sloneczko1 26.07.07, 22:03 dajcie mi namiary na niego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: plac grunwaldzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 00:38 o dwa kroki od spodka jest, spod lodowiska to juz tylko przejsciem podziemnym na druga strone al. korfantego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabb Re: plac grunwaldzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:33 z centrum ul.sokolską w gore.. obok kina kosmos jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: plac grunwaldzki IP: 213.227.87.* 27.07.07, 14:01 A Kosmos to jest przy ulicy Aleksandra Zawadzkiego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga127 Re: plac grunwaldzki 27.07.07, 22:06 Plac grunwaldzki znajduje się przy Głównym Instytucie Górnictwa i Banku Śląskim. Namiary. Ze spodka w kierunku Wełnowca, pętli słonecznej, Tarnowskich Gór , po tej samej stronie co spodek. Za spodkiem do góry (pod górkę)jest skrzyżowanie, trzeba skręcić w prawo i zaraz po drugiej stronie jest GIG - na placu grunwaldzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: plac grunwaldzki 27.07.07, 22:15 Co za bzdury. Tyle osob juz sie wypowiedzialo, ze trzeba byc geniuszem, zeby tak przekombinowac. GIG jest przy placu Gwarkow. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: plac grunwaldzki 27.07.07, 22:27 Kinga, trochę chyba przekombinowałaś ;-) Gdzie GIG, gdzie bank śląski, a gdzie plac grunwaldzki... To trzy miejsca w pewnej odległości od siebie. A do autorki: Zazwyczaj drażni mnie jak ktoś odsyła ludzi do wyszukiwarki, ale tym razem i ja nie mogę się powstrzymać. Wydaje mi się, że "namiar" na plac grunwaldzki już masz. Może sprecyzuj o co dokładnie Ci chodzi. Jak tam dojechać? Jeśli tak, to podrzuć nam informację skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: plac grunwaldzki 27.07.07, 23:39 ok,syn mojej znajomej z Tych dostał tam robote i nie umieli znaleź tego miejsca,a ja będąc już prawie jedną nogą w łóżku poprosiłam tu o informację,wiem już gdzie to jest ,więc myślę,że i on też tam trafi z Waszą pomocą:)--- Dziękuję za pomoc i polecam sie znowu kiedyś tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga127 Re: plac grunwaldzki 28.07.07, 22:17 Kurde, rzeczywiście przegięłam, b. b. przepraszam, na drugi raz bez spojrzenia na mapę w ogóle się nie odezwę jeszcze raz przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś