Dodaj do ulubionych

PKN Orlen przegania psa

• jojosto PKN Orlen przegania psa 16.11.06, 13:57
      to jest bezczelnosc!!!

ten pies ttam byl duzo wczeniej niz to wredne babsko
      jak tak mozna?

wiele razy widzialam tego psa, nigdy nikomu nie zrobil nic zlego, jezdzilam tam
      na rowerze
      mial przepiekna bude, byl karmiony
      nawet jak komus obsika oponE, TO CO Z TEGO???????/

BOJKOT STACJI JAK NIC
      powinnismy te babsko zasypac mejlami
    • Gość: gosc z zagranicy Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.cable.wanadoo.nl 16.11.06, 14:42
      Podsumowujac dotychczasowe wypowiedzi,jestem za :
      1. Zbojkotowaniem stacji Orlenu w calej Polsce
      2. Uswiadomieniem bezdusznej kobiecie ajentce, ze sama kiedys byc moze wyladuje
      w przytulku, a w najgorszym razie straci za jakis czas robote i wyladuje na
      miejscu zajmowanym przez Kubusia, moze dozywia ja wowczas nieliczni juz klien
      ci. Zycze jej z calego serca wpadniecia w taki zyciowy dol.

3. Na zachodzie rzeczywiscie taka stacja mialaby wielu klientow i doskonala rek-
      lame, z pewnoscia byloby wielu chetnych klientow do jej odwiedzenia i zosta-
      wienia kasy.

4. Rzeczywiscie krazace tirowki nadaja stacji klimat syfu i brufdu, ale byc moze
      jest to celowa polityka ajentki, moze w ten sposob probuje zwiekszyc obroty.
      Jesli tak to wnosze o bezplatne rozdawanie przez ORLEN prezerwatyw.

5. Bojkotujmy ORLEN az do skutku. Ani ja ani moi znajomi nie zatankuja na stacji
      przyjaznej tirowkom i zadajacej jednoczesnie schronu dla Kubusia

6. Wstydzcie sie wypasione brzuchy zarzadu ORLENU. Byly juz afery i teraz jesz-
      cze ta z KUBUSIEM. Oby odpadlo wam kolo w czasie jazdy waszymi wypasionymi
      limuzynami.

7. Precz z Orlenem
      • Gość: Ewa Re: PKN Orlen przegania psa IP: 195.205.180.* 16.11.06, 15:13
        Wysyłaliśmy maile do Orlenu. Odpowiedzieli, ze "zajęli się psem" zanim ukazał
        sie artykuł. Co to znaczy - strach pomysleć. Będziemy sie domagac odpowiedzi.
        Zamknięcie takiego psa w schronisku to dla niego wyrok smierci. KOMU - z
        wyjatkiem kierownictwa stacji - przeszkadzał Kuba??? Przez tyle lat nikt nie
        miał zastrzeżeń a tu nagle i niby w interesie klientów usuwa się zwierzaka -
        jak śmiecia. Ten pies ma 13 lat!!! Czemu nie pozwolono mu w spokoju żyć w
        jedynym miejscu które zna??? BOJKOT ORLENU!!!
        • Gość: ada BOJKOT i tyle IP: 57.67.177.* 16.11.06, 15:23
          Pieprzony moloch monopolista. Ja tez napisalam, ale nie wierze w ich dobre
          intencje. Trzeba by zglosic sprawe do Interwencji w Polsacie, oni sie lubia
          zajmowac zwierzecymi tematami. A naglosnienie sprawy w telewizji zrobi
          antyreklame Orlenowi.
          • Gość: gosc Re: BOJKOT i tyle IP: *.cable.wanadoo.nl 16.11.06, 15:29
            KUBUS ZOSTAL ODDANY DO SCHRONISKA!!!!!! ORLEN DOPIAL SWEGO I WYPIAL D....E.
            PRZEKAZCIE TO DALEJ I NIE TANKUJCIE W ORLENIE
    • Gość: ula juz sie Kubusiem zajeli :-(((( IP: 57.67.177.* 16.11.06, 15:30
      PRZEKLEJAM...BEZ KOMENTARZA!!!!!!!!!!!!!!!

"Szanowna Pani,

Dla psiaka, który mieszkał na stacji znaleźliźmy miejsce w schronisku. Niestety
      nie mamy możliwości, żeby zapewnić mu inny dom w tej chwili. Jeśli Pani, lub
      Pani znajomi chcieliby przygarnąć Kubę proszę o informacje.

pozdrawiam

Paweł Poręba"
      • chrum2 Re: juz sie Kubusiem zajeli :-(((( 16.11.06, 15:36
        Zaraz, czytałam że fundacja For Animals ma miejsce dla Kuby w jakiejś stadninie
        a problem jest w tym że pies się nie da złapać. O co tu chodzi, bo ja chyba nie
        rozumiem?
        • Gość: fundacja for animl Re: juz sie Kubusiem zajeli :-(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 19:22
          witajcie nasza wolontariuszka karmila psa ok godz 15 byl na stacji
          ja bylam ok 18 i byl karmiony udkiem z kurczaka przedz bezdonych
          rzecznik orlenu sklamal piszac ze pies jest w schronisku

www.foranimals.org.pl
          • Gość: KochającaZwierzęta Re: juz sie Kubusiem zajeli :-(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:34
            I co dalej z Kubusiem ? Cóż za bezduszność !!!!!!! Może ustawić tam
            tabliczkę : "TUTAJ NIE TOLERUJĄ PSÓW OMIJAJ TĘ STACJĘ Z DALEKA JEŚLI MOŻESZ" Ja
            też bojkotuję ORLEN
      • Gość: Gocha Re: juz sie Kubusiem zajeli :-(((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:20
        Daj znac jak się można o niego dowiedzieć.
        • Gość: Gocha Re: juz sie Kubusiem zajeli :-(((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:22
          Mój adres.
          mausekatowice@poczta.onet.pl
          Pozdrwiam
    • Gość: Tobik PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:52
      Jeśli sprawa się nie wyjaśni i Orlen nie zafunduje mi nowej budy przy swojej
      stacji, to już nigdy nie zatankuję na Orlenowskiej stacji. Będę też namawiał
      zsoich znajomych do tankowania na konkurencyjnych stacjach.
      • Gość: CO Z KUBUSIEM ? Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 13:17
        Ja,jako członek,już po wyborach,nowej partii:Krasnale,Głópki i cuś.
        Przeczytałem w GW,że Kubusiowi jest już dobrze.
        Mojemu pradziadkowi też już jest dobrze.

PKN ORLEN
        może Marcinkiewicz,może cuś tam.
        A co tam taki Mniejszy Brat KUBUŚ.
        I ini BEZDOMNI,też BRACIA.
    • Gość: Kierownik PKN ORLE PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:51
      W biznesie nie ma sentymentów! Z punktu widzenia przedsiebiorczego Pies jest
      zbędny na stacji Paliw - nie ma miejsca w jej strukturze, a nawet jest
      szkodnikeim! Odłużcie na bok uczucia! Busines is busines! Kierowniczka stacji w
      pracy jest kierowniczką danej stacji, nie osoą prywatną, a wiec jako
      kierowniczka Stacji ma czynić wszystkie niezbędne rzeczy do zapewnienia
      prawidłowego funkcjonowania stacji i jej infrastruktury!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Gocha Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:18
        Chyba Cie pogieło. Przez tyle lat nikomu nie przeszkadzał, a teraz jest zbedny.
        Zastanów się człowieku co Ty piszesz. Jak się Kuba nie znajdzie to bojkot tej
        stacji do końca jej istnienia.BOJKOT!!!!!!!!!!!!
    • Gość: płocczanin Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.plock.msk.pl 21.11.06, 17:36
      Jeśli PKN Orlen nie podejmie sie działań zmierzających do pozytywnego
      uregulawania kwestii tego psa ( a myśle ze jest to wina wyłącznie nowego
      ajenta) , to nie ma moralnego prawa uzywania w nazwie i grafice Orła, symbolu
      wolności.
      • Gość: pitek poszukiwania Kubusia pilne IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.06, 00:21
        niestety pies zniknął, i obawiam sie najgorszego, że nie jest w
        schronisku,trwają jego poszukiwania, mało prawdopodobne żeby stary 13 letni pies
        sobie gdzies poszedł " ze swojego domu" Katowiczanie przyłączcie się do
        poszukiwań; tam jest opisana cała sytuacja

www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34597
        • Gość: iga Re: poszukiwania Kubusia pilne IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.06, 23:45
          informacja przeklejona z www.dogomania.pl "Kuby nie ma nadal istnieje
          podejrzenie ze zaklinowal sie w rurze zagoniony tam przez kierowniczke
          dzwonili do strazy pozarnej ale to chyba nic nie dało"

czy ktoś może pomóc jakoś, bo ta rura podobno zagina się pod jakimś kątem, pies
          podobno sie wczesniej w niej chował ale teraz mógł przejść dalej, czy ktoś coś
          wie na ten temat
          • Gość: iga Re: poszukiwania Kubusia pilne IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.06, 20:13
            informacja z www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34597&page=67

jutro o 14.30 na tym Orlenie jest zebranie,
            osoby chcace cos powiedziec w sprawie Kuby sa zaproszone
            m wiecej osob tym lepiej
            • Gość: Olsztynianka Kubuś nie żyje IP: 62.29.133.* 24.11.06, 15:19
              :(
    • Gość: kasia Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:34
      Kubus nie zyje. Znaleziono go w rurze martwego. Jeszcze nie wiadomo, co bylo
      przyczyna smierci.
      Biedny psiak...
      • Gość: pitek Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.06, 18:09
        ja obawiam sie najgorszego, bo Kubus podobno dostal przed śmiercią jakies
        udko, podali mu to bezdomni teraz nie wiadomo skąd oni to wzięli
        • meg303 Re: PKN Orlen przegania psa 26.11.06, 01:50
          NIE YTANKUKCIE NA STACJACH ORLENU!!! Tylko tyle i aż tyle. Miarą naszego
          człowieczeństwa jest stosunek do zwierząt....
          • Gość: alik Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.06, 15:13
            też tak uważam, ale na tamtej stacji na Murckowskiej ciągle widzę wielkie Tiry,
            ja w kązdym razie stacje tę omijam wielkim łukiem, podobno gdzies tam sa zapalne
            znicze dla Kubusa, bo ten obok stacji to chyba za jakiegos człowieka; niech ktos
            mnie oświeci ;wiecie cenie tych wlascicieli, którzy mają psy na sacjach i im to
            nie przeszkadza, choć wiem że to nie miejsce dla tych porzycanych zwierząt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka