Dodaj do ulubionych

Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tenneco

• emektb Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te 26.10.06, 11:41
      znaleźli się buraczkowie co im mycie sraczy uwłacza. tzn. wedłu nich, że praca
      sprzątaczki uwłaczająca jest. buraki. ile takiego zwyczajnego chamstwa w tym
      narodzie jest...
      • Gość: X-MEN Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 12:19
        Z tego co mi wiadomo to takie incydenty miały miejsce dwa razy, pierwszy raz
        koleś narobił na deskę bo nie zdążył jej podnieś i prawdopodobnie skwitował to
        tak :"sprzątaczki też muszą mieć robotę" , najlepsze jest to że ludzie na
        produkcji wiedzą kto to, a kierowniki nie, to tylko świadczy o ich nieudolności,
        drugi raz kibelek prawdopodobnie był zatkany, koleś spłukał parę razy i to co
        było w środku wypłynęło na podłogę. Takich ludzi trzeba eliminować, a nie karać
        całą ekipę. Pozatym zatkane rury to w Tenneco norma, na tyle set osób które
        dziennie korzystają z WC trudno się dziwić, bo kanalizacja leciwa. Zdrugiej
        strony jeszcze nie zauważyłem aby któraś ze sprzątaczek używała odpowiedniej
        chemi do udrażniania rur, a wystarczy zapobiegawczo raz w tygodniu nalać i po
        problemie( widocznie nie miały szkolenia), jakiś tam Domestos nie wystarczy, to
        dobre do domu, a nie do szalet publicznych.
        • Gość: MSW Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:08
          Zadziwiające jest jednak to,że szef nie powiedział paniom sprzątaczkom,że na
          ich miejsce jest 10 chętnych a pracownikom produkcji owszem
      • Gość: oki Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 12:54
        Kandydat do mycia kibli, to się zgadzam. Następna stonka co chce żerować na
        robolach.
        • Gość: oksy Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:03
          to jak bedzie z tym sprzataniem?
    • Gość: Marian Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:47
      Mirek Mrozek ma głupią mode wpie..nia się podczas przerwy na linię.
      Gdy załoga idzie jeść on nabija i zamyka puszki.Potem przychodzą zwroty.
      • Gość: ! Grzegorz Pawlak wróć na AfterMarket ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:51
        My Cię tam szanujemy !
        • Gość: Majster Re: Grzegorz Pawlak wróć na AfterMarket ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:26
          a ty wojtuś bobek na wata,a cieslik ci bedzie nakladol dekle (bo tela yno potrafi)
          i bedziecie jechać i jechać.Mirek wom bydzie woził kreple i kołoczki,abyscie
          tezyzny dostali i wartko nam nie schudli (hehhehehe)

a jo wam byda zaznaczol flamastrym ile mocie jechać na godzina :)))))))))
          • Gość: zawiedzony mamincycki IP: *.atupartner.pl 26.10.06, 20:48
            po pierwsze Grzegorz jest na AM,,po drugie wy nieroby--prawa pracownika dała
            wam możliwośc( no i przede wszystkim wyborcza) wypowiedzi,a kożystając z forum
            żalicie sie jak małe dzieci---wy nieroby.Dajcie spokuj ,Tenneco jest
            największom firmom w ROW-ie albo jeszcze dalej i to dzięki polityce dyrektora
            Michalika ,dyscyplina jest podstawom w pracy.
            Po trzecie żeby nasrac na deske klozetowom to jest szczyt szczytów,pracuje we
            firmie ponad 3 lata nigdy takiej chołoty jak teraz jest nie było.Można było
            zostawic portwel na stanowisku i nic nie zginęło,,a teraz kradnom wszystko i ze
            zamkniętych szafek.Chołota i jeszcze raz cholota
            Po czwarte nażekacie na przełożonych-jesteście niedojdy i tyle - jak jo dostoł
            pała w szkole to też muwiłem mamie że sie na mnie nauczycielka uwzieła.I nie
            myślcie sobie że jo jakiś majster albo coś , jo poprostu mom poukładane w
            głowie i życza tego wszystkim tym co im sie nie chce robic tylko nażekac.
            Pamiętajcie że w 90%wasz przełożony jest od was lepszy--i to was boli--
            może za wyjątkiem paru ludzi--niewiem nigdy nie miałem do czynienia z Mirkiem
            Mrozkiem, jest młody ma w inżynieringu plecy no i jest kierownikiem--dajcie mu
            spokuj sie chłopak wyrobi.
            Po piąte opamiętajcie sie i swoje ego zostawiajcie w domu i, do pracy ,,niewim
            czy mój post do was trafił ale dobrze żeby tak było-------Pozdrawiam pracownik
            AM---------
            A po szuste chciałbym żeby AM ni było tak jak to jest do tej pory na samym
            końcu łańcucha--bo jak wszyscy wiedzom najlepsi spawacze zawsze byli i som na
            AM,tym co sie nie chciało robic poszli na BMW a częśc na OI.I to my najbardziej
            co roku przez lato dostajemy w dupe--PAMIĘTAJCIE-------Powinniście to
            wydrukowac i powiesic na tablicy-----narka
      • Gość: Jury Najlepsi w Tenneco /Najgorsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:55
        Najlepsi

1.Grzegorz Pawlak
        2.Janeta
        3.Kobylok

Najgorsi

1.Mirek Mrozek
        2.Wiktor (kiedyś na OI puszczał buble,że hoho)
        3.Bobo
        4.Herman / www.pajacyk.pl/

• Gość: Robert Re: Najlepsi w Tenneco /Najgorsi IP: *.rybnet.pl 26.10.06, 17:30
          Dokladnie.
          • Gość: gośc Re: Najlepsi w Tenneco /Najgorsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:42
            a rurki nic nie piszą napewno kochają swoje kierownictwo
            • Gość: Rurkarz Re: Najlepsi w Tenneco /Najgorsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 01:15
              Zazdroscisz.Po co mam tu pisac co mi sie w firmie nie podoba,zeby cała Polska
              czytała i sie smiała z nas jakie my to c...le.Tu tacy mądzy jestescie bo nikt
              nie wie o kogo chodzi ale jakby w firmie zrobili zebranie i zapytali komu,co sie
              nie podoba to nagle wszyscy powiedzieli by ze wszystko jest jak najbardziej O.K.
              • Gość: milczek Re: Najlepsi w Tenneco /Najgorsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:54
                do Rurkarz
                i poto te forum jest baranie zeby sie wygadac zeby szef i reszta sie
                dowiedzieli co sie o nich tak naprawde mysli niech sie teraz wstydza
                • Gość: Sumiasty Re: Najlepsi w Tenneco /Najgorsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 15:43
                  Jo jest najlepszy i Achim.

Uczyłech się suwmiarkom mierzyć tydzień ,aż w końcu się udało !

Ciao
                  Sum
      • Gość: PracownikzPuszek Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.rybnet.pl 26.10.06, 17:29
        To bylo tylko raz, facet zapomnial ze musi byc powtarzalnosc 100%.
    • Gość: Krupniok Zapytanie do kierownika Mirka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:15
      Kiedy przygotujesz te chrupiące kanapeczki ?
      -poproszę z ogóreczkiem i cebulką

• Gość: Rzymlok Re: Zapytanie do kierownika Mirka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:16
        Krupniok ty nierzer tyle ,bo pękniesz
    • tobi19741 Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec 26.10.06, 16:41
      Witam , sam pracuje w tej firmie od paru lat , i wcześniej tego niebyło .
      Zaczeło się od czasu kiedy rozpoczęły sie nagminne przyjęcia do pracy .
      To co po tym czasie można było zobaczyć w toalecie przechodziło ludzkie pojęcie.
      Sam jeszcze nie sprzątałem , i myśle że do tego nie dojdzie , ale jestem za tym
      żeby młodzież się nauczyła .
      Pozdrawiam Tobi.
      • Gość: gosc Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:45
        ja tez jestem bardzo zadowolony z pracy i z majstra .majster pozwoli mi do
        roboty przychodzić kiedy chca -chca w sobota moga chca w niedziela tez jak naj
        bardziej chca przed szychtom przisc na pora godzin nima sprawy chca poszychcie
        zostac bez problemu - troszka gorzej by było jak bych nie chcioł
        • Gość: mision is noł !! Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.accessnet.com.pl 26.10.06, 17:57
          hej wiesz fajnie, ze mozesz tak często pracowac spróbuj sie sprzeciwic
          zobaczysz druga stronke medalu i wiesz powiem ci jeszcze jedno poczekaj do
          wypłaty nie znajdziesz tam tych wszystkich nadgodzin!!! pozdrawiam gorąco do
          zobaczenia w pracy chi chi ps. tenneco nikogo nie trzyma na siłe jak wszyscy
          dobrze wiemy jednak z dyscyplinarka za własne zdanie cięzko znalesc nowa
          prace!!!!
          • Gość: leverant Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.accessnet.com.pl 26.10.06, 18:04
            mam propozycje dla dyrekcji tenneco Rybnik !!! zacznijcie myslec glowa a nie
            własnym portfelem, nie trzymajcie się kurczowo złotówek bo sami wiecie do czego
            to prowadzi. HENIO zrozum !! kazdy ora jak moze!!!! i to ze jest jak jest to
            wina tylko i wyłącznie złych osób na złych stanowiskach kierownik Mrozek z
            wyzszym,który o robocie wie tyle co krowa o jajach !! niestety to boli ale jest
            prawdziwe a boli bardziej tych którzy musza pod nim robic niz jego samego bo
            wszystko w koncu odbija sie na zespole !!!!
            • Gość: xxxxx Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:11
              Rurki siedza cicho bo sie nie wyrabiaja i tyle,zamkli sie bo juz p.T... nie
              cisnie szefowi meili na magazyn:sefie postojowe bo rulek nima: MADRALA
              • Gość: helga Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:14
                dokladnie bo jaki Pan taki kram najlepszy z kierownikow p.T... jak ma urlop
              • Gość: rurkarz rurki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rybnet.pl 26.10.06, 19:10
                jak bys osle zap....al tak jak my,to bys mial rece az do ziemi,cwoku wiec wara
                od rurek,my przynajmniej nie mamy takich wolow jak wy,na puszkach i tych innych
                dzialach...
            • Gość: delemat Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.accessnet.com.pl 26.10.06, 18:29
              kiedy kilka lat temu przyjmowano nas do tenneco wazne było to czy potrafimy
              pracowac w zespole, czy potrafimy rozmawiac z innymi, czy mamy ambicje i chec
              rozwoju itd.. teraz skład zmienia sie co kilka miesiecy, nie ma zgranych
              zespołow, gdyz wazniejsza jest rywalizacja i ilosc . Jakosc wraca, gdy maleje
              produkcja i jest okazja by zabrac premie, poza tym to rozmowy nalezy
              ograniczac, bo jak mozna pracowac i rozmawiac, kazdy przychodzi znerwicowany i
              robi swoje, aby nie podpasc. Gdzie tu zadowolenie???? satysfakcja z pracy????
              gdzie chec do pracy ???? Henio powiedziałes " kto stoi w miejscu, ten się
              cofa " jak isc do przodu, gdy tak naprawde najwiekszy hamulec rozwoju jest w
              biurze i dyryguje tym niby wspaniałym zespołem ????!!!! przemysl to czy tak
              naprawde ma znaczenie dobro zakładu czy wielkosc portfela i zrób cos z tą banda
              wyzej wykształconych i postawionych błaznów, dla których priorytetem sa
              pieniadze i strach przed utrata ich. Ty to mozesz, my mozemy pisac i bac sie o
              przysżłośc choc tak naprawde w tenneco jej nie widać !!! do póty Mrozek włada
              była, jest i będzie zenada!!! ps. moze lepiej jak wróci do muszera my juz
              zaczniemy jesc te oszkliwe bułki!!
              • Gość: PracownikzPuszek Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.rybnet.pl 26.10.06, 18:50
                Witam. Tu chodzi o nasza przyszlosc musimy rozmawiac kazdy z nas to Firma .Ale
                czy rozumie to reszta Kierownictwa?.Czasami rozmawiamy o tym.Kazdy z nas na
                puszkach cierpi bo lubimy ten zaklad.Uwierzcie nam.ALE ..nikt poz nami tego
                chyba nie widzi..A szkoda .Te maszyny i ta kostka to nasze zycie ale odbieraja
                nam ja nam !Tenneco to MY!
        • Gość: pracownik tenneco Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.leon.com.pl 26.10.06, 19:56
          PRZYPOMINAM ZE TEMATEM FORUM BYL PROBLEM PRACY PO GODZINACH ZA DARMO A NIE CZY
          KIBLE ZASRANE CZY NIE
    • Gość: OLIK Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:53
      Ludzie jesteście żałośni jedyne co potraficie to narzekać na swoich kierowników
      i majstrów.żal wam dupe ściska że ktoś jest lepszy od was,że kogoś docenili a
      was nie.Tok waszego myślenia jest tak wąski że aż przykro.Nie pracuje w Dziale
      Puszek ale o ile dobrze mi wiadomo to każdy z majstrów i kierowników pracował na
      produkcji i widocznie byli dobrzy docenili ich i to was najbardziej boli.Szef
      to człowiek z głową na karku i na pewno nie wzioł by na mistrza zmianowego czy
      na kierownika pierwszego lepszego.Przełożeni są od tego żeby od nas wymagać taka
      jest kolej rzeczy.My pracujemy na jednej maszynie i sami wiecie najlepiej że
      bywa ciężko a pomyślcie o tym że taki majster musi zapanować nad całą produkcją
      na zmianie.W każdym dziale mamy tygodniowe plany do wykonania i to właśnie
      kierownicy i majstrzy muszą nad wszystkim panować oni wymagają od nas ale od
      nich też wymagają nie zapominajcie o tym.
      • Gość: hamulec Ale jedz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:06
        Mrozek Ty jeszcze nic nie pokazałeś co potrafisz !
      • Gość: weteran Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:06
        napisz mi kolego gdzie pracowal p.Mrozek bo pracowalem juz dlugo przed nim i
        jakos nie kojarze gdzie pracowal ten PAN z gorydzieki za info
        • Gość: Znający sprawe Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:07
          Kolega Mrozek jest z zawodu cukiernikiem .
      • Gość: sith Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:43
        Wiesz koles co pracuje w tej firmie od poczatku i nie gadaj tu takich bajek o
        jakims tam docenianiu i ze niby za to awansowal na mjstar czy kierownika bo to
        nieprawda takie sprawy to jednostki i da sie ich policzyc na plcach jednej reki
        a reszt to wiadomo jak bylo i jest to wczesniej niejednokrotnie opisane na tym
        forum . Kierownik powinien wymagac ale nie gnojic a to co innego majstrowskie
        texty do pracownika " zapie.... gnoju to co jest niby te panowanie nad
        produkcja ??? prawda jest taka ze majstrowie niebardzo wiedza ca sie dzieje na
        chali i tylko to ich ratuje ze maja w brygadach i na zmianach ludzi co maja
        doswiadczenie i wiedze niejednokrotnie wieksza od majstra . Prawda jest taka ze
        by nie ta garstka konkretnych ludzi to w tenneco od dawna robimy tacki na grila
        !!!!.
        • Gość: do sitha Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:05
          Taki jesteś mądry a nawet nie wiesz jak się pisze "hala" napisałeś przez
          "ch".Taki jesteś szpec to idz do szefa i powiedz że cie nie docenia On napewno
          da szanse ci sie wykazać sprubuj skoro taki z ciebie Hojrak mądry w gębie jesteś
          stary walcz skoro myślisz że cie stać na to żeby siedzieć w pracy po kilkanaście
          godzin dziennie. robisz swoje 8 godzin i reszte masz w dupie nie interesuje cie
          że gdzieś tam może fabryka stanąć że zerwią kontrakt z Tenneco i trzeba bądzie
          ludzi pozwalniać bo nie będzie roboty to ty myślisz tylko o swoim zadku nie
          kierownicy.
          Jesteś szpec bo umisz nabić dekle i puszke zawatować i ewentualnie jedną maszyne
          przezbroić pomyśl czy umiał byś zapanować nad całością.A co do tego że majstrzy
          czy kierownicy w ten sposób wyrażają się na fizycznych to przegiołeś totalnie
          pracuje na puszkach od ponad trzech lat i nigdy powtarzam nigdy nie usłyszałem
          żeby któryś z nich wyraził się w taki sposób do mnie czy do moich kolegów skończ
          pisać bajki bo najeżdzasz na ludzi niepotrzebnie
          • Gość: 5% premi Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:34
            Skoncz podszywać się pod robotnika - sith ma rację.
            Zreszta o ile mi wiadomo są osoby,które dysponują szerszym materiałem (nagrania
            audio)
        • Gość: PracownikzPuszek Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.rybnet.pl 26.10.06, 20:08
          To prawda ,niejednokrotnie sami proponujemy referencje do jechania widzac co
          sie dzieje np. na wkladach.Nasze propozycje na szczescie sa akceptowane.Bo dla
          Majstrow liczy sie norma.I wszzechobecna konkurencja.Dodam niezdrowa.
    • Gość: Adam Niemiec Czy Mrozek ma honor ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:36
      Podej sie synek do dymisji !Za słaby jesteś na Tenneco !.
      Może powinnieneś jeszcze troszkę porobić na wacie
    • Gość: AM men Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:36
      z tego co ja wiem to inny kierownik jest z zawodu cukiernikiem a Mrozio ma
      magistra z zarządzania produkcją czy coś w tym stylu więc jak nie wiesz to nie pisz
      • Gość: Eichendorff Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:40
        Ja też mam mgr z zarządzania produkcją i pracuję na rurkach.
        Teraz mgr każdy może mieć,ale tylko czy się nadaje ?
        • Gość: Eichendorff Pracownicy powinni współpracować z Panem Henrykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:46
          Pan Henryk bladego pojęcia niema co się tak naprawdę na zakładzie dzieje.
          Jeśli byłby na bierząco informowany o niekompetencjach swoich majstrów Bobów i
          innych Mrozkopodobnych stworów,to by do tego nie doszło.Trzeba nam dialogu z
          dyrektorem.Powinniśmy stworzyć osobne forum,gdzie pisać będziemy o wszelkich
          przekrętach i złej sytuacji na zakładzie
          • Gość: ja Re: Pracownicy powinni współpracować z Panem Henr IP: *.pl 26.10.06, 22:08
            dokladnie osobne forum a nie prać najgorsze brudy na skale europejską ludzie
            czym chcecie zabłysnąć tym gównem o ktorym tu piszecie?
            • Gość: byly Re: Pracownicy powinni współpracować z Panem Henr IP: *.cust.iol.ie 26.10.06, 22:16
              pamietajcie ze moze byc tak ze i wsrod waszych znajomych bedziecie teraz
              postrzegani jako najwieksze brudasy.ciekawe jak wtedy bedziecie sie czuli...
            • Gość: Maniek Re: Pracownicy powinni współpracować z Panem Henr IP: *.mimicomp.mikemi.net 26.10.06, 22:18
              Jestem tego samego zdania. Bądzmy konsekwentni i nie niszczmy naszej firmy w
              taki brudny sposob. Mamy spoko Szefa i nie zasluguje na to wszystko
    • Gość: m c Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.server.ntli.net 26.10.06, 19:56
      A U NOS NA GRUBIE TO MY TAAAAAAAKIE BRUBE KABLE........!!!!!
    • Gość: Waciorz Tylko dwóch odważnych IP: *.stk.vectranet.pl 26.10.06, 19:59
      Mrozek i Bobo podajcie się do dymisji, nie nadajecie się na te funkcje.
      Jedynymi osobami, które się nadają do kierowania puszkami są Klamra i Chudy,
      opisali was w gazetach i jeszcze na tym zarobili tysiąc złotych. Brawo chłopy!!!
      • Gość: Janusz Re: Tylko dwóch odważnych IP: *.rybnet.pl 26.10.06, 20:01
        No to maja prze..e.
        • Gość: produkcja Zastanówcie się!!!! IP: *.leon.com.pl 26.10.06, 20:09
          Brak słów na to , co tu przeczytałam !!Chamstwo , brak kultury i tępota to
          wszystko czym można was określić!!! Nie potraficie docenić nic co jest dla Was
          robione!!Przemawia przez większość czysta zazdrość i nie nawiść ,że są ludzie
          którzy sobie radzą!!! Wbrew temu co o nich mówią!! Zazdrość ! I dlatego tak ich
          obrażacie!!!! Godne politowania!!!proponuje zostańcie w domu skoro tak wam
          praca nie pasuje.Wszyscy jesteście mądrzy bo to wypowiedz anonimowa dlaczego
          otwarcie nie powiecie o co chodzi.Aż tak Wam źle?Wypłaty macie
          regularnie,nadgodziny,niedziele nocki płacone,festyny dla Was i rodzin,bony na
          święta czego jeszcze chcecie?Proszę składac podania.Całkiem niedawno była
          propozycja by zgłaszać podania,pomysły na to co można ulepszyć.Tera jesteście
          tacy mądrzy?Poniżacie szefów,kierowników a to dzięki nim macie te prace macie
          wypłaty macie możliwość samorealizacjii.Nie bronię nikogo,ale to co tu jest to
          przekrczenie jakichkolwiek granic rozsądku.Pracuję tu od niedawna ale długo by
          stwierdzić ,że nie macie racjii cenię sobie pracę i ludzi ktorzy mnie tutaj
          otaczają i jest mi przykro że macie taki tupet bo wszyscy za to odpowiemy.Czy
          żaden z Was nie pomyślał jak może czuć sie szef?Stara się by wszystko było w
          pożadku zapewnił pracę 500osobą dzięki niemu macie chleb,stara sie jak moze by
          dać Wam szanse to po co to wszystko ludzie????
          • Gość: rurkarz Re: Zastanówcie się!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:12
            stary, do szkoly! takie bledy ortograficzne walisz, ze sie tego czytac nie chce
            • Gość: PracownikzPuszek Re: Zastanówcie się!!!! IP: *.rybnet.pl 26.10.06, 20:18
              Nie chodzi o to .Jestesmy szczesliwi ze, pracujemy w Rybniku.Ale jest wiele
              zla.Uwierz mi ,przyjacielu nasz Zaklad potrzebuje zmian.Mase pieniedzy idzie w
              pare i gwzdek.Byc moze chodzi o dobre slowo ..brakuje go.Czasami nie chce sie
              tam jechac.Pracujemy ciezko , nie zalimy sie .Niech ktos to doceni.
              • Gość: produkcja Re: Zastanówcie się!!!! IP: *.leon.com.pl 26.10.06, 20:33
                Wmagacie dobrego słowa?A dajecie je sami?Może warto było by iśc do szefa
                powiedzieć szefie chcę porozmawiać z pewnoscią nie powiedziałby "wynocha"tak
                samo każdy inny pracownik.W styczniu bedzie 10 lat jak istnieje ta firma jak
                eraz według Was ta uroczystość bedzie wygladać?Możemy pożegnaćsie z sylwestrem
                zabawą karnawałową poprostu jest mi wstyd że pracuję z ludzmi którzy chca brać
                a nic od siebie dawać
            • Gość: jo Re: Zastanówcie się!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:23
              abt awansować na majstra niekoniecznie trzeba przejść wszystkie szczeble na
              produkcji -trzeba umiec ryczec i gnębić ludzi

A JAKĄ KARIERĘ ZROBIŁ BRAT OD PAWLAKA JESZCZE BYŁ MASTERSEM A SIEDZIAŁ W
              KANCIAPIE
              • Gość: Pastrzesz dusz Re: Zastanówcie się!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:37
                od pawlaka brat wsypał ludzi,którzy chcieli założyć NSZZ SOLIDARNOSC.
                • Gość: anonim z waty Re: Zastanówcie się!!!! IP: *.leon.com.pl 26.10.06, 20:44
                  Gó.. prawda to byłem ja haha uwielbiam anonimowość haha
          • Gość: głodny Re: Zastanówcie się!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:01
            Do chleba chcemy jeszcze kiełbasę.Nie mogę tych wywodów rodem z "Wielkiego
            Światowego Kryzysu"
      • Gość: Eichendorff Re: Tylko dwóch odważnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:05
        popieram !
        Mrozka zwolnić,Boba zdegradować !
    • Gość: xy Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.server.ntli.net 26.10.06, 20:30
      GDZIE MOGE ZLOZYC PODANIE O PRACE W TEJ AMERYKANSKIEJ FIRMIE??????PROSZE O
      SZYBKO ODOWIEC.
      • Gość: Janusz Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.rybnet.pl 26.10.06, 20:34
        Na wartowni.Jesli masz znajomosci.
    • Gość: UFO Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.server.ntli.net 26.10.06, 20:39
      hehe pamietam tego Mrozka czysty debil!!A co do Cieslika tego co na "dole
      orol"dla niewiedzacych Marko Cieslik to nie mam slow poprostu debil!!
    • Gość: lolo Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.server.ntli.net 26.10.06, 20:41
      w dupie mam cale szefostwo tenneco!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Masters Historie niesamowite Cieslika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:44
        haha,a mnie roz.. jak chodził po zakładzie (*było to na noc)i pie..ł o
        królikach [w domu miał dużo królików]

Albo o jego podrózach wakacyjnych hhehehehe
        • Gość: kobietka Re: Historie niesamowite Cieslika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:13
          cieslik lubi zagadywac podczas pracy
          • Gość: Globus Re: Historie niesamowite Cieslika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:18
            Mi kiedyś opowiadał jak karmił wielbłąda cukrem,bo myślał że to koń.
            naprawde !
    • Gość: Byly pracownik Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.atupartner.pl 26.10.06, 21:13
      Panie Michalik pan dla mnie nie jest dyrektorem a pana pieski to idioci
      Ciesliki tepaki po zawodowie a Mrozek inżynierek bez doswiadczenia.Jednym
      slowem mowiac ma pan poprostu gestapowcow a tenecco powinno sie nazywac
      aufszfic.Jestem szczesliwy ze juz tam nie pracuje i zycze panu zeby najlepsi
      odeszli i za dwa latka bedzie pan sam napierdzielał z gestapowcami na
      liniach.Ubikacje zasyfiale bo wszyscy sraja na tenneco.Pozdro dla Mrozka
      Cieslikow Budnego zycze wam zebyscie zostali kiedys bez pracy i srodkow do
      zycia tak jak wielu przez was zwolnionych.AUFSZFIC TENNECO dzieki i pa
    • Gość: z hali wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:14
      wstyd mi jest że ludzie tak najeżdżają na fabryke, w której dali im dobrą prace.
      szef nie jest zły...czasem ryknie bo musi, bo by mu reszta wskoczyła na głowe.
      warunki też nie są złe...jak by kto popracował wcześniej tak jak ja, w innej
      firmie to by wiedział jak się ludzi traktuje.kierownicy są jacy są...mają wady,
      ale nie żeby ich zaraz tak zjeżdżać i wyzywać. normalnie można powiedzieć komu
      trzeba, co robia zle. mi się tu podoba. i nie chce zmienić pracy i nie chce żeby
      przez wasze głupie gadanie ktoś miał problemy. a wiecie kto będzie miał
      największe problemy? nie my...nie kierownicy...ale michalik.dostaniemy nowego
      szefa i wtedy zobaczycie. i wtedy będzie wam łyso żeście tak wykolegowali
      szeryfa. bo on na prawde jest wporządku!
      • Gość: PracownikzPuszek Re: wstyd IP: *.rybnet.pl 26.10.06, 21:19
        Szef jest ok.Nie do niego ta bajka.Szacunek i uklon.
        • Gość: robol Re: wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:23
          uznanie dla szefa bo zrobil duzo dla TENNECO i mysle ze jeszcze duzo uda mu sie
          zrobic,ale trzeba wytepic debilstwo z tej firmy i cwaniactwo.Nawet przez
          godzine niechcalbym byc w skorze Szefa np.przed jakas wizyta lub czyms podobnym
          • Gość: Masters Jak rządzi Pawlak ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:36
            Pamiętacie w zeszłym roku akcje odgarniania śniegu na dachu ???
            Kierował nią Pawlak i co się stało ? pomimo akcji dach się zarabował.
            Zle wskazał miejsce ,gdzie należy składować odgarnięty śnieg.

Do akcji zmobilizowano 12 mastersów ,którzy bez obiadu odgarniali dach po 12
            godzin dziennie.

Dobrze,że Mrozkowi nie zlecono tej pracy.Pewnie dachu już by niebyło
            • Gość: Janusz Re: Jak rządzi Pawlak ! IP: *.rybnet.pl 26.10.06, 21:43
              No tak dzieci neostrady w natarciu..Czas spadac z tego Forum.
            • Gość: odgraniacz dachu Re: Jak rządzi Pawlak ! IP: *.leon.com.pl 29.10.06, 21:41
              odgarnianie dachu- 12 godzin męczącej roboty gdy reszta grzała sie na hali i
              jeszcze głupio co nie którzy komentowali to-kto był na dachu to wiedział jak
              tam sie zapieprzało!pare dni robiliśmy bez obiadu-fakt! ale później była
              zorganizowana gorąca zupa, sam szef tego pilnował,by była dobra i na czas,co 2h
              godziny była przerwa bo był straszny mróz, aha, nie wiem jak inni, ale ja
              dostałem zapłacone za nadgodziny i dostałem wyższą premie.
    • Gość: niezwiązana wnioski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:35
      Czytam te opinie, bo znam parę ludzi z Tenneco i nasuwa mi się jedno: macie
      wewnętrzne problemy, ale chyba nie staraliście się ich rozwiązać sensownie
      poprzez jakąś rozmowę z przełożonym. A teraz wyżywacie się na forum, bo tu można
      być anonimowym. Przecież żyjemy w XXI w. i za własne zdanie na temat jednego czy
      drugiego kierownika chyba nikt was nie zwolni! Miejcie cywilną odwagę powiedzieć
      odpowienim osobom o tym, że gdzieś się dzieje źle, a nie wypisujcie głupot na
      publicznym forum! Wewnętrzne problemy firmy powinno załatwiać się w firmie, a
      nie publicznie!!! Tylko trzeba chcieć!Skoro tak chwalicie szefa, to idźcie do
      niego i pogadajcie z nim, napewno wam pomoże.
      A co do innych opinii - zauważyłam, że jeśli ktoś o firmie Tenneco wyraża się w
      naprawdę podły sposób, to w kolejnym jego poście okazuje się, że to były
      pracownik tej firmy. Czyżby ktoś się tu chciał zemścić? A może cała ta sprawa to
      prowokacja osoby/osób, którzy chcieli załatwić osobiste porachunki? Mam
      nadzieję, że nie będzie z tego większych konsekwencji, ale jeśli będą, to oby ta
      osoba(y) miała do końca życia wyrzuty sumienia, że zaszkodziła wielu innym, nie
      tylko przełożonym, ale i kolegom!
      Tak się nie robi w cywilizowanym świecie!!!
      • Gość: pracownik Re: wnioski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:43
        Nie strasz ,niektórzy tyle przykrości przeżyli i wstydu własnie przez wyżej
        wymienione osoby !.Pewne rany nigdy się niewyleczą.Upokorzenie zostanie do końca
        życia.W dniu kiedy przyszłem do tenneco bardzo mi się podobało.Ale pewnego razu
        zostałem tak niesłusznie zgnojony,że do dziś trudno mi się z tym żyje.

TEN TEMAT NIECH BDZIE PRZESTROGA DLA INNYCH,ZE W ZYCIU TRZEBA SZANOWAC DRUGIEGO
        CZŁOWIEKA !

A teraz możecie mnie zwolnić !
        • Gość: K.O.R. Re: wnioski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:53
          Nic się nie martw kolego,nikt Cię nie zwolni.Możesz śmiało jutro iść do pracy.
          W Tenneco dużo bydła pracuje z układami,ale to się kiedyś skończy.
      • Gość: byly pracownik Re: wnioski IP: *.cust.iol.ie 26.10.06, 22:05
        ja przepracowalem kilka lat w tej firmie i moze nie zawsze kolorowo ale bylo
        ok.zwolnilem sie na wlasne zyczenie i zakonczylem prace z usciskiem reki.na
        koniec uslyszalem ze zawsze moge wrocic (a byl wtedy jeszcze ten autobus przed
        brama).prace w tenneco wspominam mile choc moze od tego czasu wiele sie
        zmienilo.piszecie o znajomosciach i ukladach ale pokazcie mi firme w ktorej
        pracownik nie stara sie wkrecic kogos z rodziny lub znajomych.uklady zawsze
        byly i beda.zwykly robotnik moze sie starac o awans i w tenneco mozna znalezc
        wiele osob ktore tak wlasnie awansowaly.mam nadzieje ze cala ta sprawa zakonczy
        sie bez wiekszych problemow choc juz nigdy nie bedzie jak przed tym
        artykulem.mysle ze na tym forum wypowiada sie kilka naprawde zalosnych osob i
        tylko zmieniaja ksywki.wywlekacie jakies brudy a jestem przekonany ze sami
        macie niejedno za skora.pozdrowienia dla wszystkich normalnych pracownikow...
    • Gość: Pracownik Tenneco Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:57
      Panowie powariowaliście !!!
      Dajcie przykład firmy w naszym regionie, która ma lepsze waruki pracy ?
      Powiedzcie, która firma wypłaca swoim pracownikom wszystkie nadgodziny, na
      święta daje spore bony pieniężne, dwa razy do roku organizuje dla swoich
      pracowników wraz z rodzinami świetne imprezy, za pół darmo pracownicy jeżdźą na
      wczasy w lecie do takich hoteli jak ANDERS na Mazurach. Szef staje na głowie i
      ciągle do Rybnickiego Tenneco sprowadza nowe projekty - TYLKO PO TO ABY MY
      MIELIŚMY PRACĘ NA DŁUGIE LATA. Śmiejecie się z kolejnego malowania pasów i
      sprzątania, ale nie zdajecie sobie sprawy z tego, co każda wizyta zagranicznych
      gości wprowadza do naszej fabryki. Każdy nowy projekt to kilka spokojnych lat
      pracy dla nas. Prawda jest taka, że zarobki nie są wysokie, ale też w naszym
      regionie ludzie więcej nie zarabiają. KAŻDA PRACA MA SWOJE PLUSY I MINUSY, ALE
      CEŃMY TO CO MAMY I SZEFA KTÓREGO MAMY, BO W KAŻDEJ CHWILI PRZEZ TAKIE IDIOTYZMY
      MOŻEMY STRACIĆ WSZYSTKO. NIKT W FIRMIE NIE JEST TRZYMAMY NA SIŁĘ, JEŻELI KTOŚ
      CHCE MIEĆ LEPIEJ W INNYM MIEJSCU - DROGA WOLNA - SZEF NIKOGO NIE ZATRZYMUJE.
      • Gość: OE men Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:08
        Brawo!!!!!!
        Dokładnie nie ma takiej drugiej firmy.
        Szeryf chce rozwijać naszą firme.
        Może zamiast narzekać napiszmy cos o plusach tej firmy i o osobach pozytywnych
        nie tylko negatywnych.
        mamy bony na święta( no nie wiem czy teraz będą), super wakacje, zabawy
        karnawałowe, dni Tenneco.
        Wcześniej gdzies przeczytałem pomysł jednego z pracowników aby Dyrektor miał
        swoje prywatne forum, na które moglibysmy pisać problemy. A nie wywlekać takie
        gó.. na publike. Może najlepiej jak własne problemy omówimy na własnym forum??
        Jest u nas ifromatyk może coś nad tym pomyśleć.
        • Gość: abc będziecie jeszcze płakać IP: *.stk.vectranet.pl 26.10.06, 22:24
          na razie Was ta cała sprawa śmieszy, przy okazji macie się okazje anonimowo
          powyżywać na kierownikach, majstrach, itd. bo w realu nie macie odwagi, ale
          pamiętajcie że za niedługo to właśnie dzięki takim działaniom nie bedziecie się
          mieli z kogo śmiać bo nie będziecie mieć pracy, bo doprowadzicie do rozpadu jak
          na razie "waszej" fabryki...
        • Gość: mily Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.leon.com.pl 26.10.06, 22:29
          KLamrowski pospiesz sie do tego autobusu , bo tu w Tenneco wszyscy maja cie
          juz dosyc .Jak sie podszkolisz w angielskim , to moze cie TIMES zatrudni .W
          WYBORCZEJ jestes spalony.
      • Gość: mamincycki Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.atupartner.pl 26.10.06, 22:17
        Święta prawda nikt was na siłe nie trzyma---------spieprzac z tenneco jak sie
        niechce robic.Chwasty trzeba wyrywac.......na dzrewo banany prościc bo do
        roboty sie nie nadajecie----mazgaje
    • Gość: pracownik niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:19
      rozumiem ze pracujemy w soboty ale co z niedzielami?! w niedziele powinnismy
      odpoczywac i spedzac ze swoimi rodzinami!!! ciagle nas strasza ze sa zagrozone
      wysylki i z tego powodu musimy chodzic w niedziele - ciagnie sie to juz pare
      lat!!
      kiedy sie to skonczy panie Michalik?
      • Gość: mamincycki Re: niedziele IP: *.atupartner.pl 26.10.06, 22:29
        Kto cie kiedyś zmusił do pracy w niedziele???????????? Z wami nie idzie inaczej
        rozmawiac jesteście rozpieszczonymi bachorami przy cycku od mamusi.Myślicie że
        zawsze każdy da wam wszystko pod wasz usmarkany nos.Tenneco jest mojom 4 firmom
        z kolei i najbardziej sobie jom chwale----ciekawe co by jeden z drugim
        zrobił ,jakby musiał pracowac na mrozie -20 stopni po 10 godzin i czekac na
        pieniądze po 2 tygodnie czy więcej,a wkońcu do sądu pracy itp.
        A w niedziele chodzisz do roboty bo sie opłaca masz 100% zapłacone ,a w domku
        żonce mówisz że cie zmuszajom bo chcesz żeby ci współczuła --boroczku----tylko
        sie nie popłacz
        • Gość: :-) Re: niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 22:34
          BRAWO !!! CZYSTE MAMICYCKI
          • Gość: mamincycki Re: niedziele IP: *.atupartner.pl 26.10.06, 22:49
            I tk panowie trzymac.Pracujemy tam już dobrych pare latek i nie damy sobie pluc
            w twarz jakimś smarkom po 20roku życia.Niech spadajom do mamusi pocyckac z
            cycuszka.Mamy starą dobrą załoge która przymykając na pewne sprawy oko dała
            sobie wleśc na głowe..ale myśle że to sie zmieni i te forum obruci sie
            przeciwko nim.Szefie niech szef odstawi proszki uspokajające!!!! damy
            rade .Jeszcze nie było zle a już jest dobrze.Mazgaje sie wypłakali.Pozdrowienia
            dla całej załogi AM :>
      • Gość: abc Re: niedziela IP: *.76.classcom.pl 26.10.06, 22:57
        jak nie chcesz to sie zwolnij. ktos inny na twoim miejscu cieszylby sie mogac
        pracowac, chociazby w niedziele.pracujac w niedziele dostajesz wyższą stawke.
        podobno w Polsce jest wysoke bezrobocie... taaak... ludziom pracowac sie po
        prostu nie chce
      • Gość: ORACZ Z RUR Re: niedziele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 02:52
        Ej gosciu.Soboty i niedziele są na zapisy,chcesz to idziesz.A jak Ty musisz tos
        jest Ciul i boisz sie powiedzieć Ni.Nara
    • Gość: gość T Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.orange.pl 26.10.06, 22:58
      witam , chciałam wypowiedzieć się na te wszystkie brednie pisane na tym forum ,
      Ci którzy piszą takie brednie niech przynajmniej jeden z nich podpisze się
      swoim nazwiskiem skoro umi obrażać innych godnych poszanowania ludzi , niech ma
      na tyle odwagi żeby się przedstawić . to że ktoś jest na wyższym stanowisku to
      nie znaczy że jest mu tam dobrze , wiem z doświadczenia że takie funkcje są
      właśnie najgorsze ale wy "kretyni" nie możecie o tym nic wiedzieć przemawia
      przez was tylko zazdrość , nie życzę nikomu żeby był na takim stanowisku , na
      którym bądź co bądź trzeba mieć głowę na karku . Mam nadzieję , że każdy
      cwaniaczek , który obraził każdego z nazwiska czy też ksywy ma na tyle odwagi
      aby w tej chwili wycofać się ze swoimi żałosnymi obraźliwymi hasełkami , jak
      również mam nadzieję że każdy z tych których tu obrażono ma na tyle mocną
      psychikę , żeby nie popełnić jakiegoś głupstwa , żeby nie doszło do tragedi ,
      bo ciekawe jak wtedy będziecie się czuć z takimi wyrzutami (o ile macie
      jakiekolwiek sumienie) bo z waszych wypowiedzi trudno nazwać was ludźmi , to co
      tu prezentujecie sobą jest tylko i wyłącznie szczeniactwem !!!!
      • Gość: Spox Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.leon.com.pl 26.10.06, 23:03
        I tu masz wielka racje !!! Wielu pracownikow chyba nie doroslo do tego aby
        pracowac w firmie Tenneco ( ani w zadnej innej )!!!
    • Gość: pracownik AM Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:04
      Ja od ładnych czterech lat pracuje na puszkach.Moim majstrem jest Robert i złego
      słowa na niego nie powiem goni do roboty ryczy bo ryczy ale od tego jest a na
      robocie sie zna.
      • Gość: pracownik Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:10
        Mrozio nie przejmuj się tymi kretynami co żle o Tobie piszą dobrze wiesz że nie
        mają racji są mocni w gębie i to wszystko.Damy rade (wezniemy to na klate :-)
        • Gość: Spox Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.leon.com.pl 26.10.06, 23:15
          Panowie - wezcie sie w garsc !!! Wspolnie przez 9 lat istnienia Tenneco w
          Rybniku pracowalismy na wyrobienie sobie pozytywnej opini - jakies renomy !
          Uchodzimy za jednych specjalistow w tej branzy e Europie ! A wy chcecie to
          wszystko zaprzepascic w tak dziecinny sposob ??? Pomyslcie troche ludzie !!!
          Chcecie stracic swoje stanowiska pracy ??? Powinnismy wszyscy dziekowac
          kierownictwu oraz przede wszystkim panu Michalikowi za to ze dal nam te prace ,
          ze robi wszystko aby te firme utrzymac , za zalatwianie nowych projekto itd. (
          dlugo to mozna wymieniac ) ! Jeszcze raz prosba - wezmy sie wspolnie do roboty
          i pokazmy wszyskim ze jestesmy najlepsi !!!!!
      • Gość: brygadier Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:12
        Klamra jesteś żałosny jedyne co potrafisz to siać zamęt i plotki
        • Gość: zzzz Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:20
          I to przez takiego kretyna jak KLAMRA cała Polska się z nas śmieje
          • Gość: mamincycki Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.atupartner.pl 26.10.06, 23:39
            Muj drogi myśle że nikt sie z nas nie śmieje,powiem więcej mogom nam zazdrościc
            że daliśmy sobie rade z bandom kretynów któży wypisujom bzdury na forum ,będąc
            anonimowymi.Może w przyszłości życzyłbym sobie i osobom w kadrach o bardziej
            profesjonalne podejście do faktu doboru i przyjmowania osób do pracy w naszej
            firmie......nie patrzec na to czy zna kierownika czy majstra.
            Myśle że spotkamy sie w pracy jutro i z całej tej bądz co bądz nieprzemyślanej
            i chamskiej sytuacji będziemy sie mogli śmiac.A tak na margiesie niewiem czy
            fakt sprzątania ubikacji jest taki zły.Mój dziadek zawsze mówił że człowiek
            który nie umie za sobom posprzątac to jest"pita a nie fachman"----uczcie sie od
            starszych a może jeszcze wyjdziecie na ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: zzzz Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:50
              Zgadzam się z Tobom,ale niektóre posty to już było przegięcie.
            • Gość: stary pracownik Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 09:49
              Czytam kolejną twoją wypowiedź (mamincycki), i nic ciekawego nie wnosisz - nie
              licząc całej masy błędów ortograficznych i stylowych. Racja jest po środku-
              kierownictwo nie może robić z pracownikami co im się żywnie podoba, pracownicy
              nie powinni wyżywać się na wszystkim co się rusza w firmie. Są mądre wypowiedzi
              ale 2/3 to idiotyzmy pisane przez plotkarzy i zawistników. Ale niestety FIZYCZNI
              nie wytrzymali tych zebrań , szkoleń, sprzątań po szychcie i wybuchło.NAPRAWDĘ
              SZKODA. Napewno ktoś z dozoru odpisze że oni częściej niż fizyczni siedzą po
              pracy- cóż nikt was nie zmuszał do zostania brygadzistą, mistrzem, kierownikiem-
              wiedzieliście że to nornalne. Jest przerwa śniadaniowa i wszelkie informacje
              można załodze przekazać na tej przerwie. Ja osobiście nie jestem za tym młynem,
              ale to było do przewidzenia. JESZCZE RAZ- SZKODA.
              • Gość: spox Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:13
                zgadzam sie z toba, wreszcie jakies slowa rozsadku. to, co sie dzialo musialo
                doprowadzic to wybuchu niezadowolenia
          • Gość: Rzeźnik Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.76.classcom.pl 27.10.06, 00:54
            Klamra i Frydrych jak jeszcze mocie jeszcze trocha odwagi to jutro idźcie do
            Bronki. Na hali się już nie pokazujcie...
            • Gość: zzzz Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 00:59
              Ciekawie że mieli jeszcze odwage przyjść dzisiaj do pracy
              • Gość: KT Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.76.classcom.pl 27.10.06, 01:05
                Klamra twój autobus jutro odjeżdża i nie zapomnij zabrać kolegi. No i swoich
                g... które ci sie do d... przykleiły
            • Gość: RT Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.76.classcom.pl 27.10.06, 01:01
              A może to wyście nasrali na podłogę i sami nie chceliście posprzątać?
              • Gość: zzzz Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 01:06
                Mam tylko nadzieje że to są już ostatnie cioty które pracują w tym zakładzie
                (ostatnie dni)
      • Gość: Brygadzista AM Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:24
        Masz racje Robert jest zajebistym Majstrem pracuje pod nim już pare lat i
        niemogę nic złego o nim powiedzieć. Pozdrawiam wszystkich brygadzistów z AM oraz
        Majstrów Damy rade!!
        • Gość: OGR Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:35
          Co do tego że możesz się zwolnić kiedy chcesz i przejść dokąd chcesz do g..no
          prawda, ilu było takich co przypadkiem im się wympsknęło do jakiej firmy chcą
          przejść i co usłuszeli ? "Możesz się zwolnić ale tam i tak robić nie będziesz"
    • Gość: .....uprzejmy Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.76.classcom.pl 27.10.06, 00:32
      Klamra jesteś szuja - zwijaj się, i to prędko
    • Gość: mistrz Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.rybnet.pl 27.10.06, 00:37
      Ja tez pracuje z Robertem na zmianie i nie moge zlego slowa na niego
      powiedziec. A to,ze czasami kogos opie....li to dobrze,widocznie ma za co(tez
      mi sie pare razy dostalo),od tego jest.Porzadek musi byc.On to sie chociaz na
      robocie zna i zawsze ma wszystko pod kontrola.Dobrego pracownika tez potrafi
      docenic.
    • Gość: X Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.76.classcom.pl 27.10.06, 00:40
      Klamra jak już chciałeś robić karierę dziennikarską to trzeba było dobrać sobie
      dobrego dziennikarza, a nie takiego byle pismaka co z Mrozka zrobił dyrektora a
      my po zawodówce potrafimy lepsze zdania układać
    • Gość: ... Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.76.classcom.pl 27.10.06, 00:43
      Klamra nie zapomnij o Frydrychowiczu, on Ci pomoże zdania sklecać.
      • Gość: zzzz Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 00:50
        Klamra napewno chciał zadzwonić do mamy,ale że ma bałagan w oczach to pomylił
        numer i zadzwonił do gazety
    • Gość: ........... Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.76.classcom.pl 27.10.06, 00:45
      Klamra nie zapomnij o Frydrychowiczu, on Ci pomoże zdania sklecać
    • Gość: ......... Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Tennec IP: *.76.classcom.pl 27.10.06, 00:46
      Ciekawe kto jeszcze kablował.... ludzie z kim my tu robimy
      • Gość: zzzz Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 00:54
        A ten kabel już tyle lat w Tenneco pracuje,ciekawe ile już zakablował
        • Gość: pppppppppppppppppp Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.76.classcom.pl 27.10.06, 00:59
          Ale nas wrobili, i z powodu takich dwóch hamów nasza firma śmierdzi g.. w
          gazecie
          • lionfish Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te 27.10.06, 09:47
            Zastanawiam się jak wy się teraz wszyscy czujecie bedąc w pracy? Jak czują się
            ci ludzie którzy obrażali i byli obrażani na tym forum, pracując
            niejednokrotnie w tym samym team-ie? Jak spojrzycie waszemu szefowi w oczy?
            Jaka będzie atmosfera pracy między wami? Powinno być wam wstyd za to wszystko
            co wypisujecie na forum.Cywilizowani ludzie załatwiają takie sprawy w inny
            sposob.Przemyślcie wasze postępowanie a wkrótce sami wyciągniecie wnioski czy
            było warto.
            • Gość: oo Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:18
              To miało być SHOW i tak się stało dzięki waszej głupocie, 540 komentarzy o tym
              kto kogo lubi, kto za co kupił samochód i wyciąganiu wszystkich brudów na
              zewnątrz waszej firmy. Przy tym obsmarowaliście nie tylko was samych jakimi
              jesteście kretynami ale przy okazji i Zacnego Człowieka jakim jest Wasz Szef.
              To dzięki niemu pracujecie w Tej Firmie i to jemu zawdzięczacie pracę, człowiek
              ten od 9 lat staje na głowie by firma rosła, były zamówienia a tym samym by 500
              rodzin z naszego rejonu, w którym nie ma pracy, mogło żyć. Najgorsze jest to,że
              do całej tej beznadziejnej sytuacji doprowadzili ludzie, którzy jeszcze kilka
              lat tem stali dzień w dzień pod bramą i prosili o przyjęcie do pracy, dziś dla
              nich 1000 złotych to za mało, przeszkadza im najmniejsza pierdoła i robią z
              tego halo na cały kraj. Znajdzcie sobie pracę w markecie bo na nic innego nie
              możecie liczyć w tym rejonie, wtedy będziecie bardziej zadowoleni, napewno też
              zapłacą wam więcej - życzę szczęścia.
              Każdy z Was powinien dziękować za to że może pracować w takiej firmie i mieć
              takie Szefa.
              Być może kiedyś to docenicie boroki
              • Gość: sdasdas Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:16
                Brawo
              • Gość: borok Re: Szef uczy sprzątać pracowników rybnickiego Te IP: *.accessnet.com.pl 27.10.06, 16:23
                odnosnie tego co napisałes kierowniczku gratuluje pokazałes co myslisz i co
                wiesz jednak ludzie maja dośc oczerniania ich za to ze wyprówaja z siebie flaki
                za jak wspomniales 1000 zlotych a odpowiedzialnosc spoczywa na nich taka ze jak
                coś zpie...lą to moga przez rok bez kasy chodzic ale nie wazne chciałbym ci
                tylko powiedziec ze do szefa nikt nic z pracowników nie ma ani do firmy jednak
                kierownik oprócz wykształcenia i checi władzy powinien soba prezentowac jakiś
                pozziom i nie wywalac człowiek bo przynosi L 4 z biura mówiąc wynos się z tym!!!
                jak on cie wtedy widzi gdzie poszanowanie pracownika nie ma znaczenia ??? liczy
                się ilość i kolejny milion dolców masz racje nie wszedzie mozna zarobic 1000
                złotych ale niejeden woli 600 i miłe słowo niz 1000 i wiadomosc ze jest do
                niczego !!! a faworyzowanie znajomych !!! do tego mozna się przyzwyczaic
                pozdrawiam PS. to jak rozmawiasz z ludzmi jest dla nich wazne nie tylko kasa
                która zarobia widząc jak z nimi rozmawiasz mozna sie domyslic za kogo ich masz
                wiec przemysl sobie zwrot "chłopy "w swoich wypowiedziach te chłopy to twoja
                szansa!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka