Gość: hirek IP: 62.148.88.* 01.04.03, 08:50 Sk... wycięły zdrowe drzewa. Jedyne, co miało Dębieńsko. Nie ma bata na debili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ali Re: Ścięto dęby w Dębieńsku IP: 62.148.88.* 01.04.03, 08:51 Ta baba nie ma pojęcia co bredzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morda Re: Ścięto dęby w Dębieńsku IP: *.katowice.agora.pl 02.04.03, 01:07 Zaraz po robocie pojechałem to zobaczyć. Szlag mnie trafił, serce cisęło. To miejsce było super, piękne, jeżdziłem tu z kumplami sie bawić. Ta lenik, co pieprzy,że to nie miejsce na dęby...Nie wiem, co powiedzieć. 300 lat tam rosły i nagle to nie jest dobra ziemia?! Ludzie, trzymajcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Ścięto dęby w Dębieńsku IP: *.katowice.agora.pl 03.04.03, 15:03 Mieszkam w Monachium, ale jestem z Dębieńska. Żal mi tego, co się stało, bo dobrze pamietam to miejsce. Było piękne, jakieś takie magiczne. Żal też tego, co tu na Śląsku się dzieje. Moim zdaniem świat idzie ku temu, żeby chronić stare zwyczaje, miejsca, tradycj, ale nie tu. Pozdrawiam Dębieńsko i cały Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pankracy Re: Ścięto dęby w Dębieńsku IP: *.crowley.pl 07.04.03, 14:14 Sporo jeżdzę rowerem po lasach i wiem, że tzw. leśniczy to wróg numer jeden lasu !! Gdyby nie rezerwaty ta banda wycięłaby wszystko, zaorała i zasadziła swoje uprawy leśne. Odpowiedz Link Zgłoś