Dodaj do ulubionych

Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia

IP: *.chello.pl 24.04.07, 10:20
na zdjęciu nr 2 jest Wełnowiec - rejon ul. Józefowskiej - Mikusińskiego, a nie
Zawodzie.
Obserwuj wątek
    • gazeta_katowice Re: Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia 24.04.07, 13:39
      Dziękuję za poprawkę

pdr, Piotr Purzyński
      • Gość: Thorez Re: Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 09:03
        dlaczego olano zupełnie południową i południowo-zachodnią część Katowic:
        Brynów, Ligotę i Załęże?
    • Gość: swoboda_t Re: Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:35
      Fajne fotki, ale mało i zbyt małe pokrycie miasta. Dajcie więcej! Nikisz,
      Kostuchna, 3 Stawy, Koszutka, śródmieście...
    • Gość: Slazak@@1 Pewna Prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:26
      Wszystko panowie jest pięknie i ładnie. Jestem dumny z Śląska, ale moim zdaniem
      stadion choć jest kultowy i niepowtarzalny powinien zostać zastąpiony nowym i
      nowoczesnym. Po ME 2012 nie bedziemy mieli czego szukać z takim zabytkiem.
      Skończą się koncerty, występy reprezentacji... nie bedzie na nim grała nawet 3
      liga... i to jest smutne. Najsmutniejsze jest to że niestety władza, którą
      tysiące kibiców proszą, błagają nie chce zmienić zdania. Mamy szanse wybudować
      nowy obiekt.. SĄ pieniądze.. z UEFY... nawet firma Mittel zgodziła się
      zasponsorować w razie czegoś... ale nie ma chęci stworzenia czegoś nowego.
      Czemu nie chcemy zamienic Chorzowa w jeden wielki plac budowy.. zeby stworzyć
      niepowtarzalną okazję, atmosferę mistrzostw. Po co topić 200 mln (pieniędzy
      podatników) na modernizację skoro możemy za 300-400 mln stworzyć NOWY stadion i
      to z pieniędzy sponsorów. Jeszcze raz bardzo proszę Władze tego
      najprężniejszego, najlepszego dla mnie województwa... przemyślcię to nim bedzie
      za późno. Ta szansa się nie powtórzy już nigdy... w przyszłości jeżeli nie
      zbudujemy nowego stadionu bedziemy jeszcze bardziej odsuwani na bok... Będą
      chcieli budować wszędzie ale nie u nas...;/ Proszę też o wsparcie, lobbing
      dziennikarzy, pomóżcie wszyscy przekonać nasze wojewódzkie władze że niestety
      ale pomysł modernizowania starego stadionu jest zły. Kocham ten stadion i
      choćby przyszło nam konkurować z innymi miastami o to żeby na nim był
      rozgrywane ME 2012 bede walczył. Ale potem bedzie LIPA. Nowy stadion to jedyne
      mądre wyjście... Są pieniadze, są sponsorzy, są okolicznośći które się juz nie
      powtórzą... i co wiecej jest atmosfera... zjednoczonych Ślązaków czy to z
      Katowic czy z Sosnowca... ludzi którzy pragną żeby Śląsk zaistniał na tej
      jednej z najwięszych imprez Świata. Pozdrawiam wszystkich Ślązaków i appeluje
      nakłońmy władze, do przemyśleń
    • amoremio Re: Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia 26.04.07, 21:52
      Ino kaj Chorzôw ? (oprôcz 1000lecia)
    • Gość: olo Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 21:52
      nie podobaja mi sie
      balagan, brak kadrow, jedyna atrakcja jest to ze sa z lotu ptaka. to za malo.
    • Gość: A NIE dla Prywatyzacji i Zabudowy Al. Korfantego! IP: *.imperiumpw.pl 28.04.07, 22:34
      pamiętam, kiedy pierwszy raz zobaczyłem w dosyć dokładnej skali osiedle 1000-
      lecia w katowicach - pomyślałem wtedy ileż terenu zmarnowano i to takiego
      terenu budując to blokowisko.
    • shroeder1970 dlaczego tak małe zdjęcia? 29.04.07, 13:27
      Czy byłaby szansa na zdjęcia w znacznie wyższej rozdzielczości niż 640 x 427?
      Np. nr 16...
    • Gość: 79 Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.chello.pl 09.07.07, 02:09
      a te pastwisko każdy chyba zna hehehehehehehehe
      • Gość: 79 Re: Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.chello.pl 09.07.07, 02:19
        czemu niemożna kasować swoich wypowiedzi? Najlepszy w Polsce jest na RUCH Chorzów HKS(-:
    • Gość: 79 Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.chello.pl 09.07.07, 02:13
      Nasz Wspaniały Stadion K.S. RUCH CHORZÓW (-:
      • Gość: 79 Re: Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.chello.pl 09.07.07, 02:18
        kurcze pomyliło mi sie czy może modrator usunąć te moje wypowiedzi.
    • Gość: 79 Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.chello.pl 09.07.07, 02:23
      czemu niemożna skomentowac tego Pięknego stadionu na Cichej 6 tylko wyskakuje te pastwisko z bukowej1 ale macie bałagan;/
    • fyrlok Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia 09.07.07, 11:10
      Zero z Chorzowa, ino Katowice.
    • Gość: X Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 13:19
      Podoba Mi się Górny Śląsk i dlatego Go cenię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka