alpepe 21.02.07, 09:07 któż to tak zabalował, że artykuł jest jednym wielkim nieskładnym bełkotem??? Wiem, że były ostatki, ale jeden trzeźwy redaktor by się przydał. Tekst nie jest koherentny, normalnie ktoś musiał być na bani albo coś zapalił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian Mama chwilowo poszukiwana IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.07, 11:15 Przyznaję rację przedmówcy!Ktoś rzeczywiście był na bani, nic nie trzyma się kupy!Czy wyborcza ma juz takie zaufanie do goślińskiej, że nie czytają tekstu przed oddaniem do druku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Mama chwilowo poszukiwana IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.07, 11:39 No, Goślińska - wczorajszego"śledzia" rzeczywiscie można Ci pozazdrościć!! I co zapodał sobie gośćiu, który oddał takie bełkowtliwe kupsko do druku?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goździk Mama chwilowo poszukiwana IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.07, 11:46 Odkąd czytam artykuły Goślińskiej, wiem , że: 1. ma Ona problemy z inymi 2. ma problemy sama ze sobą 3 ale najważniejsze: po tym artykule - bedzie miała problemy w Wyborczej! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mama chwilowo poszukiwana 21.02.07, 11:54 niestety, punkt 3, nie ma zastosowania, jeszcze większe bełkoty z błędami wszystkimi możliwymi przechodzą i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goździk Mama chwilowo poszukiwana IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.07, 12:57 Ale pomarzyć można!!Może w końcu ktos w wyborczej przejrzy na oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rexio Re: Mama chwilowo poszukiwana IP: *.stk.vectranet.pl 21.02.07, 15:58 Faktycznie hardkorowo. Ania, Tomek, Mama, Tata, rozbijanie, wojna, bez wojny, cuda na kiju i żadnego porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Mama chwilowo poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:47 pani M.G. i pan M.J. znani są z tego, że lubią wypić i zawalają robotę. już mnie nie dziwią te jej artykuliki.. Odpowiedz Link Zgłoś