Dodaj do ulubionych

Policja nie chce meczów Polonii w Opolu

IP: *.streamcn.pl 19.06.07, 22:06
ODERKA przekonajcie ich !!!
Fajnie będzie !!!
POLONIA+ODRA+PIWO
Obserwuj wątek
    • Gość: PB raz jeszcze Policja nie chce meczów Polonii w Opolu IP: *.streamcn.pl 19.06.07, 22:41
      Panowie:
      Arkadiusz Kuglarz, Jacek Konopacki, Maciej Blaut

ten artykuł to przykład braku rzetelnej wiedzy:

Piszecie coś takiego:
      "Wydział Dyscypliny PZPN-u ukarał klub zamknięciem stadionu przy ul. Olimpijskiej za zachowanie kibiców Polonii podczas wyjazdowego meczu z Ruchem Chorzów. Przypomnijmy, że wydział ukarał też gospodarzy spotkania ograniczeniem liczby widzów. Działacze Polonii uważają karę za bezzasadną i zapowiadają złożenie odwołania".
      Więc ja mam do Panów pytanie oraz prośbę : 1. Dlaczego stadion Polonii miałby zostać zamknięty za zachowanie kibiców Polonii w Chorzowie ??? Nic takiego nie miało miejsca ... brakuje textu do zapełnienia strony. Czytał ten artykuł jakiś korektor ?????? Tym bardziej że zachowanie było poprawne .... 2. Jeżeli piszecie o zamykaniu stadionu w Bytomiu, o ograniczaniu jego pojemności dla kibiców i inne takie wiadomości to proszę nie wiązać tego z miejscowymi Kibicami w Bytomiu. Stadion Polonii to bezpieczny stadion.

Pozdrowienia dla Panów Redaktorów z zaproszeniem na mecz Polonii.
      • Gość: ikar do pseudoredaktorów GieWu IP: *.bph.pl 20.06.07, 09:21
        Czy nawet jak raz od wielkiego dzwona napiszecie coś o Polonii moglibyście nie
        zaśmiecać tekstu nierzetelnymi informacjami i fotkami rucha chorzów. Czasy
        komuny i "jedynie słusznego śląskiego klubu" już się skończyły. W celu
        weryfikacji informacji podawanych przez GieWu zapraszamy do lektury innych
        dzienników!
    • Gość: gosc z Gliwic Policja nie chce meczów Polonii w Opolu IP: *.perfect.com.pl 20.06.07, 16:34
      Polonia nie zapłaciła Piastowi za jeden mecz który grała gościnnie na naszym stadionie , Wam tez nie zapłaci. Niech najpierw wybudują stadion a później niech sie pchają do OE. I tak stadion będą remontowac 2 lata - to juz dawno spadną z OE.
      • Gość: Polonia Re: Policja nie chce meczów Polonii w Opolu IP: 213.17.150.* 20.06.07, 16:38
        Do gość z Gliwic. Przynajmniej mogliście pooglądać mecz i posłuchać dobrego
        dopingu.Ja siedziałem na trybunie z ludźmi z Gliwic, starszymi osobami i mówili
        wtedy że Piast nigdy takiego dopingu nie miał. Teraz jest pewnie lepiej bo coś
        się u Was ruszyło a Polonia do Was nic nie ma więć nie pisz głupot chyba że
        jesteś gliwickim Zabolem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka