Gość: dzasti :) Re: praca w ENIRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 16:06 Dzisiaj własnie dostałam telefon w sprawie pracy w ENIRO....Wiem napewno nie ide na ta rozmowe.mam 23 lata ostatnio pracowałam jako pracownik admnistracyjny w DHlu.mysle,że opinie od ludzi którzy twierdzą ze maja potencjał i jest im dobrze w ENIRO mało o zyciu wiedza.Nie rozwijacie się tam wcale.skoro macie potencjał szukajcie czegos ambitniejszego.ja tam nie pójde bo chce się rozwijać.cenie sobie tez pewne wartości w życiu...Wole byc bezrobotna niż żeby ktos mną poniewierał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: praca w ENIRO IP: *.tsi.tychy.pl 02.06.09, 22:23 hmmm to po co wysyłałas cv skoro nie chcesz w ogóle iść tam na rozmowę..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: praca w ENIRO IP: *.54.169.197.tvksmp.pl 16.06.09, 20:03 Fakt iż Pan prezes Zarządu o niczym nie wie nie zwalnia Go z odpowiedzialności prawnej i finansowej. Zgodnie z prawem odpowiada za wszystkie nieprawidłowości-równiez finansowo własnym majątkiem, w czasie kiedy piastował to stanowisko, tak naprawdę nic Go nie usprawiedliwia, a obciążającym jest tez fakt, iż w firmie Eniro jest dział prawny i personalny, odpowiada też za błędy popełniane przz dział księgowy, który moim zdaniem dopuścił się w sposób w pwłni świadomy przestępstw karnych i karno- skarbowych, za które odpowie Pan Prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infinity Re: praca w ENIRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 18:48 Pracuje w eniro i nie ma chyba pracy gdzie jest tyle falszywych ludzi,beznadziejna atmosfera co innego mowia na rozmowie co innego jest w rzeczywistosci płaca 1300brutto po przepracowaniu 3 miesiecy wzrasta UWAGA DO ZAJEBISTYCH PIENIEDZY 1400zł brutto i prowizja jest obnizana, prowizje dostajesz w momencie wplaty klienta i to tylko w połowie, nie polecam szczerze nie dziwcie sie dlaczego oni wciaz szukaja konsultantow skoro ludzie po kilku tygodniach rezygnuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: praca w ENIRO IP: *.chello.pl 18.10.09, 01:36 ej ludzie wy uprawiacie akwizycje za 1500 brutto ? ja wam współczuje bo tyle to płacą parkingowemu za siedzenie i czytanie gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiolka Re: praca w ENIRO IP: *.chello.pl 26.10.09, 13:34 Witam wszystkich:) Proszę napiszcie jakie pytania padają na rozmowie kwalifikacyjnej.Nie miałam nigdy doswiadczenia w telemarketingu,ale chciałabym spróbować i zostałam zproszona na rozmowę.Jakich pytań moge się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cris Re: praca w ENIRO IP: *.chello.pl 11.11.09, 17:42 Dobra to że w telesprzedaży panuje masakra to już wiem. A czy wie ktoś jak się ma sprawa ze stanowiskiem Key Account?? chodzi mi konkretnie o to czy cele są wykonalne oraz jaka jest podstawa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jos Re: praca w ENIRO IP: *.piekary.net 26.11.09, 15:40 Coś mi tu nie pasuje. Tak narzekacie na firme a tutaj jest tego zaprzeczenie -------> www.eniro.com/pl/Polska/Prasa/Informacje-prasowe/2009/Eniro-Polska-nagrodzona-przez-Pastwow-Inspekcj-Pracy-PIP-za-przestrzeganie-prawa-pracy-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peg Re: praca w ENIRO IP: *.este.3s.pl 24.12.09, 22:49 I nagle nastała cisza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamaica Re: praca w ENIRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 21:38 Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich pracowników branży yellow pages heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peg Re: praca w ENIRO IP: *.este.3s.pl 04.01.10, 23:22 Oni serio wszystkich na początku do warszafki na szkolenia wysyłają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rookie Re: praca w ENIRO IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.10, 13:24 Witam szukam kontaktu z byłymi pracownikami firmy eniro/panorama firm najlepiej z dolnego śląska, wrocław i okolice, ale może być też każdy inne region kraju. Nie jestem w żaden sposób związany z firmą eniro/panorama firm ;) po prostu chodzi o jedno pytanie i powiem, że nawet zapłacę jakąś kasę za odpowiedź !!! :) kontakt - prghunter@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: praca w ENIRO IP: *.54.169.197.tvksmp.pl 02.02.10, 10:35 Drogi Forumowiczu w naszym kraju można kupić wszystko, jest to jedynie kwestia ceny. Firma Eniro poprzez taki ruch chciała wszystkim pracownikom pokazać, jedynie, że mają mocne plecy i że nie warto a nimi walczyć. Kij natomiast ma zawsze dwa końce, a taki ruch może się obrócić przeciw firmie i skierować baczniejsze oko na PIP, wystarczy bowiem jeden wyrok w którym pracownik wykaże uporczywe łamanie praw pracowniczych i organy ścigania łącznie z mediami mogą położyć temu kres, ja jestem bardzo konsekwentnym byłym pracownikiem....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alosza pierdejew Re: praca w ENIRO IP: 84.201.212.* 23.03.10, 19:37 uwierz mi ze sa firmy gdzie jest ludzie sa bardziej falszywi i trzeba niezle ściemniac przy przetrwac wsrod nich bo cie zgnebia :) rada rob to samo i przetrwasz a poza praca badz soba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: praca w ENIRO IP: *.acn.waw.pl 24.03.10, 14:20 Czytam nie wierzę, pracowałam w Eniro w Kat 4-lata temu i widzę ze niewiele się zmieniło... Fakt trzeba sprzedawać, taka praca i nie można się dziwić że wymagają wyników ale sposób w jaki to robią budzi duże wątpliwości co do kompetencji tych osób; jestem ciekawa jak bardzo zmieniła się ekipa kierownicza w ciągu tych 4 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: Żenada w Eniro. cd! IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.10, 19:44 Nie rozumiem po jaką cholerę dalej tam pracujesz skoro Cię ta praca tak przytłacza?! Trzeba mieć swoją godność przecież, a ty popieprzasz tam jak murzyn na plantacji bawełny i narzekasz jak jest źle :/ BTW po przeczytaniu waszych postów rezygnuję z aplikowania do tej firmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Re: praca w ENIRO IP: 83.19.32.* 27.01.10, 16:43 cała prawda o tej firmie skocz.pl/eniroinf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eniro Re: praca w ENIRO IP: 109.243.48.* 09.06.10, 19:04 Co wy za brednie piszecie.Lepszej pracy sobie nie można wyobrazić i bardzo dobrych warunkow finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eniro Re: praca w ENIRO IP: 109.243.48.* 09.06.10, 19:08 jaka ściema.lepszej pracy nie można sobie wyobrazić.Poza tym ,ze trzeba sie do takiej pracy nadawać i znać techniki sprzedaży ! Odpowiedz Link Zgłoś
arly_davids Re: praca w ENIRO 02.08.10, 12:01 Dwa i pół roku pracowałam w Katowicach i chwalę sobie tę pracę. Było to pod koniec moich studiów i zdobyłam spore doświadczenie. Przede wszystkim dużo można się nauczyć w kontaktach bezpośrednich i rozmowach z klientami. Zgadzam się, że ważne są pieniądze, ale jak się idzie do pracy w sprzedaży to trzeba się tego spodziewać. Atmosfera była bardzo sympatyczna i raczej nie miałam poczucia wyścigu szczurów. Każdy ma cele sprzedażowe i musi je zrealizować, więc nie wiem, jak tutaj ma być rywalizacja. ------------------- "Jeśli odchodzę od mych dawnych teorii, to nie z powodu moich indywidualnych postępów, lecz postępów nauki (...)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuś z eniro Re: praca w ENIRO IP: 109.243.190.* 02.08.10, 13:17 nadal tam pracuję, pracę sobie chwalę, bo wiem dokładnie jaki jest zakres moich obowiązków, wiem jakie zadania przede mną stawiają, system wynagrodzeń, oceny, i podsumowywania pracowników jest jasny i klarowny, a „uporczywe łamanie praw pracowniczych” to albo się ktoś za długo nie napracował, albo najzwyczajniej w świece myślał, że dostanie wszystko na złotej tacy, a tutaj po prostu trzeba nie tylko dużo pracować i mieć dobre chęci, ale jeszcze posiadać predyspozycje, być otwartym, dynamicznie reagować na zmieniającą się sytuację może praca faktycznie nie należy do najlżejszych i nie wszystkim musi się podobać przecież o gustach się nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorniczy Re: praca w ENIRO IP: 94.254.200.* 05.08.10, 14:05 składałem do nich aplikację, ale niestety po rozmowie kwalifikacyjnej nie rozpocząłem tam pracy, bo trochę nie tego oczekiwałem, ale ostatnio znowu zastanawiam się czy się do nich nie zgłosić, bo znowu szukają nowych pracowników, teraz może się udać, przeczytałem jakieś wpisy na blogu www.praca.eniro.pl/blog i trochę się ta praca jaśniejsza stała, tylko jak czytam te opinie to jednak mam sporo wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: praca w ENIRO IP: *.toya.net.pl 05.12.10, 15:21 "wiem dokładnie jaki jest zakres moich obowiązków"- do obowiązków pracownika należy naciąganie ludzi. Nie wszyscy się nadają do tej pracy, bo nie wszyscy posiadają odpowiednie predyspozycje czyli brak jakichkolwiek zasad i moralności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Termor Re: praca w ENIRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.11, 15:43 hahaha... dobre... "naciąganie ludzi"... bo o ile mi wiadomo to raczej te dwie rzeczy sa ze soba malo zwiazane "sprzedaż" i "naciąganie ludzi". owszem jest gro firm, ktore oszukuja na potege, ale od trzech lat pracuje w eniro i nie oszukuje nikogo. to, ze ktos umie sprzedawac, zaprezentowac produkt, a ktos inny sie na niego i jego produkt decyduje nazwalbym raczej udana i skuteczna sprzedaza. a co do "zasad i moralności" i to w eniro akurat o te kwestie dba sie naprawde mocno. pozycja firmy na rynku jest taka silna, ze nie mozna sobie pozwolic, na zadne akcje nieetyczne i traktowanie klientow w sposob, ktory lamalby ogolnie przyjete normy. zreszta wystarczy poczytac o szkoleniu pracownikow i poprzeczce jaka stawia sie nowym pracownikom z materialow jakie kraza w internecie pokazywarka.pl/wszaaf-2/ Odpowiedz Link Zgłoś