Gość: szczecin26 IP: *.szczecin.mm.pl 18.02.08, 20:40 Ja z zach.-pomorza. Ona z Zabrza. I mamy się ku sobie. Czekam na pyskate mądrale, które zechcą nas rozdzielić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pyskata Re: Poznałem Ślązaczkę IP: *.za.digi.pl 18.02.08, 20:58 Cos mi sie widzi, ze to nie rasowa Slazaczka, mieszanina wybuchowa. Atancion..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Poznałem Ślązaczkę IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.08, 20:59 a tesciowo juz znosz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo27 Re: Poznałem Ślązaczkę IP: *.szczecin.mm.pl 18.02.08, 21:56 To fajne dziouchy pomorzaku.Szanuj swoja, ale i ostro trzymoj. Boba jest boba i twordej hadki potrzebuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Poznałem Ślązaczkę IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.02.08, 22:01 Masz rację, rozmawianie z samym sobą daje ulgę, technologia idzie do przodu, forum wyparło lustro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: Poznałem Ślązaczkę IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.08, 23:01 A po jakiemu to ? Mialem taka kolezanke, co tez tak glupia byla i poleciala jak slepa cma na takiego icka z Goleniowa k/Szcz. Dzisiej go przeklina, przeklina, przeklina. I cala ta okolice i Szczecin i wszystkich goroluf pod sloncem ! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Poznałem Ślązaczkę 19.02.08, 11:10 nie ty pierwszy nie ostatni,tylko czemu od razu ktos mialby was rozdzielac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poznałem Ślązaczkę IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.08, 11:50 6 lat temu ja mazowszanka wyszłam za mąż za chłopaka ze śląska i jakoś nie znalazła sie pyskata mądrala żeby wtedy nas rozdzielać. jak się kochacie to tylko życzyć szczęścia. jedyne co to do mamusi będziesz miał daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: Poznałem Ślązaczkę 04.04.08, 21:18 to nie prawda ze babe trzeba krótko ,lepiej dlugo niz krótko a do Ślązaczki trzeba z sercem .Życzę długich lat w szczęściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: Poznałem Ślązaczkę IP: *.chello.pl 04.04.08, 23:37 Jeśli tylko jom rozumiesz jak godo to bier:-))) Odpowiedz Link Zgłoś