gotujacy zabrali je razem z kapustą na bigos k do domu :D:D:D.Miał ją gotowac niejaki MAKŁOWICZ ale pewnie nie dojechał.Nie widziałem i nie słyszałem człowieka.Co on zreszta moze wiedzieć o prawdziwej góralskiej kwasnicy???Co do imprez towarzyszacych:W zeszły piątek grał LOMBARD w osłabionym składzie.Poziom dzwięku w amfiteatrze był tak podniesiony że ludzie formalnie głuchli i uciekali z amfiteatru.Aż bebechami każdemu ruszało.W sobotę miał być PERFECT a był T-LOVE. Poziom dźwieku nieco niższy , artystyczny non comments,nie było w ogóle słychać co wokalista śpiewa.Tylko fragmenty.Zresztą na scenie dobrze mu tylko wychodził szpagat z mikrofonem w roli maczugi.Niedziele odpuściłem.Miał być GANG MARCELA.Pewnie niewiele straciłem.Pozdrawiam...;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fantomas-wawa ZENADA !!! IP: *.chello.pl 22.08.06, 03:06 co za zenada ?!!? minusy: -brak oznaczen drogi dojazdu, -brak parkingow , -brak miejsc do siedzenia, -brak koszy, -brak WC, -naglosnienie wywolalo u mnie paniczny smiech (ludzi z mikrofonem bylo slychac 100metrow dalej, tylko nie przy garze hehe), - brak organizacji, -brak zabezpieczenia przez pogotowie i straz pozarna (widzialem tylko ochroniarzy), -brak drog ucieczki ... pomyslmy tylko co by bylo grdyby gar sie przewrocil, zupa wylewa sie na ludzi stojacych obok gara i wybucha panika, ciekawe ile jeszcze ludzi stratowalo by sie na waskim mostku .. eeehh szkoda gadac, zapraszacie, oglaszacie sie i dajecie taka zenade wiejaca gleboka prowincja, ze szok !!! PS: a to cos z gara smakowalo jak woda z czyms tam z przewaga wody :( Odpowiedz Link Zgłoś