Gość: a IP: *.chello.pl 24.04.07, 10:20 na zdjęciu nr 2 jest Wełnowiec - rejon ul. Józefowskiej - Mikusińskiego, a nie Zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_katowice Re: Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia 24.04.07, 13:39 Dziękuję za poprawkę pdr, Piotr Purzyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Re: Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 09:03 dlaczego olano zupełnie południową i południowo-zachodnią część Katowic: Brynów, Ligotę i Załęże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoboda_t Re: Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:35 Fajne fotki, ale mało i zbyt małe pokrycie miasta. Dajcie więcej! Nikisz, Kostuchna, 3 Stawy, Koszutka, śródmieście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slazak@@1 Pewna Prosba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 22:26 Wszystko panowie jest pięknie i ładnie. Jestem dumny z Śląska, ale moim zdaniem stadion choć jest kultowy i niepowtarzalny powinien zostać zastąpiony nowym i nowoczesnym. Po ME 2012 nie bedziemy mieli czego szukać z takim zabytkiem. Skończą się koncerty, występy reprezentacji... nie bedzie na nim grała nawet 3 liga... i to jest smutne. Najsmutniejsze jest to że niestety władza, którą tysiące kibiców proszą, błagają nie chce zmienić zdania. Mamy szanse wybudować nowy obiekt.. SĄ pieniądze.. z UEFY... nawet firma Mittel zgodziła się zasponsorować w razie czegoś... ale nie ma chęci stworzenia czegoś nowego. Czemu nie chcemy zamienic Chorzowa w jeden wielki plac budowy.. zeby stworzyć niepowtarzalną okazję, atmosferę mistrzostw. Po co topić 200 mln (pieniędzy podatników) na modernizację skoro możemy za 300-400 mln stworzyć NOWY stadion i to z pieniędzy sponsorów. Jeszcze raz bardzo proszę Władze tego najprężniejszego, najlepszego dla mnie województwa... przemyślcię to nim bedzie za późno. Ta szansa się nie powtórzy już nigdy... w przyszłości jeżeli nie zbudujemy nowego stadionu bedziemy jeszcze bardziej odsuwani na bok... Będą chcieli budować wszędzie ale nie u nas...;/ Proszę też o wsparcie, lobbing dziennikarzy, pomóżcie wszyscy przekonać nasze wojewódzkie władze że niestety ale pomysł modernizowania starego stadionu jest zły. Kocham ten stadion i choćby przyszło nam konkurować z innymi miastami o to żeby na nim był rozgrywane ME 2012 bede walczył. Ale potem bedzie LIPA. Nowy stadion to jedyne mądre wyjście... Są pieniadze, są sponsorzy, są okolicznośći które się juz nie powtórzą... i co wiecej jest atmosfera... zjednoczonych Ślązaków czy to z Katowic czy z Sosnowca... ludzi którzy pragną żeby Śląsk zaistniał na tej jednej z najwięszych imprez Świata. Pozdrawiam wszystkich Ślązaków i appeluje nakłońmy władze, do przemyśleń Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia 26.04.07, 21:52 Ino kaj Chorzôw ? (oprôcz 1000lecia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 21:52 nie podobaja mi sie balagan, brak kadrow, jedyna atrakcja jest to ze sa z lotu ptaka. to za malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A NIE dla Prywatyzacji i Zabudowy Al. Korfantego! IP: *.imperiumpw.pl 28.04.07, 22:34 pamiętam, kiedy pierwszy raz zobaczyłem w dosyć dokładnej skali osiedle 1000- lecia w katowicach - pomyślałem wtedy ileż terenu zmarnowano i to takiego terenu budując to blokowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
shroeder1970 dlaczego tak małe zdjęcia? 29.04.07, 13:27 Czy byłaby szansa na zdjęcia w znacznie wyższej rozdzielczości niż 640 x 427? Np. nr 16... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.chello.pl 09.07.07, 02:09 a te pastwisko każdy chyba zna hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.chello.pl 09.07.07, 02:19 czemu niemożna kasować swoich wypowiedzi? Najlepszy w Polsce jest na RUCH Chorzów HKS(-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.chello.pl 09.07.07, 02:13 Nasz Wspaniały Stadion K.S. RUCH CHORZÓW (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.chello.pl 09.07.07, 02:18 kurcze pomyliło mi sie czy może modrator usunąć te moje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.chello.pl 09.07.07, 02:23 czemu niemożna skomentowac tego Pięknego stadionu na Cichej 6 tylko wyskakuje te pastwisko z bukowej1 ale macie bałagan;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia 09.07.07, 11:10 Zero z Chorzowa, ino Katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Katowice i Chorzów z lotu ptaka - zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 13:19 Podoba Mi się Górny Śląsk i dlatego Go cenię. Odpowiedz Link Zgłoś