Dodaj do ulubionych

Mama chwilowo poszukiwana

21.02.07, 09:07
któż to tak zabalował, że artykuł jest jednym wielkim nieskładnym bełkotem???
Wiem, że były ostatki, ale jeden trzeźwy redaktor by się przydał.
Tekst nie jest koherentny, normalnie ktoś musiał być na bani albo coś zapalił.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Mama chwilowo poszukiwana IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.07, 11:15
      Przyznaję rację przedmówcy!Ktoś rzeczywiście był na bani, nic nie trzyma się
      kupy!Czy wyborcza ma juz takie zaufanie do goślińskiej, że nie czytają tekstu
      przed oddaniem do druku??
    • Gość: fryzjer Mama chwilowo poszukiwana IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.07, 11:39
      No, Goślińska - wczorajszego"śledzia" rzeczywiscie można Ci pozazdrościć!! I co
      zapodał sobie gośćiu, który oddał takie bełkowtliwe kupsko do druku?!
    • Gość: Goździk Mama chwilowo poszukiwana IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.07, 11:46
      Odkąd czytam artykuły Goślińskiej, wiem , że:
      1. ma Ona problemy z inymi
      2. ma problemy sama ze sobą
      3 ale najważniejsze: po tym artykule - bedzie miała problemy w Wyborczej!
      • alpepe Re: Mama chwilowo poszukiwana 21.02.07, 11:54
        niestety, punkt 3, nie ma zastosowania, jeszcze większe bełkoty z błędami
        wszystkimi możliwymi przechodzą i jest ok.
    • Gość: goździk Mama chwilowo poszukiwana IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.07, 12:57
      Ale pomarzyć można!!Może w końcu ktos w wyborczej przejrzy na oczy!
      • Gość: Rexio Re: Mama chwilowo poszukiwana IP: *.stk.vectranet.pl 21.02.07, 15:58
        Faktycznie hardkorowo. Ania, Tomek, Mama, Tata, rozbijanie, wojna, bez wojny,
        cuda na kiju i żadnego porządku.
    • Gość: mad Re: Mama chwilowo poszukiwana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:47
      pani M.G. i pan M.J. znani są z tego, że lubią wypić i zawalają robotę. już mnie
      nie dziwią te jej artykuliki..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka