Gość: kibic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:45 Dziękujemy Hubert!!! No to masz gawiedzi piłkarska kandata na PREZESA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GKS normalka jak to w Polsce IP: *.chello.pl 02.10.06, 10:49 "Powiedziałem o tym na bramie dwóm ogolonym na łyso ochroniarzom. ... Jeden z tych typów rzucił do mnie: wynoś się! Zapytałem, czy nie mogą mojej sprawy wyjaśnić u prezesa albo jakiegoś innego działacza. Usłyszałem: A co, my posłańcy? Kiedy nie ustępowałem, złapali mnie za bary i wyprowadzili za bramę stadionu, na którym dla Górnika osiem razy zdobywałem mistrzostwo Polski jako piłkarz i dwa razy jako trener." no i to jest cala prawda o ochroniarzach, facet oprocz silowni nic nie robi i niczym sie nie interesuje, matol nawet nie wie na jakim stadionie jest, on ma tylko zaprogramowana instrukcje. Na GKSie za Dziurowicza tez chcieli wyprowadzic Furtoka ale w pore zauwazyli to kibice i sie lyse matoly musialy szybko ewakuwac. Bo ochroniarze jak policja przylozyc starszemu facetowi, ukarac 8latka to umieja, ale jak przychodzi co do czego to uciekaja :) Niestety potwierdza sie u nas ciagle to, ze nie szanuje sie legend. Przeciez ten smieszny zarzad nigdy nie bedzie mial tylu zaslug co Kostka, facet moze jest jaki jest ale te majstry dla Zabrza zdobyl. Wstyd panowie działacze!!! Liczy sie tylko GKS Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: normalka jak to w Polsce 02.10.06, 13:21 Nawet wszy i wancki niy lubiom łysych bramkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PACIOREK Re: normalka jak to w Polsce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.10.06, 15:37 Hubert Kostka to jeszcz dzis brzmi do mnie jak muzyka. jako kibic GORNIKA lat 60 i 70 mam panu Kostce duzo do podziekowania za wspaniale mecze w Zabrzu czy na slaskim.zycze panu duzo zdrowia. Zyczenie tez dla Gomola , Oslizlo, Szoltysik, Gorgon itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: Hubert Kostka, legenda Górnika dla "Gazety": IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:53 Facet pełną gębą - wiem, bo miałem przyjemność poznać.Jak wchodził do klubu to każda kępa trawy musiałabyć ułożona na boisku.Szacunek na całej linii. Odpowiedz Link Zgłoś