marciech 15.06.08, 17:43 Poszukuję na Śląsku serwisu (lub zakładu prywatnego) naprawiającego aparaty cyfrowe marki Canon. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bozena Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: 83.142.222.* 22.06.08, 08:32 Witam mnie też padł Canon Power Shot A510 jeżeli nie naprawię sama to zawiozę do Bytomia ul. Moniuszki 2 lub Katowice ul. Wojewódzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HP Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: 213.172.178.* 23.06.08, 19:23 a gdzie naprawiają aparaty HP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 10:10 Aparatów HP sie nie naprawia. Można sobie darować. Co do Canona, szukajcie w sieci autoryzowanych serwisów, mozna wysłac sprzęt na wstepne ogledziny. Ale trzeba byc przygotowanym na długi czas reakcji firmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ayka72 Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 13:42 Focus dlaczego piszesz że HP sie nie naprawia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:15 Polecam AV servis na ul. Wojewódzkiej w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.chello.pl 09.09.08, 16:23 Dzięki za polecenie serwisu AV. Zepsuł mi się ostatnio aparat Canon A460 a gwarancja minęła. Kiedyś widziałem ten wątek na forum ale nie był mi potrzebny. Odkopałem wątek, znalazłem AV service, poszedłem - doskonała profesjonalna obsługa w dodatku bez naciągania na zbędne koszty. W dodatku ma się 10% rabatu powołując się na ich strnę www.avserwis.dei.pl/oferta.htmlpolecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.chello.pl 09.09.08, 16:24 poprawny link do strony (i zniżki) to: www.avserwis.dei.pl/oferta.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hekate Re: naprawa aparatu cyfrowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.08, 14:29 a gdzie najlepiej naprawić Nikona i czy ktoś poleca ten serwis www.fototechnik.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś