Gość: Kmicic IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.01, 10:39 Artykuly publikowane pod tym tytulem sa wsteczne i moga byc zle zrozumiane. Prosze GW o ingerencje w tej sprawie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wilym Nie zabraniac wydawania IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 20:10 Marzy Ci sie cenzura? Co Ci sie w Echu nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hachor Re: Zabronic wydawania IP: *.tnt2.me.uunet.de 27.12.01, 22:36 echo slaska tzo nasza powstancza gazeta wara od niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierys Re: Zabronic wydawania IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.01, 23:03 W demokracji liczy sie yno sila argumyntu, cenzura zas jes zaprzeczyniym demokracji i odbiyro ludziom wolnosc slowa. Kiery dali wolo: "cenzury" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Popiyrom Echo Slonska! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 20:45 Kozdy fto mysli niy bydzie sie domagol zakazu wydowania jakijkolwiyk gazety, kero niy lamie prawa. No chyba Kmicic, ze sie boisz o swoje argumynty! Odpowiedz Link Zgłoś
mazer Re: Popiyrom Echo Slonska! 28.12.01, 22:32 I tu się zgadzam z Tobą Wilym. Jeśli gazeta nie łamie prawa, ma prawo się ukazywać. Lepiej się łamać na argumenty. Na tym polega wolność słowa i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpec Re: Popiyrom Echo Slonska! IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.01, 22:41 Mie sie nawet wierzic niy chce, zeby kierys ze Slonska zas bol za okradaniym ludzi z prawa do poznanio prowdy. Zawinilo Echo histori ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: Popiyrom Echo Slonska! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 22:47 No, no Mazer! Toz mamy slasko-malopolski sojusz na rzecz wolnosci prasy! Dzieki! Swoja droga to reakcje na propozycje Kmicica chyba najlepiej swiadcza o tym co normalnie myslacy ludzie mysla o takich koncepcjach! Czyli ze jednak cos sie zmienilo od upadku komuny! Odpowiedz Link Zgłoś
mazer wolność prasy 28.12.01, 23:05 Kneblowanie ust niewygodnych ludzi przeżyłem w latach 80-tych, kiedy mój sąsiad, wtedy radny Bielska powiedział co myśli o poczynaniach towarzyszy. W kilka tygodni później pakował rzeczy wraz z rodziną trzymając w reku bilet w jedną stronę do Niemiec. A mój ojciec w czasie wojny pamięta jak w Bielsku nie wolno było rozmawiać po polsku w miejscach publicznych. Kosztowało to bodaj 15 marek i bluźnierstwa policjanta. Dziękuję, za takie metody. Może mi się nie podobać to czy tamto, ale jeśli nie łamie to prawa, niech się gazeta ukazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: wolność prasy IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 23:08 Swiete slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpec Re: wolność prasy IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.01, 23:17 mazer napisał(a): ... >A mój ojciec w czasie wojny pamięta jak w Bielsku nie > wolno było rozmawiać po polsku w miejscach publicznych. Kosztowało to bodaj 15 > marek i bluźnierstwa policjanta. Jaki tyn swiat maly, bo moja ciotka tysz placila, po 45 w Zabrzu, yno ze ona wpadla na godaniu po nimiecku. I na piniondzach sie tysz niy skonczylo! To tysz nalezy do histori Slonska. Ale Echo wiyncy miejsca poswiynco aktualnosciom i kulturze jak historii, bo Slonskowi brakuje dobrych, realnych wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: wolność prasy IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 23:40 Jo mysla ze Slonskowi ni brakuje ani dobrych ani realnych wizji. RAS p. jako piyrszy godol jeszcze w poczountkach lot 90 tych o koniecznosci wybiyrania burmistrzow, wojtow, wojewody itd. Dzisiej czynsc tych postulatow gloszoum tzw. politycy zdroworozsoundkowi, a jak to godol RAS to boulo "niyrealne". Dyc widzisz, wizja je, ino ze niykerzi o zwykle kradnoum. A co do placynio za godka: za polsko godka placioulo sie w markach, za niymiecko w zlotowkach, a za slonsko dostowalo sie od polskigo rechtora w pysk! Jakby to przeliczyc na geld? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpec Re: wolność prasy IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.01, 00:18 Wizje cza miec i cza je tysz z sukcesym lokowac w cyntrum spolecznyj dyskusji. RAS jes powszechnym ruchym slonskim, dobro organizacyjno konstrukcja, beztosz zycza, niech rok 2002 stanie sie rokiym odbudowy slonskij autonomi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pap Re: wolność prasy IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.01, 06:38 Ale, ale, jedna rzecz mnie troche dziwi - tam wogole nie ma Polakow (na forum Echa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: wolność prasy IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 20:17 A to juz ich sprawa! Przeca wiadomo, co niyobecni glosu niy majoum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: wolność prasy IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 23:15 Czymu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgus Re: wolność prasy IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.01, 23:35 Jedyn twierdzi, ze drugi niy mo racji, czeci sie pyto czymu o jo wom tu godom: na swiecie zostalo juz wszystko pedziane, ale jeszcze niy wszystko przez wszystkich ! szkoda czasu, chyccie sie ECHA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: wolność prasy IP: *.proxy.aol.com 29.12.01, 23:40 Nieobecni MAJA GLOS.!A dlaczego to chyba dobrze wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpec Re: wolność prasy IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.01, 23:45 Gość portalu: XXX napisał(a): > Nieobecni MAJA GLOS.!A dlaczego to chyba dobrze wiecie. myslisz tu o pozaswiecie - teoria wiecznych prochow ? Ludzie - Echo jes realne, poczytejcie, pogodomy. Kiery text z Echa podobol sie Wom najbardzij ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pap Re: wolność prasy IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.01, 23:58 nareszcie jakes normalne ludzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: wolność prasy IP: *.proxy.aol.com 30.12.01, 01:01 Nie tak daleko to ja nie szukam. Pomysl! Myslenie ma przyszlosc.Tak mi mowil dziadek z Hajduk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pap Re: wolność prasy IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.01, 12:27 a moj bou z Hajduk Wielkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierys Re: wolność prasy IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.01, 12:36 Gość portalu: Pap napisał(a): > a moj bou z Hajduk Wielkich. Co za bida! Ludkowie, zacznijcie pisac colkimi zdaniami. Zas jak Echo poczytosz, to zarozki wiysz o co kumu chodzi. Ja, autorzi Echa niy szporujom tela na tincie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Echo Slonska! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 14:23 Dyc, szkryklejcie colkimi zdaniami! A nojlepiej szkryklejcie tyz do Echa, to na peano bydom tm mieli radzi! A spomiarkujcie sie , co na Echu tyz dzialo Forum- colkiym niezle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Echo Slonska! IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.01, 14:37 I mom nadzieja, co wiyncyj autorow sie pokoze we "konskach" i na inkszych tematach. Dyc je to niy do mie abo do ciebie ale do nos wszyskich Pieronow. A i konsek szpasu sie liczy. Tak nom wszyskim na tyn nowy roczek zycza ciekawych nowych numerow Echa ! Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierys Re: Echo Slonska! IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.01, 14:53 Tu z tego bidnego forum niy do sie zodnego zwerbowac do Echa. Dyc autorzi Echa lewajtkom pisom lepi jak z tego forum prawom. Na ja, na wyjontki idzie trefic wszyndzi, czamu by niy i w Katowciach. Tosz, som tu jacy, coby dali rady napisac pora logicznych zdan o Slonsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilm Re: Echo Slonska! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 20:39 Kerys! Skound tako nisko ocena tych kerzi sie wyzywajoum sam na tym forum? Jo mysla ze takich co poradzoum cos szkryklnoc tyz tukej trefisz, trza ich ino zmobilizowac! Do dziela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierys Re: Echo Slonska! IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.01, 21:00 Ja Wilym, slowo "biyda" troszka zafarbowol zech ironiom, taki male uzupelniyni do mojigo poprzednigo apelu: "Co za bida! Ludkowie, zacznijcie pisac colkimi zdaniami." Co tam proba ironii. Tysz proponuja kozdymu sie rozpisac na jakis slonski tymat a text wyslac do Echa, - przeca jakos cza zaczonc kariera slonskigo reportera, prowda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: Echo Slonska! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 22:09 Prowda Kierys! jak niy bydymy mieli swojij prasy to dalij bydoum nom farmazony do lba cisli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierys Re: Echo Slonska! IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.01, 23:12 Tosz Wilym, jes jak piszesz, tus cylnol w serce problymu. Bo faktycznie, myslec po swojimu cza umiec (cza sie zas na nowo nauczyc?). Tu wcale niy propaguja myslynio "po mojimu", a yno "po swojimu", to znaczy niech kozdy pisze co som mysli, nic wiyncyj, ale tysz nic myni! Mysla, ze na Slonsku duzo ludzi jes jeszcze fest "przezornych". W sumie Slonskowi cza swiyrzego narybku, odpowiedzialnych ale mysloncych po swojimu publicystow, socjalnie zaangazowanych, kierym niy ma "wszystko jedno" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ablabla Re: Echo Slonska! IP: *.proxy.aol.com 05.01.02, 11:34 Sluchaj Kierys, Szwager, Wilym, Pap i inni, o czym Wy tutaj tak rozprawiacie siedzac gdzies w ciepelku na dupie?; to nie sa sprawy Slazakow ,ktorzy zyja i mieszkaja na Slasku. A o publikacje o problemach na Slasku to Wy sie nie musicie troszczyc, te sa codziennie dostrzegane w prasie slaskiej. Natomiast propagowanie jakiegos wstecznego czasopisma jak to Echo wydaje mi sie tylko propaganda , ktora ma macic. Chlopcy zajmijcie Wy sie jakimis innymi sprawami, nie macie faktycznie zadnych innych zainteresowan jak tylko po amatorsku politykowac i dawac sie przez roznych metow politycznych wykorzystywac ? Dlatego :zamknac to Echo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blablabl Re: Echo Slonska! IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.02, 11:43 I to mo byc wypowiedz - couko prasa dzisiejszyj Polski je wsteczno, ale napewno niy to o czym szkryklosz . A to co tam idzie znosc niy znondziesz kajs indziyj. I o to idzie. Abo mosz inne zdanie na tyn temat? A terozki na powaznie . Powiydz mi np w keryj polskyj ksionzce (abo kaj tam jeszcze) znondziesz take wiadomosci o np Korfantym, jak te na Echo Slonska ? Czekom na odpowiydz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelok Re: wolność prasy IP: *.arcor-ip.net 31.12.01, 08:10 i tzi paly w congu 10 minut + po pysku....a synek lod tyj nauczycielki jako jedyn z piyrszych na zachod wydmuchol (miol kontakty bo tatus bol naczelnikym) Odpowiedz Link Zgłoś