Dodaj do ulubionych

Gdzie założyć implanty?

IP: 212.87.241.* 08.04.08, 20:25
Mam zamiar założyć 2 implanty (2i3). Proszę o polecenie
dobrego gabinetu w Katowicach.
Obserwuj wątek
    • Gość: sewer Re: Gdzie założyć implanty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 13:38
      mnie też potrzebna jest rekomendacja
      • meridda33 Re: Gdzie założyć implanty? 19.07.16, 23:09
        Sprawdź sobie Medor w Częstochowie. Implanty wszczepiają dobrze, ja przynajmniej nie mam powodów do narzekania. Tutaj masz ich stronę medor.pl/
      • agatta44 Re: Gdzie założyć implanty? 23.07.16, 22:31
        Dr Tkocz przyjmuje w Centrum Medor niedaleko al. NMP medor.pl/oferta/implanty-czestochowa , polecam ich jeżeli chodzi o implanty.
    • Gość: BARTEK Re: Gdzie założyć implanty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.08, 23:29
      WłAśNIE-KTO MA JAKIEś DOśWIADCZENIA W TYM TEMACIE-proszę o poradę
      • g.barbara33 Re: Gdzie założyć implanty? 27.07.16, 22:31
        Ja dojeżdżałam spoza Częstochowy do dr Tkocz, przyjmuje w Centrum Medor medor.pl/oferta/implanty-czestochowa . Jestem bardzo zadowolona z końcowego efektu
      • Gość: Gina Re: Gdzie założyć implanty? IP: *.play-internet.pl 05.02.19, 08:58
        Borczyk ma dobrą reklamę. Z praktyką lekarzy jest różnie. Ceny kosmiczne. Ja polecam dr Bryłę. Wie co robi, doradzi, ceny też do przyjęcia
    • maxo2007 Re: Gdzie założyć implanty? 13.04.08, 00:15
      r7.bloodwars.interia.pl/r.php?r=23049
    • shiden Re: Gdzie założyć implanty? 13.04.08, 09:36
      Bardzo dobry jest dr Borczyk - www.borczyk.pl/
      ale niestety również bardzo drogi - jeden implant to ok 9000 zł.
      • Gość: Olga Re: Gdzie założyć implanty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.08, 16:42
        jakie macie doświadczenia z kliniką imlantologiczną dr.Dudy na
        Mieleckiego?
        Olga
        • Gość: ania Re: Gdzie założyć implanty? a Mysłowice wie ktos? IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.08, 16:55

Hej a mnie polecali w Myslowicach, cały czas się wybieram i zwlekam - nie dość
          że dobrze to taniej ale nie mam dokładnego adresu, czy ktoś może wie ile taki
          zabieg trwa jak to się odbywa?
        • Gość: kuba Re: Gdzie założyć implanty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 22:27
          polecam Klinike dr Kubicy w Bielsku-Białej 20 lat doświadczenia i
          pełny profesjonalizm www.drkubica.pl
          • Gość: najtaniej Re: Polecam klinikę dr Li Po IP: *.c201.msk.pl 06.05.08, 00:22
            Polecam klinikę dr Li Po w Pekinie, ul.Mao 156 . Montuje implanty z
            bakie_litu. Każdy implant ma wysokiej klasy procesor i pamięc
            przenośną. Dzięki temu każdy implant może pracować niezależnie bez
            ruszania rzuchwą. Oprogramowanie gratis. Cena 45,60 yuanów. Uwaga!
            jeśli będziesz stosować nieorginalne oprogramowanie implanty mogą
            wpaść w drgania harmoniczne.
    • Gość: pacjent Re: najlepszy i jeszcze z NFZ IP: *.c201.msk.pl 13.04.08, 20:35
      www.marmol.pl/
    • Gość: BERTI Re: Gdzie założyć implanty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.08, 13:24
    • Gość: v Re: Gdzie założyć implanty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.08, 13:46
      c
      • joa261 Silesia Med Katowice dr.Duda 15.04.08, 22:04
        Osobiście sam gabinet jak i usługi dentystyczne mogę śmiało polecić- nie wiem
        jak z implantami...ale wygląda OK:)
        • Gość: Klientka Re: Silesia Med Katowice dr.Duda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 00:06
          Tylko czemu tam tak DROGOOOOOOOO ;///
    • Gość: Paula Re: Gdzie założyć implanty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.08, 19:22
      • Gość: dobrarada Re: testy antyalergiczne IP: *.c201.msk.pl 19.04.08, 21:05
        Najpierw zrób sobie testy antyalergiczne i zdjęcie zatok.
    • Gość: bizonn Re: Gdzie założyć implanty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 20:12
      ????
      • Gość: aktualne Re: tutaj IP: *.c201.msk.pl 25.04.08, 21:45
        Ceny zaczynają się od 3,5 w zalezności od użytego materiału
        www.marmol.pl/ www.marmol.pl/index1.php
    • Gość: niewiesz? Re: Gdzie założyć implanty? IP: *.c201.msk.pl 25.04.08, 22:16
      Można też taniej ale trzeba dojechać:
      implamed.pl/index.php?topic=implprizes&lang=pl
      www.medykdent.pl/
      www.dentalservice.com.pl/cennik.html#protetyka
      www.dentalstudio.pl/formularz.php
    • Gość: Pico Re: Gdzie założyć implanty? IP: 213.155.189.* 18.09.08, 11:17
      Jesli ktos chce zrobic sobie implanty w szczecinie, polecam heliodent. Od razu
      widac duze doswiadczenie i profesjonalizm. Poczytac o nich mozna na stronie
      internetowej: owczarek.szczecin.pl/implanty.html
      • mikulitek Re: Gdzie założyć implanty? 02.03.18, 02:31
        ajajaj, ja w szczecinie też robiłem, tylko na podzamczu u cegielskiego. tylko wiesz co... tutaj chyba pytają o katowice, więc nie wiem czy komuś się to przyda :(
    • Gość: Francuś Re: Gdzie założyć implanty? IP: 195.187.134.* 18.09.08, 11:40
      Założ sobie koło... < kiosku ruchu>, na Modrzejowie, przy
      Słupeckiej 1a/b3 i przy okazji na wargach sromowych.
    • urli77 Danecka 07.10.13, 10:43
      Implanty polecam robić w klinice u Daneckiej, najlepiej u niej osobiście. Super przygotowana do zawodu osoba. Rzadko coolwiek i kogokolwiek polecam w necie, ale Tej Pani się należy ;) Zakładałem tylko jeden implant. Jest racxzej drogo, ale moim zdaniem usługa warta swojej ceny. A, i nie w Katowicach, ale Sosnowiec niedaaleko leży ;) szczegółów / ew. kontaktu sobie poszukaj na stronie, jeśli jesteś zainteresowany www.danecka.pl Bez oporów można stwierdzić, że to bardzo dobry gabinet,. Tak więc your choice ;)
      • kot.reginald Re: Danecka 11.10.13, 09:54
        Widzę, że urli wątek odświeżył. ;)
        Też się zgadzam, że doktor Danecka w porządku.
        A stricte z Kato to nie wiem, ale pewnie i ceny 10 razy większe niż w Sosnowcu.
    • ewa297 Re: Gdzie założyć implanty? 24.10.13, 11:51
      Witam.Z czystym sumieniem mogę polecić gabinet doktora Marmola w Katowicach.Rok temu miałam zakładane 2 implanty i podniesioną zatokę.Wszystko pięknie się zagoiło.Leczymy się u doktora całą rodziną.
    • addaplus dr Bigas - AstraDent w Katowicach 17.11.13, 17:45
      Zabiegi wykonałam właśnie w Astra Dent. Operował mnie dr Bigas. Wcześniej bałam się jakichkolwiek zabiegów. Poradził sobie z moim strachem - podczas zakładania implantów zupełnie nie bolało !!!! W czasie tego zabiegu miałam też zabieg na zatoce szczękowej, bo kości było za mało. Teraz już od prawie roku mam założony most na 3 implantach. Znowu mogę uśmiechać się bez skrępowania. Polecam.
    • zibi782 Re: Gdzie założyć implanty? 09.01.14, 09:21
      Polecam Dentica Bieleccy i dr Aleksandra Bieleckiego w Raciborzu. Pełen profesjonalizm, a odbudowa zęba to rewelacja! Ceny przystępne, nieco taniej niż w dużych miastach, a jakość usług może nawet wyższa - przynajmniej jeśli chodzi o opiekę po zabiegu (mam porównanie z koleżanką). No i gabinet jest firmowany przez Thomen Medicala i Straumanna.
    • elwiramin Re: Gdzie założyć implanty? 07.10.15, 21:28
      Dla mnie w Katowicach numerem jeden 1 jest doktor Bigas i nie jestem odosobniona w swoim przekonaniu. Robiłam u niego już 3 implanty, za każdym razem była to skomplikowana procedura, bo trzeba mi było odbudować kość, ale doktor idealnie sobie z tym poradził. Ząbki świetne dobrane zarówno pod względem koloru jak i kształtu.
    • gann1 Re: Gdzie założyć implanty? 07.07.16, 22:56
      Nie jestem z Katowic więc nie wiem, jednak ja swoje miałam wszczepiane w Centrum Medor w Częstochowie. Jak szukałam informację nt implantów to znalazłam ich stronę medor.pl/oferta/implanty-czestochowa , dopytałam przez ich formularz i w rezultacie Pani zaprosiła mnie na wizytę żeby obejrzeć stan uzębienia i porozmawiać. Pierwsza wizyta była za darmo, miała przedstawione jak wyglądałoby to finansowo i co byłoby dla mnie najlepsze. Dobry stomatolog i ortodonta w Częstochowie, także polecam wszystkim medor.pl/
    • judyta-11 Re: Gdzie założyć implanty? 27.08.16, 12:40
      Ja też miałam wszczepiane implanty w Centrum Medor w Częstochowie, medor.pl/oferta/implanty-czestochowa polecam, dobrzy stomatolodzy!
    • baska_sz1 Re: Gdzie założyć implanty? 23.09.16, 20:19
      Ja również korzystam z usług Medor medor.pl w Częstochowie, dobry implantolog, warto wydać trochę więcej bo wszczepianie implantów to nietrywialna sprawa medor.pl/oferta/implanty-czestochowa
    • milenkowska Re: Gdzie założyć implanty? 31.10.16, 10:22
      Też szukałam małego dyskretnego gabinetu w Katowicach gdzie mogłabym wstawić implanty i koleżanka poleciła mi BoaDent Prestige. Na miejscu wesoła, przyjazna atmosfera więc cały zabieg aż tak mi nie doskwierał.
    • jarp-82 Re: Gdzie założyć implanty? 14.11.16, 06:48
      Miałem robioną dolną czwórkę, kwiecień 2014 roku. Do dziś trzyma się dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie. Robiłem co prawda poza Katowicami w przychodni Alfadent w Częstochowie: alfadent.pl/implantologia/ . Może i dość daleko ale zależało mi na jakości a znajomy polecił mi właśnie Alfadent. Myślę, że dobrze wybrałem, tak więc polecam.
    • malwinka_11 Re: Gdzie założyć implanty? 17.12.16, 16:24
      Wiele z Was poleca Medor medor.pl/ , dlatego postanowiłam sprawdzić i jestem zadowolona! Zdecydowałam się na wszczepienie implantów, wyszło niedrogo i póki co wszystko ok medor.pl/oferta/implanty-czestochowa
      • zydora Re: Gdzie założyć implanty? 04.11.17, 01:46
        Dodam polecając z pełnym przekonaniem wybitnych specjalistów od implantów - Ślaskie Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Astra Dent www.astra-dent.pl/ nowoczesna klinika z całościowym leczeniem i najnowoczesniejszymi technikami i sprzetem
    • mikulitek Re: Gdzie założyć implanty? 28.02.18, 22:45
      spójrz na implantmasterspoland.pl/dla-pacjenta/ ;) to jest takie elitarne stowarzyszenie dla implantologów. członkowie są z całej Polski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka