Gość: teresa IP: 83.238.23.* 25.08.08, 15:01 kto z was miał robioną laparo właśnie w tommedzie, który z ginekologów to wykonuje, jaki jest koszt badań przed zabiegiem, czy te badania też można na nfz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marysia4 Re: tommed katowice ul żelazna - laparoskopia IP: 213.151.94.* 25.10.08, 11:27 super opieka zero opłat mila i sympatyczna atmosfera jestem po laparoskopi i bardzo jestem zadowolona Dziekuje personelowi Tomedu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: tommed katowice ul żelazna - laparoskopia IP: 83.238.23.* 30.10.08, 20:02 ja wcześniej robiłam grupe i krzepliwości a resztę oni zrobili sami. profesjonalizm na najwyższym poziomie. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja26 Re: tommed katowice ul żelazna - laparoskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 12:33 Witam! A jak sie trzeba przygotować do zabiegu-może jakieś wskazówki żeby wszystko przebiegło bez niespodzianek? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: tommed katowice ul żelazna - laparoskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 12:34 czy jest to bolesny zabieg?ile trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja26 Re: tommed katowice ul żelazna - laparoskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 11:50 Zabieg wykonywany jest w narkozie wiec nic sie nie czuje. Po wybudzeniu troche boli brzuch, ale ze środkami przeciwbólowymi da sie wytrzymać.Bolą troche mięśnie ponieważ gaz wpuszczany do powłoki brzusznej przenika do mięśni-ale każdy organizm jst inny i ma inny próg bólowy.Ja naprzykład nie odczówałam aż takiego bólu, natomias dziewczyne z którą byłam na sali bardzo wszystko bolało.Jeśli chodzi o czas zabiegu to trwa do 40 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: tommed katowice ul żelazna - laparoskopia IP: *.3s.pl 05.01.09, 18:40 A czy mogłabyś mi powiedzieć jaki lekarz Ci to wykonywał? Ja też czekam na zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja26 Re: tommed katowice ul żelazna - laparoskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 11:11 Cześć!Mnie operował doktor Janik, miły lekarz-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwi Re: tommed katowice ul żelazna - laparoskopia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:52 Ile dostałaś chorobowego po zabiegu? Też idę do dr Janika. Ile na to się dostaje chorobowego? Ja bym tak nie dłużej niż tydzień chciała - myślisz da się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: tommed katowice ul żelazna - laparoskopia IP: *.3s.pl 24.01.09, 20:07 Cześć. Zabieg za kilka dni. Mój ginekolog wyjeżdża i nie wiem kto będzie mnie operował. To moja druga laparoskopia, a mimo tego się denerwuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA Re: tommed katowice ul żelazna - laparoskopia IP: *.jkns.pl 04.02.09, 19:09 A JA JUŻ JESTEM PO ZABIEGU I JESTEM NIEZADOWOLONA , W POKOJU ŁAZIENKA TRAGICZNA BEZ PRYSZNICA CZY BIDETU ( A PRZECIEŻ TO SĄ SPRAWY GINEKOLOGICZNE ), PO ZABIEGU ZRZUCAJĄ CIĘ Z ŁÓŻKA NA KTÓRYM CIĘ PRZYWOŻĄ NA TWOJE, NIE CHCĘ NAWET SOBIE WYOBRAZIĆ CO SIĘ DZIEJE Z WNĘTRZNOŚCIAMI, JAK WCZEŚNIEJ MIAŁAM ZABIEG W INNEJ KLINICE TO PRZYWOZILI MNIE NA MOIM ŁÓŻKU A NIE TAK JAK TUTAJ DRZWI I PRZEJŚCIE WĄSKIE WIĘC NAWET NIE MAJA JAK PRZYWIEŹĆ PACJENTA PO ZABIEGU, WIĘC PRZERZUCAJĄ GO M/ ŁÓZKAMI. CO WIECEJ WSZĘDZIE WIADOMO ŻE PO ZNIECZULENIU OGÓLNYM PACJENT POWINIEN DOBĘ PRZEBYWAĆ W SZPITALU,PO RÓŻNIE MOŻE BYĆ A W TOMMEDZIE CI MÓWIĄ ŻE M/ 7 A 8 RANO MOZNA IŚĆ DO DOMU - ZABIEGI ZWYKLE SĄ WIECZOREM. TYCH NIEDOCIĄGNIĘĆ JEST CAŁA MASA , DOPIERO JAK SIE COŚ STANIE KOMUŚ TO MOŻE POMYŚLĄ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: tommed katowice ul żelazna - laparoskopia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 13:22 Agatko ja wlasnie jutro bede miala laparoskopie w tommedzie i jestem troche przerazona tym co piszesz. Napisz jak sam zabieg jak sie czulas po czy bardzo to wszytsko boli, czy dostaje sie jakies L4?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: tommed katowice ul żelazna - laparoskopia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 13:24 Niech ktos napisze cos pozytywnego jak lekarze ja bede miala robiona przez dr Ogrodnika. Mam juz zrobione wsyztskie badania i mam nadzieje ze to faktycznie jest tak ze sie wychodzi nastepnego dnia bo nie chce tam lezec. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś