Gość: rangerek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:33 taaaa pewnie a może Panią zamknąć w schronisku - przecież nie jesteśmy potworami a tak przy okazji to chyba jedyna stacja w Polsce mająca rzecznika prasowego :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.siec2000.pl 14.11.06, 22:08 Jestem za tym aby tą kierowiczkę zamknąć powiedzmy na rok w schronisku. Widać bliżej jej do potwora niż do człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zŁY Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:01 a MOŻE ZABLOKOWAĆ STACJE - NIECH ZIELONI ZABLOKUJĄ STACJE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:34 Zrobic babie zdjecie niech cała Polska france zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak słów [...] IP: *.sti.net.pl 15.11.06, 03:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 09:47 Mam lepszy pomysł! Przywiązać panią do drzewa w lesie i przyprowadzić Kubę, żeby ją obsikał. Nie będę okrutna, miskę z żarciem i wodą można postawić, ale tak, żeby nie mogła dosięgnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:48 OGŁOSMY BOJKOT OGÓLNOPOLSKI STACJI ORLEN ONI TYLKO MYSLOM O KASIE A WSZYSTKICH MAJĄ W D.... TO MA BYĆ MARKIETING, JAKOŚC, POSZANOWANIE KLIENTA AJENTA WYWALIC NA BEZROBOCIE OD ZARAZ - JEST NA TO PRZEPIS W kODEKSIE PRACY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak słów PKN Orlen przegania psa IP: *.sti.net.pl 15.11.06, 03:26 PS. dzięki temu już nigdy nie zatankuje na jakiejkolwiek stacji tego zasranego koncernu, nie będę się składał na pensje dla bezdusznnych potworów, a zresztą i tak mają dupiate paliwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejlmi PKN Orlen przegania psa IP: 210.10.210.* 15.11.06, 04:22 Przyzekam, ze juz nigdy nie zatankuje na tej stacji, bede tez unikal Orlenu!!!! A tak nawiasem, dobry menadzer zrobilby z psa symbol stacji i reklame, wykorzystujac ta niezwykla historie jaka polaczyla zablakanego czworonoga ze stacja. Glupie bezduszne babsko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handy Andy Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 06:35 Jeśli macie zamiar bojkotować orlen, to przynajmniej poinformujcie o tym. Na www.orlen.pl w dziale kontakt są linki do tamtejszychwszystkich świetych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juta PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 08:04 LUDZIE BEZ SERCA!!!! Złe traktowanie zaczyna się od zwierząt a kończy na ludziach..... bez komentarza, szkoda tej ślicznej psinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiarz PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 08:24 Jak go wygonią to przestaję tankować na Orlenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:20 Proponuje napisać do Pani Rzecznik Beaty Karpinskiej że bojkotujemy tą stacje. Powinni to mieć na "piśmie" jej adres: www.media@orlen.pl i do głównego rzecznika (jeżeli tak mozna powiedzieć) p.Dawid Piekorz www.dawid.piekorz@orlen.pl Może być, że to babsko powiedziało coś bez wiedzy centrali. Na tej stacji pracowal mój znajomy. Mówił, że się do psa przywiązali wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:25 Z tych nerwów źle napisałam adresy. Bez żadnych www tylko: do Pani Karpińskiej media@orlen.pl i do Pana Piekorza dawid@piekorz@orlen.pl Piszcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro Re: PKN Orlen przegania psa IP: 57.67.177.* 16.11.06, 15:19 Od dzisiaj nie tankuje w Orlenie. I cala moja rodzina rowniez. Niech im chociaz troche spadna zyski za ta nieludzka postawe wobec Kubusia. Pania ajent proponuje wyrzucic na zbity pysk. Najlepiej do schroniska w Myslowicach, bo to jedno z najgorszych schronisk w Polsce. Niechby sobie posiedziala w boksie 1,5 x 1 m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom – Anan Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 09:23 > Z tych nerwów źle napisałam adresy. Bez żadnych www tylko: > do Pani Karpińskiej media@orlen.pl i do Pana Piekorza dawid@piekorz@orlen.pl Oj Gocha, znowu naputałaś. Dwie małpy w adresie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIES JEST BRATEM Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:25 OD DZIŚ PRZESTAJE JA I MOJA FIRMA TANKOWAĆ W STACJACH P K N ORLEN Skoro mają taki stosunek do naszych mniejszych braci,bezdomnych,którzy znaleźli sobie dom przy "takiej stacji". Obawiam się,że bezdomnych(ludzi)też będą się starać wyelminować. POWSZECHNY BOJKOT PKN ORLEN Odpowiedz Link Zgłoś
chantal11 Re: PKN Orlen przegania psa 15.11.06, 10:34 Czytajac te posty widac ze duzo jest jednak osob wrazliwych na krzywdę zwierzat. to cieszy,bardzo. trzeba pomoc psince, one same tego nie zrobia. Jesli pies wczesniej nie przeszkadzal to nie rozumiem postawy nowych wlascicieli. biedny piesek:( na stare lata ma sie wynosic! koszmar,masakra. moze ta pani tez dozyje czasow, ze ja na stare lata wywala gdzies do domu starcow. zycze tego tym ktorzy psa sie chca pozbyc.sama mam psa,yorka, jest radoscia w naszym zyciu. Tak, pies jest Bratem.kocha nas za miske strawy i cieply głos. nie mieszkam w Katowicach, ale tez nie tankowalabym u nich z racji tego co chca zrobic z Kubą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies jest Bratem Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:37 Zapomniałem dodać : NIE ROZLICZAM FAKTUR WYSTAWIANYCH PRZEZ P K N O R L E N. D..a blada z kosztów. Może dyrekcja (PKN ORLEN) cuś się połapie. K U B U Ś NASZYM MNIEJSZYM BRATEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies jest Czlowiek Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.11.06, 00:01 Ciekawe, ze nigdy nie ma takiego poruszenia kiedy chodzi o zwyklego czlowieka... Jestescie wszyscy hipokrytami na mega skale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur PKN Orlen przegania psa IP: *.server.ntli.net 15.11.06, 10:40 Trzeba pomoc temu biednemu pyskowi. Olac wredne bezduszne babsko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fili1 Re: PKN Orlen przegania psa 15.11.06, 11:03 "Nie jesteśmy potworami i dlatego najlepszym rozwiązaniem będzie umieszczenie zwierzęcia w schronisku." Czy ta pani kiedykolwiek była w schronisku? Czy ma choć trochę empatii, żeby sobie wyobrazić, co to oznacza dla tego psa? Co stanie się ze starym, kundlowatym, półdzikim psem, gdy trafi do schroniska? Ciekawe czy gdyby przy stacji zamieszkał ORZEŁ to też by go przegonili? I faktycznie beznadziejne jest, że zamiast zrobić z psiaka maskotkę stacji, wolą się pozbyć "problemu". Wystawiliby miskę to by klienci wkładali resztki do miski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBUŚ Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:06 NIBY ZWYKŁY PIES.......A ILE MOŻNA O NIM POWIEDZIEĆ...... "Przeciętny Pies (Kubuś) jest przyjemniejszym człowiekiem od przeciętnego człowieka"(ajent PKN). " Pogardzam ludźmi trzymającymi psy (PKN). Są to tchórze,którzy nie mają odwagi,by samemu gryźć ludzi". "Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa,który będzie go uwielbiał i kota,który będzie go ignorował" ZA PIENIĄDZE MOŻNA KUPIĆ STACJE i PSA,ALE NIE MACHANIE JEGO OGONA . K U B U Ś TRZYMAJ SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 09:26 Im bardziej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:17 Kojarze ta stacje i tego pieska,całkiem sympatyczny klimacik był z takim kundelkiem,fakt ze nikogo nie atakował bardziej na tej stacji przeszkadzaja paskudnej urody tirówki ,moze tym problemem zajeła by sie pani ajent ja tam w kazdym badz razie tankowac nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: PKN Orlen przegania psa IP: 80.53.51.* 15.11.06, 19:35 czesc mozesz podac mi adres tej stacji bo tez nie chce tam tankowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: PKN Orlen przegania psa IP: 195.205.180.* 16.11.06, 11:14 Katowice, ul. Murckowska Coż, ja na Orlen też już nie zawitam. Na żadna z ich stacji. Chyba że "góra" pozytywnie rozwiąże problem psa (a aczej problem kierownczki stacji). Może zauważą, że ta pani oprócz zwykłego okrucieństwa i bezduszności psuje wizerunek firmy? Nie omieszkam do nich o tym napisać... A kierowniczcę życzę, żeby ją sama tez ktos tak potraktował... Odpowiedz Link Zgłoś
jojosto Re: PKN Orlen przegania psa 16.11.06, 13:59 "bardziej na tej stacji przeszkadzaja paskudnej urody tirówki ,moze tym > problemem zajeła by sie pani ajent" Swiete slowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLNY KUBA Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:23 TO JEST WOLNY PIES. Jak znam życie,jutro,pojutrze ta sprawa umrze,tak jak KUBA. PANIE elekcie P.USZOK. Może w Katowicach są ważniejsze sprawy niż bezdomni,bezdomni,Mniejsi Bracia (np.KUBA). ZAJMIJ PAN JAKIEŚ STANOWISKO ?. W sprawie nie tylko Kubusia. P K N ORLEN PEŁNY BOJKOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Pies jej przeskadza a dzwiki nie??? IP: *.dz.com.pl 15.11.06, 11:41 Znam toą stację i kojarzę Kubusia. Koajarzę też klimat tego miejsca wieczorem - syf, kiła i mogiła. Pełno dziwek i podpitych TIR-rowców, nocujących na parkingu. Może za to wzięłaby się najpierw Pani ajent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik8i Re: Pies jej przeskadza a dzwiki nie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:53 Pies tej panusi przeszkadza bo nie przynosi szmalu w psyku,dookoła brud,smród iubustwo ale jasnie pani ajent nawet nachalne dziwki mniej przeszkadzają niż bezdomne zwierzątko może by tak ją na kilka dni do schroniska zobaczylibyśmy co by powiedziała jakby przeżyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin Bojkotuj PKN ORLEN!!! IP: *.dz.com.pl 15.11.06, 11:43 Na tej stacji już nigdy nie zatankuję!!! I innym radzę to samo Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Re: Bojkotuj PKN ORLEN!!! 17.11.06, 14:52 Ekstra pomysł!Oby jak najwiecej ludzi go poparło.Jestem jak najbardziej ZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xvid Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:08 na tej stacji na pewno nie zatankuje, a postaram sie tez bojkotowac Orlen i bede omijal te stacje z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:10 wlasnie rozsylam linka z tym artykulem znajomym aby bojkotowali Orlen w sumie i tak jedna z najdrozszych stacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student PKN Orlen przegania psa IP: 80.53.51.* 15.11.06, 15:46 Po przeczytaniu artykulu bylem i nadal jestem zbulwersowany zachowaniem ajeta stacji jak i samym kierownictwem Pkn Orlem dlatego ze jako firma ktora jak kazda dba o wizerunek zadaje sie z takim czlowiekiem jakim jest ajet chociaz tutaj "czlowiek" to za duze slowo .Mnie osobiscie w glowie sie nie miesci jak mozna zachowac sie tak podle. Pies ktory cale zycie spedzil w jednym miejscu i teraz nagle jest zupelnie niepotzrebny i mozna sie go pozbyc jak smiecia starego,pies to jest takie samo stworzenie jak czlowiek ktore czuje bol lek radosc powiem wiecej on jest lepszym stworzeniem niz czloweik bo on nie bylby do tego zdolny i na zakonczenie powiem ze jest mi wstyd za ludzi takich jak ten ajet i prosze zrobcie cos z tym psem bo on naprawde nie rozumie sytuacji i bardzo cierpi pozdraiwam wszystkich za wyjatkiem tego ajeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsciekly Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:33 Ta wredna baba niech ja piekło za kłamstwa pochłonie Twierdzi że bude ukradli a obok od 10 lat mieszkaja bezdomni i ldzie przechodza a kazdy zna psa i nik mu nic by nie zrobil na złosc Tam tylko jeden na stacji starszy uczciwy człowiek z dobrym sercem chyba jeszcze pracuje i to on powinien zostać ajentem bo dba o ludzi i zwierzeta. Tak wredny ORLEN ale ma rekruterow Co na to Kulczyk - tez tylko ma w glowie forse Nowobogatcy obsrane gacie wlasnej matki by chyba ta ajentka sprzedała byle miec pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:27 Jedyne co mi przychodzi do głowy (co możemy wspolnie zrobić) to bojkot tej cholernej stacji. Do wszystkich BOJKOTUJMY TA STACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZY KUBUŚ JESZCZE Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:17 Jak widzę forum na temat Kubusia interesuje tylko ludzi wrażliwych,nie tylko na los bazpańskich psów (KUBUŚ miał swój dom),ale i bezdomnych ludzi. STANOWISKO PKN ORLEN NIEZNANE B O J K O T P K N ORLEN do czasu wyjaśnienia sprawy K U B U S I A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: PKN Orlen przegania psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:55 Popieram bojkot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś