Gość: sleeper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:57 Mam zamiar w przyszłym skorzystać z programu work&travel i zastanawiam się nad ich ofertą. Czy ktoś korzystał z usług tego biura i może podzielić się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: markraf Re: Wyjazd w&t z YES - Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 12:03 Tak korzystalem 2 lata temu. Ogolnie trzeba uwarzac ja np. przy podpisywaniu "job offer" bylem poinformowany ze jest to sprawdzony pracodawca, restauracja, stawka moze nie duza ale moge np zostac kelnerem i duzo zarobic z napiwkow. Miesiac przed wylotem okazalo sie ze firma food and cos tam - to tak naprawde firma dzialajaca pod szyldem ...McDonald's :-o. Rowniez z biletami lotniczymi cos kombinuja o swoim wylocie dowiedzialem sie dzien przed wylatem. Oczywiscie na miejscu jak sie czlowiek postara to jest OK. Ja wspominam bardzo dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Emakopol NIE!! YES tez NIE!! IP: 61.183.11.* 03.11.06, 18:23 Nie radze te firmy to zlepek niekompetentnych ludzi nie wiedzacych o czym mowia. Przeczytaj sobie umowe w YES. Zaplac oplate rezygnacyjna za niekupienie u nich biletu. Oni odwdziecza sie niewyrobieniem papierów na czas wylotu biletu ktory sam kupiles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emakopol nie!!! Re: Emakopol NIE!! YES tez NIE!! IP: *.jed.isu.net.sa 22.01.07, 17:20 stanowczo odradzam emakopol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Wyjazd w&t z YES - Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 20:45 jedź z Almaturu Katowice. byłam z nimi dwa razy. bez problemów :-) Odpowiedz Link Zgłoś