Dodaj do ulubionych

Kino helios

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:31
Czy ktos kiedykolwiek sie dodzwonil do kina Helios ?
Bo dzwonie tam od 1,5 godz i cisza.....sa 4 mumery i na wszystkich albo
zajete albo nikt nie odbiera
Za co te laski tam biora kasa?
Moze w przerwie miedzy jedna a druga kawa odebrala by jedna z druga
tel ,chocby z nudow?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Kino helios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:44
      Zrób rezerwację on-line.
      • Gość: zento Re: Kino helios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 15:06
        nie chodzi mi o rezerwacje tylko o to czy to kino jest przystosowane dla osob
        niepelnosprawnych,bo pojdziemy z facetem na wozku i chcemy wiedziec jakie sa
        warunki ogladniecia filmu
        • Gość: ........ Re: Kino helios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:08
          mi odbierali telefony...
          sa przystosowane. poniewaz maja nawet lazienki /wc dla niepelnosprawnych.
          pozdrawiam
    • Gość: Pampalini77 Re: Kino helios IP: *.chello.pl 12.02.07, 19:47
      kino Helios jest ok ,ja zawsze zamawiam online bo jest wygodnie ;-) a wg mnie
      to jest jedyne w Kato kino w których jest prawidlowo ustawione nagłosnienie
      (widac ze ten co to robił sie zna) oraz jest czysto czego nie mozna powiedziec
      o tych kinach np z ul Gliwickeij gdzie pełno jest jakiś żulikow a co do
      nagłosnienia to jest jedno wielkie wycie .
      • ibby2 Re: Kino helios 12.02.07, 21:08
        Raczej jest przystosowane( wc, windy itp.).
        • Gość: kasia Re: Kino helios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:51
          jednak nad salami to bym raczej sie zastanowiła??? bo są jednak schody jeśli chce sie siedzieć w wyższych rzędach szeorkie bo szerokie ale są. A z obserwacji osoby na wózkach raczej siedziały przy pierwszych rzędach..... czyli przy prawie samym ekranie co raczej nie jest komfortowe aby trzymać głowę cały czas do góry.
          • Gość: Akna Re: Kino helios IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.02.07, 22:40
            Część sali ma miejsca na dole a część u góry, a jeszcze inne po środku (te
            największe) - zależy od układu sali. W każdym bądz razie jest przewidziany taki
            dostęp.
            • Gość: zento Re: Kino helios IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 00:08
              Dzieki wszystkim:)
              Sprobuje jeszcze jutro sie tam dodzwonic a jak sie nie uda to zarezerwuje te
              bilety.
              Najwyzej ...........przezyje rozczarowanie:(((
              Nie pierwsze ,nie ostatnie.
              Ale swoja droga to niepowazne zeby tam dzwonic 2 godz i nie moc sie zorietowac.
              Zadzwonilem do Cinema City i zaraz ktos idebral tel i mi nawet wytlumaczyl
              ktore sale w ktorym miejscu maja wydzielone takie miejsca i podali mi nawet
              jakie filmy leca teraz w salach gdzie miejsca sa na gorze lub na srodku:))
              Dzieki jeszcze raz wszystkim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka