Gość: detroit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 11:56 Z historii spotkań wynika że w 1994 roku w Zabrzu. Byłem i widziałem. Jedyna bramkę strzelił wtedy właśnie Grzegorz Mielcarski. Mógłby powiedzieć Jarce i Zahorskiemu jak się to robi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zabol Wisłą z krakowa to nawet nie mojej D..y połowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 11:59 ZAGRAJ ZAGRAJ JAK ZA DAWNYCH LAT!!!i to wystarczy na cwoków wawelskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Co Dawid Jarka może udowodnić w meczu z Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 19:07 Oglądam na C+ 40 min i już 0:3 he he fielki kurnik i Jarka fujarka ,a na deser krupnioki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Co Dawid Jarka może udowodnić w meczu z Wisłą IP: 172.25.252.* 02.12.07, 20:07 się chłopaki nie popisują, a Jarka... ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuttgarter Re: Co Dawid Jarka może udowodnić w meczu z Wisłą IP: *.pools.arcor-ip.net 02.12.07, 20:40 NO ZAs SMIERDZIEL zes odezwol Najprzod nisz napiszesz sie umyj CHORZOWSKI PSIE A O GOROLACH NIE ODPISUJ BO WY SEID GOROLE I SMIERDZACE CHORZOWSKIE HADZIAJE POSRANE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Co Dawid Jarka może udowodnić w meczu z Wisłą IP: *.chello.pl 02.12.07, 22:05 wiesz jak to sie nazywa? napisze Ci: kompleks i chora radosc! jak innemu nie idzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin do stuttgarter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 08:51 Śmierdziel to ci w szkole godali wsioku ,słoma ci z butów wyłazi jełopie ,a posrane to mosz majtki jek widzisz ekipa Niebieska !!! Nara cieniasie Odpowiedz Link Zgłoś