jojosto PKN Orlen przegania psa 16.11.06, 13:57 to jest bezczelnosc!!! ten pies ttam byl duzo wczeniej niz to wredne babsko jak tak mozna? wiele razy widzialam tego psa, nigdy nikomu nie zrobil nic zlego, jezdzilam tam na rowerze mial przepiekna bude, byl karmiony nawet jak komus obsika oponE, TO CO Z TEGO???????/ BOJKOT STACJI JAK NIC powinnismy te babsko zasypac mejlami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z zagranicy Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.cable.wanadoo.nl 16.11.06, 14:42 Podsumowujac dotychczasowe wypowiedzi,jestem za : 1. Zbojkotowaniem stacji Orlenu w calej Polsce 2. Uswiadomieniem bezdusznej kobiecie ajentce, ze sama kiedys byc moze wyladuje w przytulku, a w najgorszym razie straci za jakis czas robote i wyladuje na miejscu zajmowanym przez Kubusia, moze dozywia ja wowczas nieliczni juz klien ci. Zycze jej z calego serca wpadniecia w taki zyciowy dol. 3. Na zachodzie rzeczywiscie taka stacja mialaby wielu klientow i doskonala rek- lame, z pewnoscia byloby wielu chetnych klientow do jej odwiedzenia i zosta- wienia kasy. 4. Rzeczywiscie krazace tirowki nadaja stacji klimat syfu i brufdu, ale byc moze jest to celowa polityka ajentki, moze w ten sposob probuje zwiekszyc obroty. Jesli tak to wnosze o bezplatne rozdawanie przez ORLEN prezerwatyw. 5. Bojkotujmy ORLEN az do skutku. Ani ja ani moi znajomi nie zatankuja na stacji przyjaznej tirowkom i zadajacej jednoczesnie schronu dla Kubusia 6. Wstydzcie sie wypasione brzuchy zarzadu ORLENU. Byly juz afery i teraz jesz- cze ta z KUBUSIEM. Oby odpadlo wam kolo w czasie jazdy waszymi wypasionymi limuzynami. 7. Precz z Orlenem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: PKN Orlen przegania psa IP: 195.205.180.* 16.11.06, 15:13 Wysyłaliśmy maile do Orlenu. Odpowiedzieli, ze "zajęli się psem" zanim ukazał sie artykuł. Co to znaczy - strach pomysleć. Będziemy sie domagac odpowiedzi. Zamknięcie takiego psa w schronisku to dla niego wyrok smierci. KOMU - z wyjatkiem kierownictwa stacji - przeszkadzał Kuba??? Przez tyle lat nikt nie miał zastrzeżeń a tu nagle i niby w interesie klientów usuwa się zwierzaka - jak śmiecia. Ten pies ma 13 lat!!! Czemu nie pozwolono mu w spokoju żyć w jedynym miejscu które zna??? BOJKOT ORLENU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada BOJKOT i tyle IP: 57.67.177.* 16.11.06, 15:23 Pieprzony moloch monopolista. Ja tez napisalam, ale nie wierze w ich dobre intencje. Trzeba by zglosic sprawe do Interwencji w Polsacie, oni sie lubia zajmowac zwierzecymi tematami. A naglosnienie sprawy w telewizji zrobi antyreklame Orlenowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BOJKOT i tyle IP: *.cable.wanadoo.nl 16.11.06, 15:29 KUBUS ZOSTAL ODDANY DO SCHRONISKA!!!!!! ORLEN DOPIAL SWEGO I WYPIAL D....E. PRZEKAZCIE TO DALEJ I NIE TANKUJCIE W ORLENIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula juz sie Kubusiem zajeli :-(((( IP: 57.67.177.* 16.11.06, 15:30 PRZEKLEJAM...BEZ KOMENTARZA!!!!!!!!!!!!!!! "Szanowna Pani, Dla psiaka, który mieszkał na stacji znaleźliźmy miejsce w schronisku. Niestety nie mamy możliwości, żeby zapewnić mu inny dom w tej chwili. Jeśli Pani, lub Pani znajomi chcieliby przygarnąć Kubę proszę o informacje. pozdrawiam Paweł Poręba" Odpowiedz Link Zgłoś
chrum2 Re: juz sie Kubusiem zajeli :-(((( 16.11.06, 15:36 Zaraz, czytałam że fundacja For Animals ma miejsce dla Kuby w jakiejś stadninie a problem jest w tym że pies się nie da złapać. O co tu chodzi, bo ja chyba nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fundacja for animl Re: juz sie Kubusiem zajeli :-(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 19:22 witajcie nasza wolontariuszka karmila psa ok godz 15 byl na stacji ja bylam ok 18 i byl karmiony udkiem z kurczaka przedz bezdonych rzecznik orlenu sklamal piszac ze pies jest w schronisku www.foranimals.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KochającaZwierzęta Re: juz sie Kubusiem zajeli :-(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:34 I co dalej z Kubusiem ? Cóż za bezduszność !!!!!!! Może ustawić tam tabliczkę : "TUTAJ NIE TOLERUJĄ PSÓW OMIJAJ TĘ STACJĘ Z DALEKA JEŚLI MOŻESZ" Ja też bojkotuję ORLEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: juz sie Kubusiem zajeli :-(((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:20 Daj znac jak się można o niego dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: juz sie Kubusiem zajeli :-(((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:22 Mój adres. mausekatowice@poczta.onet.pl Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobik PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:52 Jeśli sprawa się nie wyjaśni i Orlen nie zafunduje mi nowej budy przy swojej stacji, to już nigdy nie zatankuję na Orlenowskiej stacji. Będę też namawiał zsoich znajomych do tankowania na konkurencyjnych stacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CO Z KUBUSIEM ? Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 13:17 Ja,jako członek,już po wyborach,nowej partii:Krasnale,Głópki i cuś. Przeczytałem w GW,że Kubusiowi jest już dobrze. Mojemu pradziadkowi też już jest dobrze. PKN ORLEN może Marcinkiewicz,może cuś tam. A co tam taki Mniejszy Brat KUBUŚ. I ini BEZDOMNI,też BRACIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierownik PKN ORLE PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:51 W biznesie nie ma sentymentów! Z punktu widzenia przedsiebiorczego Pies jest zbędny na stacji Paliw - nie ma miejsca w jej strukturze, a nawet jest szkodnikeim! Odłużcie na bok uczucia! Busines is busines! Kierowniczka stacji w pracy jest kierowniczką danej stacji, nie osoą prywatną, a wiec jako kierowniczka Stacji ma czynić wszystkie niezbędne rzeczy do zapewnienia prawidłowego funkcjonowania stacji i jej infrastruktury!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:18 Chyba Cie pogieło. Przez tyle lat nikomu nie przeszkadzał, a teraz jest zbedny. Zastanów się człowieku co Ty piszesz. Jak się Kuba nie znajdzie to bojkot tej stacji do końca jej istnienia.BOJKOT!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.plock.msk.pl 21.11.06, 17:36 Jeśli PKN Orlen nie podejmie sie działań zmierzających do pozytywnego uregulawania kwestii tego psa ( a myśle ze jest to wina wyłącznie nowego ajenta) , to nie ma moralnego prawa uzywania w nazwie i grafice Orła, symbolu wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek poszukiwania Kubusia pilne IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.06, 00:21 niestety pies zniknął, i obawiam sie najgorszego, że nie jest w schronisku,trwają jego poszukiwania, mało prawdopodobne żeby stary 13 letni pies sobie gdzies poszedł " ze swojego domu" Katowiczanie przyłączcie się do poszukiwań; tam jest opisana cała sytuacja www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34597 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: poszukiwania Kubusia pilne IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.06, 23:45 informacja przeklejona z www.dogomania.pl "Kuby nie ma nadal istnieje podejrzenie ze zaklinowal sie w rurze zagoniony tam przez kierowniczke dzwonili do strazy pozarnej ale to chyba nic nie dało" czy ktoś może pomóc jakoś, bo ta rura podobno zagina się pod jakimś kątem, pies podobno sie wczesniej w niej chował ale teraz mógł przejść dalej, czy ktoś coś wie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: poszukiwania Kubusia pilne IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.06, 20:13 informacja z www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34597&page=67 jutro o 14.30 na tym Orlenie jest zebranie, osoby chcace cos powiedziec w sprawie Kuby sa zaproszone m wiecej osob tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:34 Kubus nie zyje. Znaleziono go w rurze martwego. Jeszcze nie wiadomo, co bylo przyczyna smierci. Biedny psiak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.06, 18:09 ja obawiam sie najgorszego, bo Kubus podobno dostal przed śmiercią jakies udko, podali mu to bezdomni teraz nie wiadomo skąd oni to wzięli Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Re: PKN Orlen przegania psa 26.11.06, 01:50 NIE YTANKUKCIE NA STACJACH ORLENU!!! Tylko tyle i aż tyle. Miarą naszego człowieczeństwa jest stosunek do zwierząt.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.06, 15:13 też tak uważam, ale na tamtej stacji na Murckowskiej ciągle widzę wielkie Tiry, ja w kązdym razie stacje tę omijam wielkim łukiem, podobno gdzies tam sa zapalne znicze dla Kubusa, bo ten obok stacji to chyba za jakiegos człowieka; niech ktos mnie oświeci ;wiecie cenie tych wlascicieli, którzy mają psy na sacjach i im to nie przeszkadza, choć wiem że to nie miejsce dla tych porzycanych zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś