Gość: lelia IP: *.kalety.net 28.06.07, 14:38 czesc chce sobie zrobic makijaz permanentny ust czy ktos moze mi polecic jakis dobry salon kosmetyczny w katowicach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: gdzie makijaz permanentny IP: *.siec2000.pl 28.06.07, 17:49 podpinam się pod pytanie! :) jestem zainteresowana makijazem permanentnym brwi i zależy mi na profesjonalnym wykonaniu, w końcu efekt zostaje na parę lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enity Re: gdzie makijaz permanentny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 11:22 Ja również desperacko poszukuję doświadczonej linergistki z okolic katowic. Proszę uprzejmie o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walencka Re: gdzie makijaz permanentny IP: *.146.167.105.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.05.19, 10:07 Mnie brwi robiła pani Jagoda Cyganek, przyjmuje w Tychach w gabinecie Frou Frou Liner na ul.Bielskiej. Widac, że uwielbia to robić, że makijaż permanentny jest jej pasją. Ale wykonała go rewelacyjnie, mam bardzo subtelne , naturalnie wyglądające brwi. I o to chodziło froufrouliner.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka4 Re: gdzie makijaz permanentny 01.08.07, 13:07 www.anette.com.pl/ Pozdrowka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: gdzie makijaz permanentny IP: *.30.21.94.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.03.19, 09:54 3 maja w bramie beauty perfect, bezpiecznie i profesjonalnie, konsultacja w sptawie stanu zdrowia i oczekiwan, dlugo szukalam i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
maria_mala Re: gdzie makijaz permanentny 12.10.19, 18:36 Ja od jakiegoś czasu chodzę do Pani Izy w studio Eos w Piotrowicach na Jankego. Jestem bardzo zadowolona z efektów, mają w ofercie permanentny ust, brwi i oczu. Więcej o nich znajdziecie na - www.studioeos.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
agek82 Re: gdzie makijaz permanentny 12.11.19, 15:29 Widziałam, że w HaRo Laser Spa w Sosnowcu robią permanentny, usta również cała oferta i cennik również Odpowiedz Link Zgłoś
justbiel Re: gdzie makijaz permanentny 17.12.20, 11:14 Bardzo dobre makijażystki są w salonie WellmeTime wellmetime.com w Katowicach. Jest opcja dojazdu do klientek. Odpowiedz Link Zgłoś