qin 10.07.08, 00:17 Referendum w Gliwicach przed Urzędem Miasta na ul Zwycięstwa od 10.00 do 17.00 i w innych miejscach.Czas na zmiany w naszym miescie czas odwołać Frankiewicza nie bój się listy przewiezione będa do Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norton2 Uszok: nie mogłem bronić pieniędzy na DTŚ 10.07.08, 06:25 Odwołać sołtysa uszoka.Ale drogę do kostuchny gdzie mieszka, ekipy MZUiM trzy razy kładły świeży asfalt, bo uszokowi dupę trzesło jak kierowca go do domu woził.Pieniądze sie znalazły.On nic nie umie tylko trwać przy korycie i żłobie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naga prawda Re: Uszok: nie mogłem bronić pieniędzy na DTŚ IP: *.centertel.pl 10.07.08, 08:18 potrafi jeszcze wiele innych rzeczy. Potrafi też załatwic wszystko w sadach i prokuraturach katowickich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin SOłTYS USZOK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 08:48 Kiedy ta menda wreszcie ustąpi i pozwoli rozwijać się Katowicom, sołtys oszuk odejdź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naga prawda Re: SOłTYS USZOK IP: *.centertel.pl 10.07.08, 08:55 sam nie ustapi. Własnie robi kampanie wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbet Re: SOłTYS USZOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 11:01 Uszokowi nic nie zrobicie ! ha ha ! On pracuje dla księży którzy nie lubią śląska ! tylko kasę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naga prawda Re: SOłTYS USZOK IP: *.centertel.pl 13.07.08, 11:52 zgadza się jest popierany przez Zimonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Uszok: nie mogłem bronić pieniędzy na DTŚ IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.08, 09:06 Ważne że warszawka dostanie na budowe metra i stadionu. Drenaż prowincji przez warszawke dalej istnieje.Pora by to zakończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Uszok: nie mogłem bronić pieniędzy na DTŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 09:20 możliwe że drenaż, ale podziękować można prawdziwemu ślązakowi Uszokowi. Ani słowem nie pisnął a w dodatku pewnie nawet zagłosował za tym rozwiązaniem Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Odwołać najłatwiej, tylko......następcy nie ma. IP: *.chello.pl 10.07.08, 09:17 Bo gdzie są te wszystkie ELYTY polityczne i gospodarcze, które mogłyby wypromować jakiegoś człowieka na to stanowisko ? Może są, ale to są ludzie spoza WSZELKICH UKŁADÓW, czyli praktycznie nie są brani pod uwagę. Bo kto sobie będzie podcinał gałąź, na której się wygodnie i cieplutko siedzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naga prawda Re: Odwołać najłatwiej, tylko......następcy nie m IP: *.centertel.pl 10.07.08, 09:25 jasne, tylko układy,układy i wiążaca sie z tym korupcja. Nie ma następców, to trzeba ich znaleść. Chyba,że chcemy,żeby miasto dalej popadało w ruinę. A może jeszcze jakis drugi oprócz ariackiej deptak dla dziwek? Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew-wos Uszok: nie mogłem bronić pieniędzy na DTŚ 10.07.08, 09:26 Jak nie potrafisz to nie pchaj się na afisz.Proste - jak ruskie tory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyoszołomka Uszok: nie mogłem bronić pieniędzy na DTŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 10:08 To fragment cytatu z artykułu: "Prezydent Katowic powinien protestować przeciwko temu pomysłowi, bo to nasz wspólny interes - mówi Zygmunt Frankiewicz, prezydent Gliwic, które do DTŚ musiały dołożyć 5 mln zł." Musiały dołożyć 5 mln- bo Frankiewiczowe lobby chciały, żeby DTŚ poprowadzić im przez samo centrum misata, obok foruma i podiuma, asz po centum logistyczne. Nie wasze doczekanie oszołomy!Ty się pajacu wypowiadaj w swojej- co najwyżej Żernik i ulicy Chałubińskiego- sprawie, Gliwice i Katowice zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro wiecej spiepszy niz ulepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 10:47 i tyle w tym temacie, czego sie nie dotknie to sp*. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ET Re: wiecej spiepszy niz ulepszy IP: *.chello.pl 10.07.08, 13:03 Uszok kiedy odejdziesz .Co robisz ze sportem w Katowicach .Gdzie stadion,gdzie lodowisko z hala.Gdzie hala prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARDZO WAŻNE Uszok: nie mogłem bronić pieniędzy na DTŚ IP: 195.94.208.* 10.07.08, 17:34 Co się czepiacie Uszoka. takiego Prezydenta jeszcze nie mieliśmy. Jest sprawiedliwym i bardzo sprawnym gospodarzem. trzeba byc ślepym albo do cna złośliwym, aby nie widzieć jak miasto zmieniło się pod jego rządami. Zapewne te zgryźliwe komentarze piszą partyjniacy. miejcie pretensję do rządu, który wszystkich nas wykiwał. Gdzie była Platforma. Co zrobili działacze Sejmiku. Tam tyrzeba szukać korupcji. polacy - to taki wredny naród, że zaszczuje każdego kto nie jest "ich" i rzeczywiście coś robi a nie tylko politykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naga prawda Re: Uszok: nie mogłem bronić pieniędzy na DTŚ IP: *.centertel.pl 10.07.08, 22:24 wymień co on takiego dobrego zrobił dla Katowic i mieszkańców???? Bez Kostuchny. Nie ma korupcji? to zobacz w UM,KZGM,Targowiskach Miejskich, ZOJO. Przekrety z funduszem socjalnym w oświacie, a Uszok na wszystko przymyka oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Uszok: nie mogłem bronić pieniędzy na DTŚ 10.07.08, 22:41 BEZ, BEZ i jeszcze raz BEZ zabrynickich gorolowic !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszok the best Re: Uszok: nie mogłem bronić pieniędzy na DTŚ IP: *.antsatgor.pl 13.07.08, 15:37 uszok to najlepszy prezydent na świecie robi bardzo dobrze dla miasta zbudował tunel,Dtś,silesia city center,doline 3 stawow,autostrade a 4 to wszystko zasługa uszoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: Uszok: nie mogłem bronić pieniędzy na DTŚ IP: 80.48.225.* 13.07.08, 18:54 może wazelinki??? nie bój się uszaty cię nie zwolni z roboty nie musisz mu tak na siłę włazić....... Odpowiedz Link Zgłoś