Gość: Acid IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 03:35 dopiero wróciłem z Katowic. Było miodzio, Maideni wywijali jak młodzieniaszki! Są najlepsi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prowler Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: 213.69.253.* 04.06.03, 09:13 To był mój piąty koncert Maidenów, ale bez wątpienia najlepszy. Zaskakujący zestaw uwtorów ("Die With Your Boots On", "22 Acacia Avenue", "Revelations" i "The Number Of The Beast" na początek), wspaniała atmosfera na scenie, na płycie i na trybunach... Szkoda, że był tylko jeden bis, szkoda, że panowie nie zdecydowali się nagrać żadnego albumu Live w Polsce, bo naprawdę warto! We wrześniu mają przyjechać raz jeszcze! Oj, już mi ciarki przechodzą po plecach. UP THE IRONS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hekate Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.infonet.gze.pl 04.06.03, 10:13 Zgadzam sie ze bylo bosko (moj czwarty koncert Iron i zdecydowanie najlepszy!) Polemizowalabym z nieprzewidywanym zestawem utworow, ktory byl identyczny jak na poprzednich koncertach tej trasy. Doslownie zadnej zmiany, nawet w kolejnosci wykonan. Ale coz, taki malenki defekt mozna wybaczyc charyzmatycznym czterdziestolatkom, ktorzy zafundowali nam wczoraj wysmienita maidenowska uczte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Black 69 - Chrzanów Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.cyberx.pl / 192.168.100.* 04.06.03, 11:46 To był wspaniały koncert! Zabawa była wyborna, wprawdzie nagłośnienie trochę ciche, ale nic. Na żadnym koncercie się tak nie bawiłam, mam trochę siniaków i wszystko mnie boli, ale warto było troche poskakać, pomaszować! Było extra! Publiczność też wspaniała! Pozdrawiam IRON fanów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: 217.153.104.* 04.06.03, 13:55 Własnie dlatego nie chcialem znac zestawu utworów z poprzedich koncertów. Dla mnie każdy byl zaskoczeniem. Było rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hce Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.pl / 192.168.2.* 04.06.03, 10:01 Ponad 20 płyt? Konkretnie to 12. Nowa płyta będzie 13-tą w ich karierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mao Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.katowice.agora.pl 04.06.03, 11:17 oficjalna dyskografia to 20 płyt - w tym oczywiście składanki i koncertówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 11:45 Było zajebiście!!! Stay heavy!!! Pozdrowienia z Imielina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.11.* 05.06.03, 07:57 Koncert wybitny! Dużo lepszy, niż ostatni na warszawskim Torwarze. Dla mnie dodatkowo ważny, bo z ważnym człowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beldin Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.opole.dialup.inetia.pl 04.06.03, 13:48 A ja pozdrawim serdecznie wszystkich fanow ktorzy w mekach wracali pociagiem Katowice-Szczecin(2:09).Podroz byla meczaca i mozna tylko powinszowac PKP ze nikt nie wpadl na pomysl podstawenia skladu.Dworzec w Katowicach to tez niezla nedza, szczegolnie kasjer na dole(kto widzial tem wie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.blueyonder.co.uk 04.06.03, 14:11 -ja to maze o takim dupnym koncercie na stadionie slonskim w Chozowie z duzym ekranem w godzinach wieczornych -no coz jednak szkoda by bylo mieszkancow i szyb na gornym talzenie -moze kiedys sie to sprawdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.oskar.net.pl 04.06.03, 15:14 Bylo z********e!!! Do zobaczenia na następnych koncertach!!! Up The Irons! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzior Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.media4.pl / 10.5.8.* 04.06.03, 15:55 Koncert jaki dali Iron Maiden był niesamowity, głos Dickensona , riffy gitarowe, i melodyjny" ryk" fanów, coś niepowtarzalnego.8 tysiecy uniesionych rąk, i po kazdej piosence.."MAIDEN, MAIDEN..." kiedy wracałam pociagiem do domu nawet odgłos szyn zdawał sie skandowac tą nazwe.Juz nie moge sie doczekać kiedy bedzie nastepny koncercik. Pa Pozdruffy dla całego zespołu i wszystkich fanów.Give me EDD till i'm dead. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzior Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.media4.pl / 10.5.8.* 04.06.03, 15:58 Sorka za literówke w nazwisku Bruce'a miało być Dickinson, oczywiście. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEG Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.03, 16:37 JA TEZ BYLEM,W SUMIE TO BYL MOJ 2 KONCERT,DALI PANOWIE CZADU AZ MI W USZACH SZUMI DOTEJ PORY,MAM NAGRANE TO NA S VVS PRZEMYCILEM KAMERKE.IRON MAJDEN WPORZO CHLOPAKI ZADNE GWIAZDY .ZA TO MOZEMY ICH CENIC TEZ,PIERWSZY NUMER JAK ZAGRALI TO AZ KAPCIE SPADLY ,I WOCAL DICKINSONA REWELACJA .WIDZIALEM JUZ DWA POKOLENIA NA KONCERCIE LUDZIE PRZYCHODZILI Z DZIECMI TO FAJNA SPRAWA ZADNEJ ZADYMY ,KIEDYS BYLO OSTRZEJ NO ALE WCHODZIMY DO EUROPY TO KULTURA INNA. DUZO MAM FOTEK TO KIEDYS POWIEM GDZIE JE UMIESZCZE.DLACZEGO TAK MALO LUDZI BYLO ZE SZCZECINA? POZDRAWIAM. kobow@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleg Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.03, 16:59 bylo super jak nigdy kto nie byl niech zaluje .bilety byly po 250 zl u koni i szly jak bulki. pozdrawiam fanow iron maiden oleg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wienek Rewelacja...!!! IP: *.libiaz.net / 192.168.1.* 04.06.03, 17:22 Czym starsi tym lepsi...niczym wino...!!! Doskonały koncert doskonała zabawa... nie da się tego opisać to trzeba zobaczyć i przezyc...!!! Pozdrawiam wszystkich fanów IRON MAIDEN...a w szczególności pewnego FANA z Wygiełzowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMO Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.bnet.pl / 10.10.29.* 04.06.03, 17:33 Było niesamowicie !!!!!Tłok ścisk ale było super!!Skakalem cały czas na czyichs nogach!!Ale było zaj...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlotte Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 18:50 To najlepsze, co mnie w zyciu spotkalo! Bruce: HEAVEN CAN, a my: WAAAAAAIT !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunt@kinte Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.visp.energis.pl 04.06.03, 20:08 Czegoś takiego jeszcze nie widziałem!! Ten kto nie był ma co żałować!!!! Niesamowite misterium!!! Cały czas mam przed oczami Bruce'a biegającego po scenie!!!! Miodzio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.cordef.net.pl 04.06.03, 20:49 Nie byłem na lepszym widowisku niż koncert mojej ukochanej grupy, czyli Iron Maiden.Było bosko, tego sie nie da opisać to trzeba zobaczyć i przeżyć na własnej skórze... Czekam niecierpliwie na nastepny koncert. Oby "maideni" nie zawiedli materiałem z nowej płyty... Chociaż tak na dobrą sprawę oni nigdy nie zawiedli, więc liczyć na to że i tym razem będzie czad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STARY GRZYB Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.telpol.net.pl / 172.16.4.* 04.06.03, 20:49 Bylem ma Maiden, bylo super. Ale mam wrazenie, ze w 1982 BUDGIE zagralo glosniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vorador Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 09:00 Chcialbym sie dolaczyc do pozdrowien dla ludzi jadacych pociagiem do Szecina (2.09) To co sie tam dzailo to byl koszmar, ale i tak bylo warto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ironi dali swietny show jakich malo, fani tez nie zawiedli, klimat, klimat i jeszcze raz klimat !!!!!!!!!! Ludziska trzymajcie sie i do zobaczenia na nastepnych koncertach !!!! UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszku555 Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.prosynchem.gliwice.pik-net.pl 05.06.03, 10:27 Ale bylo zaj...!!! To moj 5-ty koncert. Wczesniej: Ostrava, Warszawa i 2 razy Katowice. Lista utworow do zagrania super. Jeszcze nigdy nie slyszalem w wersji koncertowej na zywo; "Bring your daughter...", "22 Accacia Avenue", "Die with your boots" on czy tez "Relevations". "Clansman" zagrany rewelacyjne, + taniec Nicka za bebnami (!!), "Brave New World" rownie dobrze. Ale "Trooper" i tak byl moim zdaniem najlepszy. Taki czadzior, ze szok. I te "Union Jacki" powiewajace. Szkoda ze zabraklo "Sanctuary" i "Wrathchild". Ale i tak bylo cool. 2 godziny pelnego grania. Niech zyja Ironi, i niech czesciej przyjezdzaja do Katowic. Tu jest o niebo lepsza atmosfera i warunki do koncertu, niz gdzie indziej w Polsce. Up the Irons!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuśka-sosnowiec Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: proxy / 10.10.40.* 05.06.03, 13:15 koncert był poprostu zajebisty....maiden nigdy nie zawodzi...dali z siebie wszystko...fani tez dopisali...było super...z niecierpliwością czekam na kolejny koncert w katowickim spodku...up the irons!!!maiden the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harris Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.ds14.agh.edu.pl 05.06.03, 17:57 IM nagrało ponad 20 płyt??????? no prawie - dokładnie 12 (chyba że liczyć 4 koncertówki,2 greatest hits,Ed Hunter'a i BOX z trzema podwójnymi CD). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAIDENMANIAX IRON MAIDEN IS THE BEST OF THE BEAST!!!!!! IP: *.tele2.pl 05.06.03, 19:11 KONCERT BYL NAPRAWDE WIELKI I UDANY W 100% POZATYM TO PO KONCERCIE SPODKALEM SIE Z BRUCEM DICKINSONEM I JANICKIEM GERSEM :) TERAZ JADE NA KONCERT DO CZECH WIEC BEDZIE ROWNIE DOBRZE :) IRON MAIDEN BYL JEST I BEDZIE ZAWSZE NAJLEPSZYM ZESPOLEM NA SWIECIE I WSZECHSWIECIE KOCHAM ICH CALYM SERCEM I BYLEM POD SPODKIEM O 5.30 RANO :) WARTO BYLO UP THE IRON'S IRON MAIDEN IS THE BEST OF THE BEAST!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.cordef.net.pl 06.06.03, 17:25 Koncert był wspaniały, tego się nie da opisać to trzeba zobaczyć i przeżyć na własnej skórze.Aż się łezka zakreciła w oku kiedy ich zobaczyłem...Maideni są wspaniali!!! Nic dodać nic ująć. Czekam na nastepny koncert i płytę. Miejmy nadzieje, że będzie równie udana jak wtorkowy koncert! Up the irons...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghostnavigator Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 18:09 MAIDEN MAIDEN!!!!!!!!!! dali popis jakich malo sa zajebisci bylem i zobaczylem sa poprostu genialni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halski Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.acn.waw.pl 05.07.03, 22:55 U P T H E I R O N S ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: Iron Maiden zagrał w Spodku IP: *.slowiki.eu.org / 10.3.1.* 24.07.03, 17:20 koncert ironów to było takie wydarzenie w Polsce jak np Zdobycie niepodległości. Zachowanie mózyków a szczegulnie Bruce było wspaniałe. CZEKAM NA KONCERT PO WYDANIU PŁYTY DANCE OF DEATH 666 POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś