amoremio 07.06.06, 22:46 jo szacuja 3:1 do Niymcuf godejcie, potym pasmatrimy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasmin_ch Re: Weta o wynik PL : D 08.06.06, 00:44 ja podam typ po meczu z Ekwadorem Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Weta o wynik PL : D 10.06.06, 00:58 Jasminko - Your vote please.......... czekomy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Weta o wynik PL : D 08.06.06, 21:31 Skuli mje rzodyn z niych niy mosi wygrać,dobre je co siy pograjom:),fusbal to je trocha zdrowio,dejciy wszyckym tym chopcom jy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Weta o wynik PL : D 09.06.06, 10:00 Skuli mje,niych bydzie,2 Podolski,2 Klose do nos:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Weta o wynik PL : D 09.06.06, 10:02 Aha,by'ch zapomniou,Dudka niy ma,bo jakby te szczylali,to'by uom broniou nom tor;)) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Weta o wynik PL : D 09.06.06, 10:13 3:0 dla D. Krwawa rzeź na ulicach Berlina, czy kaj tam grają. Dożywotni zakaz wjazdu na imprezy sportowe dla wszystkich polskich kibiców:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
eug50 Re: Weta o wynik PL : D 09.06.06, 12:05 rico-chorzow napisał: > Aha,by'ch zapomniou,Dudka niy ma,bo jakby te szczylali,to'by uom broniou nom to > r;)) Gynał , miała byc drużyna łod nos na mistrzostwach FIFI ale woleli turkof Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Weta o wynik PL : D 09.06.06, 12:13 do nos, czyli samobóje?:) pierona, 4:0 dla Polski- to nawet ja nie wymyślę:)) się waham między 1:1 a 2:1 dla Polski:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Weta o wynik PL : D 13.06.06, 15:21 bartoszcze napisał: > do nos, czyli samobóje?:) > pierona, 4:0 dla Polski- to nawet ja nie wymyślę:)) > się waham między 1:1 a 2:1 dla Polski:) Taki wynik często widać w Twoich wypowiedziach,chciałbym a boję się:) > Odpowiedz Link Zgłoś
firemouse Re: Weta o wynik PL : D 12.06.06, 16:57 amoremio napisała: > jo szacuja 3:1 do Niymcuf > > godejcie, potym pasmatrimy Pasmatrimy???? A to po jakiemu? Chyba po rosyjsku... 3:1 dla Polski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Weta o wynik PL : D 12.06.06, 23:28 Priwjot kak djela ? :))) > 3:1 dla Polski :-) ha! tak malo ???? nicht mehr ?! Odpowiedz Link Zgłoś
firemouse Re: Weta o wynik PL : D 13.06.06, 17:52 Nu charaszo, spasiba, wsie zdarowy doma :-))) Warum soll ich mehr geben, doch soll ich auch die Gnade zeigen, nicht wahr? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Weta o wynik PL : D 14.06.06, 10:25 firemouse napisał: > Nu charaszo, spasiba, wsie zdarowy doma :-))) > > Warum soll ich mehr geben, doch soll ich auch die Gnade zeigen, nicht wahr? Ja paniał,aber was hast Du gegeben? Odpowiedz Link Zgłoś
firemouse Re: Weta o wynik PL : D 14.06.06, 15:15 rico-chorzow napisał: > firemouse napisał: > > > Nu charaszo, spasiba, wsie zdarowy doma :-))) > > > > Warum soll ich mehr geben, doch soll ich auch die Gnade zeigen, nicht wah > r? > > Ja paniał,aber was hast Du gegeben? > > Izwinitie, ja z dzjeriewni i k kulturnomu razgaworu nie priwyk. Es geht um Anzahl der Tore fur Polen - eigentlich soll ich es anders formulieren, nivht geben sondern vorsehen - aber ich habe gehofft dass jeder wird es verstehen. PS Ich hasse die neue Ortografieregeln :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Weta o wynik PL : D 14.06.06, 22:56 firemouse napisał: > rico-chorzow napisał: > > > firemouse napisał: > > > > > Nu charaszo, spasiba, wsie zdarowy doma :-))) > > > > > > Warum soll ich mehr geben, doch soll ich auch die Gnade zeigen, nic > ht wah > > r? > > > > Ja paniał,aber was hast Du gegeben? > > > > > Izwinitie, ja z dzjeriewni i k kulturnomu razgaworu nie priwyk. > > Es geht um Anzahl der Tore fur Polen - eigentlich soll ich es anders > formulieren, nivht geben sondern vorsehen - aber ich habe gehofft dass jeder > wird es verstehen. > > PS Ich hasse die neue Ortografieregeln :-) Ich habe es verstanden,Ergebnis kennen wir,betreffend Ortografie können wie noch reden. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Weta o wynik PL : D 15.06.06, 09:54 wilhelm4 napisał: > > Ortografie > > Orthographie ? Ja,auch richtich,wie schreibt man das Wort nach 7-ter Schreibreform?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny hazzzzard, to grzech, no i boli :)) 12.06.06, 23:52 sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3412155.html Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: Weta o wynik PL : D 14.06.06, 19:47 cgi.ebay.de/WM-T-Shirt-Deutschland-Polen-Trikot-mit-Paepsten_W0QQitemZ8820888680QQcategoryZ81571QQssPageNameZWD3VQQrdZ1QQcmdZViewIte m za godzina bydzie "matka szyskich szpiluf" .......... ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: Weta o wynik PL : D 14.06.06, 19:52 tinyurl.com/z64zx juuuuuuuuuuaaaaaaaaaa ! Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: Weta o wynik PL : D 16.06.06, 02:29 Chcolbych skromnie obwiescic, ze T O J O zech je tym, co wygrol. :) No, ale my Slonzoki, a Slonzoki nie przegrali. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Weta o wynik PL : D 19.06.06, 11:44 palec1 napisał: > Chcolbych skromnie obwiescic, > ze T O J O zech je tym, co wygrol. :) No ja, gratulacje:) > > No, ale my Slonzoki, > a Slonzoki nie przegrali. :) Jak policzyć stan z końca meczu, to przegrali:))) Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Czytejcie - jes co czytac (fajne) 16.06.06, 18:47 Opa i Fater zachwyconey, czytajom artikle i majom "filmy" pszet loczoma(wspomniynia): miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3412150.html miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3414927.html ...aaaaach! Odpowiedz Link Zgłoś