Dodaj do ulubionych

Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOMO-ców!

19.02.08, 18:35
Szanowny pan redaktor wykazał się w swej twórczości wspaniałą przenikliwością i proroctwem. Prawo prasowe w tym momencie to czysty majstersztyk... Celowo lub też nie, postawił pan na czarnego konia w tej całej historycznej "masakrze" i "rzeżi niewiniątek". Pisząc swoje wspaniałe artykuły wskazał pan właściwą linię obrony dla plutonu ZOMO. Napewno będzie to podstawą do skutecznej apelacji. Pozostałe materiały przekażę p. osobiście w redakcji. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • arnold7 Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOMO 19.02.08, 18:46
      Pietraszewski to nieuk, wg ktorego Sosnowiec lezy na Slasku.
      • mecenas29 Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOMO 19.02.08, 18:51
        Ale obrońcą jest wspaniałym !
        • arnold7 Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOMO 19.02.08, 18:53
          Pewnie mu dobrze zaplacili.

• Gość: mecenas29 Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 18:57
            strzelił i trafił
      • Gość: jesica Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 18:54
        Arni- to tobie cos sie pomerdalo !
        Śląsk rozciąga się od morza do Tatr. Nawet górale to wiedza.
        • arnold7 Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOMO 19.02.08, 18:57
          Gorale to wiesz co - pogoda dla przezornych itp.
          • Gość: jesica Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 19:00
            Kilka dni temu widziałam go w tv jest bardzo przystojny!
            • Gość: tym Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 19:15
              prawdziwy pozeracz damskich serc i dziewic. dziennie wali jedna...
          • mecenas29 Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOMO 19.02.08, 19:03
            Ja też w to wierzę, że coś w tym jest, mam na myśli Tatry. A tak całkiem na serio - Arni ty za nim nie przepadasz?
            • arnold7 Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOM 19.02.08, 19:09
              Za tym nieukiem?
            • mecenas29 Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOM 19.02.08, 19:13
              Twój empiryzm jest wspaniały;)
              • arnold7 Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOM 19.02.08, 19:14
                Tu trzeba tak, zeby ci przecietni tez zrozumieli.
                • prosiakpl Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOM 19.02.08, 20:12
                  Tak naprawde to ino ja cie rozumia-prosiakpl polsko swinia.
                  • Gość: jesica Re: Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 13:48
                    zajadać prosiaczka to jak palce lizać redaktorka mniam mniam
                    • Gość: Kacperek Dziękuję red. Pietraszewskiemu za obronę ZOMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 18:38
                      Oj masz szczerą rację. Ja również mam dużo do podziękowania Pietraszewskiemu za całokształt. Cieszę się, że wkrótce też będę miał okazję podziękować. Dodam tylko, że ci, którym tak zależało, nie potrafili ukręcić łba tematowi,który wszedł już na sądową wokandę.
                      • prosiakpl M.Pietraszewski - Santo subito !!! 20.02.08, 19:41
                        Na ołtarze z nim, na ołtarze !
                        Znawcy prawa kanonicznego twierdzą bowiem, że nie istnieją żadne doktrynalne przeszkody, aby stosowane do tej pory długie, często wieludziesięcioletnie procesy beatyfikacyjne zmierzające do beatyfikacji, a następnie procesy kanonizacyjne nadzwyczajnie skrócić. Na przykład w przeszłości kanonizacja wyglądała inaczej niż dziś: w XVIII wieku papież Benedykt XIV po prostu wpisał niektórych świętych do martyrologium, a wcześniej o uznaniu za świętego decydowały poszczególne chrześcijańskie wspólnoty lokalne (np. mieszkańcy Rzymu czy Mediolanu). W 1983 Jan Paweł II bullą Novae Leges pro Causis Sanctorum wprowadził zasadę co najmniej 5-letniego oczekiwania od chwili śmierci osoby odznaczającej się szczególnymi cnotami w ciągu życia, ale również sam - wobec Matki Teresy z Kalkuty - po raz pierwszy tę regułę naruszył.
                        • Gość: jesica Re: M.Pietraszewski - Santo subito !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 21:07
                          Teraz to już prosiaku przegiołeś ! Prawdziwa z ciebie świnka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka