Dodaj do ulubionych

Hipermarkety - wasze opinie

IP: 192.168.0.* / 195.205.178.* 04.07.01, 08:02
Hipermarkety: czy lubicie te miejsca? Może w nich pracujecie? Jaka jest Wasza
opinia???
Obserwuj wątek
    • Gość: Lutek Re: Hipermarkety - wasze opinie IP: 192.168.3.* / *.bipromet.com.pl 04.07.01, 14:21
      Bardzo dużo przeterminowanych towarów, przy zakupać trzeba bardzo uważać a i to
      nie jest pewne bo data ważności może być zmieniona.

Pozdrawiam
      • Gość: Jacek Re: Hipermarkety - wasze opinie IP: 192.168.0.* / 195.205.178.* 04.07.01, 15:18
        Pracowałem kiedyś w jednej z sieci hipermarketów. Panowała tam taka zasada (ale
        było to już parę lat temu), że kierownik działu był finansowo odpowiedzialny za
        ewentualne ponadnormatywne zapasy oraz za niesprzedane produkty, którym
        kończyła się data ważności. W osobistym interesie kierownika działu była zatem
        sprzedaż za wszelką cenę, tak, aby nie dopuścić do wykazania na stanie towarów
        przeterminowanych. Stąd być może przypadki produktów, które są sprzedawane
        mimo, że powinny być wycofane z półek.
        • Gość: PAWEŁ Re: Hipermarkety - wasze opinie IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.07.01, 18:37
          moja mama pracuje w Realu na stoisku miesnym i zabronila mi kupowania
          czegokolwiek pod jej nieobecnosc , kumpel jest przedstawicielem handlowym i
          wyleczyl sie z kupowania ryb w hipermarketach po tym jak zobaczyl na zapleczu
          jak obsluga je szoruje bo sie lekko zasmiardly.
          Ps.zapraszam do Auchan w Sosnowcu, przejdzzie sie obok stoisk z serami , miesem
          i nabialem gwarantuje niezapomniane wrazenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka