Dodaj do ulubionych

Czarni Sosnowiec

IP: *.toya.net.pl 11.07.03, 12:41
w latach 70 grałem w czarnych sosnowiec ale w męskiej drużynie
na ale mireckiego bya tam sekcja chokeja na trawie terażmieszkam
w łodżi i niewiem co jest z tymi sekcjami sportowymi
Delowski@.poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Neo1989 Ja jutro gram o dostanie sie do skladu Czarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.6.* 27.08.03, 21:59
      Ciekawe czy mi sie uda. Uwielbiam ten zespol.
      • Gość: Walmer Re: Ja jutro gram o dostanie sie do skladu Czarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 10:31
        Rzycze powodzenia ale czemu nie sprobujesz swoich sil w AKS-
        ie :))
        • Gość: robinzczdz@poczta. Re: Ja jutro gram o dostanie sie do skladu Czarny IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 01.11.04, 11:56
          kto mi powie o ktorej jest mecz czarnych 07 11 2004?
    • Gość: Koleżanka Re: Czarni Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 08:13
      Chciałam tylko powiedzieć,iż w sobote byłam na ostatnim meczu,i zrobiło mi sie
      niezmiernie przykro,kiedy dowiedziałam sie ze trener nie wystawił Krzysztofa
      Machnika(Skokiego).Teraz już chyba wiecie dlaczego przegraliście ten mecz-bo
      nie było jego!
      • Gość: ja Re: Czarni Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:28
        masz racje gra ze Skokim to czysta przyjemnosc
    • Gość: Ziomal2004 trampkarze IP: *.c.net.pl 08.09.04, 20:15
      czarni są najlepsi gram w trzamkarzach i wygraliśmy 1-0 z zewem kazimierz hehe
    • Gość: Ja Czarni Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:26
      co do czarnych Sosnowiec...o podobno dobry klub tylko ze slyszalem ze niedba o
      swoje mlode pokolenie..to smutne bo jak odejda starsze panie ze swoich pozycji
      zadene mlode wilczki niezastapia dobrze prezentujacych sie pan...
      co do panow to bylo dobrze ale w tamtym sezonie w tym juz gorzej ale mysle ze
      panowie pod wodza nowego trenera (chybaTadeusza Gredy) beda sie lepiej
      prezentowac.
    • Gość: vidii Re: Czarni Sosnowiec IP: *.akk.net.pl 07.12.04, 16:59
      no walsnie jestem w skladzie CZARNYCH:d zaczynam w mlodszych jako bramkarka:D
      pozrdowka dla calego skladu lasek:P
    • Gość: jaro Re: Czarni Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 13:07
      W tym artykule nie ma nic o sekcji hokeja na trawie,która w pewnym momencie
      odnosiła większe sukcesy niż piłkarze.Niektórym działaczom było to nie na rękę
      i w końcu doszło do upadku "laskarzy".Ale pamiętajcie panowie Prezesi,że ta
      sekcja jest tylko zawieszona i któregoś wrócimy.
    • Gość: mirek Re: Czarni Sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:59
      jak sie nazywasz bo jza jestem 55 rocznik i tez grałem w czarnych
      do 1990 r
    • Gość: Jawa48 Re: Czarni Sosnowiec IP: 212.106.172.* 07.02.05, 16:31
      Zapominacie państwo, że nazwa Czareni jest przejęta po porzednim klubie który
      nie był kolejowym lecz policyjnym (przed wojną) i nazywał się Gwardyjski Klub
      Sportowy "Czarni" Sosnowiec. Istniał jeszcze w latach 60. Jeden ze sparringów w
      1962 roku Zagłębie rozegrało właśnie z Czarnymi wygrywając 18:0. Wtedy był i
      Kolejarz (piłkarzem i trenerem był znany obrońca Stali Roman Musiał) i Czarni,
      których boisko obecnie wraz z byłym stadionem Włókniarza jest przerabiane na
      stadion lekkoatletyczny. Zresztą i męska i żeńska drużyna Czarnych już pod
      nazwą KKS Czarni rozgrywali mecze jeszcze na tym stadionie na rogy Mireckiego i
      Moniuszki. Dopiero później przenieśli się na historyczny stadion naprzeciw
      willi Woźniaka, gdy opuścił go Górnik Sosnowiec (ten z Sielca). Pozdrawiam
    • Gość: Kufel Re: Czarni Sosnowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:25
      w czarnych są zajebiste ziomy
    • Gość: Kicu Re: Czarni Sosnowiec IP: *.net.pl 27.04.05, 17:58
      teraz czarni sosnowiec walczy o utrzymanie w IV lidze. a dlaczego??? bo trenuje
      ich fantastycznie głupi trener Tadeusz Gręda, on ma coś z głową, wszystko przez
      niego czarni spadną do 5 ligi,
    • Gość: Dykuś Gręda to idiota a nie trener IP: *.net.pl 27.04.05, 18:00
      Przez niego czarni spadną do 5 ligi!!!! on ma taktyke KBK kopnij biegnij
      kopnij!!!! on powinien odejść na emeryture!!! a nie trenować seniorów i
      młodzieży marnując talenty heheheheh czyli mnie.
    • Gość: dyko Re: Czarni Sosnowiec IP: *.smstv.pl / 81.210.104.* 18.06.05, 21:27
      a ja gram w trampkarzach czarnych jako stoper
      • Gość: NIki GKS Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:38
        A w sobote o 12:00 na stadionie Czarnych gościć będzie GKS KAtowice, jedna z najbardziej zasłużonych drużyn w historii polskiego footballu, jednocześnie to hanysy, więc nie może nas zabraknąć
    • Gość: Marta Re: Czarni Sosnowiec IP: 87.207.24.* 27.01.06, 13:35
      Tak trenowalam w tym klubie pol roku , nie zaluje ludzi ktorych poznalam,
      wyjazdow, tego ile z siebie dalam, ale niepotrzebnie przeniesli nas mlode
      dziewczyny do kobiet doswiadczonych gdyby nie to to pewnie dalej bym tam
      byla... Bylo warto!
    • Gość: kozi spadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 09:24
      spadek z ligi prawie pewny spróbujcie się utrzymac
    • Gość: KUDŁATY Re: Czarni Sosnowiec IP: *.biol.us.edu.pl 26.04.06, 09:58
      WYGRAJCIE WRESZCIE!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka