drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 21.08.03, 16:11 sasiad od Zosi, ale to nie hadziaj roku ino polwiecza.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SUPER HADZIAJ ROKU 21.08.03, 16:35 drcarlos napisał: > sasiad od Zosi, ale to nie hadziaj roku ino polwiecza.... :/ sasiad Zosi - hadziaj wszechczasow! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SUPER HADZIAJ ROKU 21.08.03, 19:05 narazie jestesmy wszyscy jednomyslni.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: *.protonet.pl 21.08.03, 19:50 Dziękuję za solidarność - macie rację,proponuję sąsiadującemu ze mną chadziajowi przyznać jakiś order za zasługi w uprzykrzaniu życia mojej rodzinie- proponuję scenę z "Chłopów" - taczka wypełniona gnojem,na górze on - niech sobie postoi przez parę tygodni np.przy oczyszczalni ścieków. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 22.08.03, 14:43 erskine napisała: > sąsiad Zosi- BIGHADZIAJ widze ze nie chcialo Ci sie czytac wszystkich postow ;) ale wtedy ich bylo ino 2! pozdrowienia za jednomyslnosc :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupino1 Re: SUPER HADZIAJ ROKU 22.08.03, 06:46 Nominację popieram. A swoją drogą - jak się pisze: "hadziaj", czy "chadziaj" ? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 22.08.03, 14:41 lupino1 napisał: > Nominację popieram. > A swoją drogą - jak się pisze: "hadziaj", czy "chadziaj" ? problem ten poruszony zostal w wątku "co to znaczy", ale nie doszlismy do porozumienia, ale wiekszosc preferuje hadziaj (z rosyjskiego czlowiek zle ubrany, rolnik z rosji, no taki hadziaj no :) ) i tam sie to pisalo przez H, zobacz zreszta w tamtym watku... ja zapomnialem ja to tam pisalo... Odpowiedz Link Zgłoś
lupino1 Re: SUPER HADZIAJ ROKU 22.08.03, 15:16 drcarlos napisał: > lupino1 napisał: > > > Nominację popieram. > > A swoją drogą - jak się pisze: "hadziaj", czy "chadziaj" ? > > problem ten poruszony zostal w wątku "co to znaczy", ale nie doszlismy do > porozumienia, ale wiekszosc preferuje hadziaj (z rosyjskiego czlowiek zle > ubrany, rolnik z rosji, no taki hadziaj no :) ) i tam sie to pisalo przez H, > zobacz zreszta w tamtym watku... ja zapomnialem ja to tam pisalo... Dzięki za namiary - znalazłem, przeczytałem, zrozumiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 22.08.03, 15:18 lupino1 napisał: > drcarlos napisał: > > > lupino1 napisał: > > > > > Nominację popieram. > > > A swoją drogą - jak się pisze: "hadziaj", czy "chadziaj" ? > > > > problem ten poruszony zostal w wątku "co to znaczy", ale nie doszlismy do > > porozumienia, ale wiekszosc preferuje hadziaj (z rosyjskiego czlowiek zle > > ubrany, rolnik z rosji, no taki hadziaj no :) ) i tam sie to pisalo przez > H, > > zobacz zreszta w tamtym watku... ja zapomnialem ja to tam pisalo... > > Dzięki za namiary - znalazłem, przeczytałem, zrozumiałem. nie ma sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupino1 Re: SUPER HADZIAJ ROKU 22.08.03, 15:31 Też dobra nominacja. Ogólnokrajowa. Może wyróżnimy trzy kategorie: lokalna, krajowa i globalna ? Lokalną i krajową mamy. Jako światową proponuję: "Dżordż Dablju Busz". Odpowiedz Link Zgłoś
erskine Re: SUPER HADZIAJ ROKU 22.08.03, 18:49 nastepna nominacja światowa: Bin Laden - nawet ubranie ma chadziajskie Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 22.08.03, 19:58 erskine napisała: > nastepna nominacja światowa: Bin Laden - nawet ubranie ma chadziajskie bin laden i jego hadziaje z bandy Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 22.08.03, 19:57 fidel kastro, nieogolony hadziaj Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SUPER HADZIAJ ROKU 22.08.03, 22:44 lokalna to sasiad Zosi krajowa to ten bandyta L. miller globalna to saddam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: proxy / 192.168.3.* 24.08.03, 21:42 Grono forumowiczów wybrało na ten zaszczytny tytuł sąsiada p.Zosi.Ale ten pan uprzyksza świat Zosi całe życie. Proponuję mu przyznać tytuł hadziaja dożywotnio ! Był, jest i niestety będzie ciągle hadziajem ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SUPER HADZIAJ ROKU 24.08.03, 21:47 Gość portalu: Forman napisał(a): > Grono forumowiczów wybrało na ten zaszczytny tytuł sąsiada p.Zosi.Ale ten pan > uprzyksza świat Zosi całe życie. > Proponuję mu przyznać tytuł hadziaja dożywotnio ! Był, jest i niestety będzie > ciągle hadziajem ! ! mowisz - masz. jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 24.08.03, 22:01 ma tyle zasług ze jego rodzina tez powinna otrzymac taki tytul ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: SUPER HADZIAJ ROKU 25.08.03, 09:35 Tytul hadziaja jest dziedziczny? Szczerze mowiac mysle ze nie i tego zycze Zosi, bo jednak warto miec nadzieje, ze jak facet zejdzie to jego rodzina bedzie normalniejsza... Bez watpienia tarnogorskiego superhadziaja roku powinien otrzymac ten wlasnie facet. W zeszlym roku glosowalbym jednak na Hanyska ktoremu nota bene nakazalbym zmiane nazwiska na "hadziajek" albo "gorolik". L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: proxy / 192.168.3.* 25.08.03, 12:21 Co nie znaczy że nie możemy szukać innych super-hadziajów.Ten od p.Zosi to wyjątkowy egzemplarz.Z krwi i kośći --HADZIAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: *.protonet.pl 25.08.03, 16:44 Obawiam się,że w tym przypadku hadziajstwo pozostaje w genach,młode pokolenie jest wypisz,wymaluj - jak on.A poza tym czym skórka za młodu nasiąknie tym... Mam więc zapewnione "nerwowe dożywocie". Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: SUPER HADZIAJ ROKU 26.08.03, 08:13 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Obawiam się,że w tym przypadku hadziajstwo pozostaje w genach,młode pokolenie > jest wypisz,wymaluj - jak on.A poza tym czym skórka za młodu nasiąknie tym... > Mam więc zapewnione "nerwowe dożywocie". No to zgroza! Doslownie.... Wymyslilem wlasnie taka madrosc ludowa: "kazdy z nas ma swojego hadziaja". :( L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 26.08.03, 23:14 loggic napisał: > Gość portalu: Zosia napisał(a): > > > Obawiam się,że w tym przypadku hadziajstwo pozostaje w > genach,młode pokolenie > > jest wypisz,wymaluj - jak on.A poza tym czym skórka za > młodu nasiąknie tym... > > Mam więc zapewnione "nerwowe dożywocie". > > No to zgroza! Doslownie.... > Wymyslilem wlasnie taka madrosc ludowa: "kazdy z nas ma > swojego hadziaja". > :( > L. powinni tych wszystkich hadziaji zamknac we wiezieniu razem z gorolami i niech sobie na wzajem truja zycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: SUPER HADZIAJ ROKU 19.10.03, 09:58 W klasyfikacji osób piastujących funkcję publiczną na Hadziaja Roku wg.mnie kandyduje urzędnik starostwa za Ratalny System Łapówki. Chwały i glorii naszej społeczności nie przyniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 19.10.03, 17:33 forman5 napisał: > W klasyfikacji osób piastujących funkcję publiczną na Hadziaja Roku wg.mnie > kandyduje urzędnik starostwa za Ratalny System Łapówki. > Chwały i glorii naszej społeczności nie przyniósł. hehehe... to juz podłazi pod MEGA HADZIAJSTWO!!!! szczyt szczytow!... "ludzie płaczą, ręce załamują" Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SUPER HADZIAJ ROKU 20.11.03, 18:17 zgłaszam kandydature pana Gańszyńcaa Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: SUPER HADZIAJ ROKU 20.11.03, 19:57 dr_scott napisał: > zgłaszam kandydature pana Gańszyńcaa Na plus można mu zaliczyć, że nie wywalił tej z pani z mieszkania ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: SUPER HADZIAJ ROKU 21.11.03, 08:11 forman5 napisał: > dr_scott napisał: > > > zgłaszam kandydature pana Gańszyńcaa > > Na plus można mu zaliczyć, że nie wywalił tej z pani z mieszkania ! To tak jak ze skinem co uratowal struszce zycie. Przestal ja kopac. :-( L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 26.11.03, 23:04 maloznany - ale to taki hadziaj lokalny.... hadziaj tygodnia moze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: SUPER HADZIAJ ROKU 25.12.03, 15:35 Trzeba by roztrzygnąć konkurs, bo już nam się kończy roczek. Mój typ - sąsiad Zosi! L. Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: SUPER HADZIAJ ROKU 25.12.03, 17:49 Problem+rozwiąznia MÓJ SZWAGIER JÓZEF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: *.protonet.pl 26.12.03, 13:14 Szwagier? Może nowy wątek zaczniemy o beznadziejnych szwagrach?Co? Też mam takiego którego ledwo "toleruję"! Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: SUPER HADZIAJ ROKU 26.12.03, 18:56 Gość portalu: nina napisał(a): > Szwagier? Może nowy wątek zaczniemy o beznadziejnych szwagrach?Co? > Też mam takiego którego ledwo "toleruję"! No to rozpoczynamy licytację Człowiek wybiera sobie człowieka.....ale czemu takie konsekwencje...? Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: SUPER HADZIAJ ROKU 03.01.04, 11:02 Myślę, że zdesperowany atak gorola7 pod koniec roku na tytuł superhdziaja nie może odwrócić naszej uwagi od tych, którzy na ten tytuł sumiennie przez cały rok pracowali! Ponadto sąsiad Zosi może juz nie mieć okazji do zdobycia tytułu, gdyż wkrótce podłączą go do kanalizacji. Więc jednak optuję za nim jako za zwycięzcą! L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: *.protonet.pl 03.01.04, 11:50 Masz rację,tym bardziej,że sumienność mojego sąsiada w konkurencji o ten przesławny tytuł jest wprost zniewalająca.Dowiedziałam się,że on nie chce kanalizacji,nie podłączy się do sieci i koniec.Będzie dalej uprawiał swoje smrodliwe praktyki,a niech się ktoś poważy podskoczyć - siekiera pójdzie w ruch.W takiej sytuacji nie pozostaje nic innego,jak zgłosić problem(zresztą nie po raz pierwszy) w Wydz.Ekologii.Mam nadzieję,że ruszą z jakimiś pragrafami i zmuszą go do podłączenia się.To jest wręcz nieprawdopodobne,żeby człowiek o mentalności średniowiecznego kata egzystował tu i teraz - smutne to ,ale niestety prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: SUPER HADZIAJ ROKU 03.01.04, 13:08 Nie no bez dwóch zdań gościu jest przesiąknięty hadziajstwem na wskroś ;) Ja bym go nawet umieścił pod kloszem, jako wzorzec hadziajstwa i dodał do systemu miar i wag SI ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: *.protonet.pl 03.01.04, 15:45 Trzeba przyznać,że jest to wzorcowy przykład totalnego i wszechstronnego hadziajstwa.Najlepszym jest fakt taki - gdy opowiadałam znajomym o tym sąsiedzkim ponad 30.letnim problemie - nie uwierzyli,spojrzeli na mnie,jak na osobę ktora zmyśla i ma bogatą wyobraźnię.Dopiero bycie na miejscu,przeżycie paru dni w takim sąsiedztwie sprawiło,że z wyrazami współczucia składanymi na moje ręce wyjechali.Wprawdzie jeszcze jest zima,ale juz zaczynam bać się wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SUPER HADZIAJ ROKU 06.01.04, 00:45 no to mysle sprawe hadziaja roku mamy zamkniętą... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SUPER HADZIAJ ROKU 06.01.04, 00:43 kiedy odbedzie sie wreczenie nagród?? i co jest pierwszą nagrodą? proponuje kare gnoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: *.protonet.pl 06.01.04, 17:43 Mojemu sąsiadowi najchętniej wysłałabym list gratulacyjny,żeby powiesił go nad swoim łóżkiem.Ale wobec niego byłoby to zbyt kurtuazyjne i pewnie nie zrozumiałby za bardzo jego sens.Proponuję więc co innego - anons prasowy o naszym plebiscycie,albo bardziej spektakularne działanie - taczka z gnojem,nasz "bohater"na niej i 2.tygodniowe wczasy (mogą byc dla całej jego rodziny)przy oczyszczalni ścieków. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SUPER HADZIAJ ROKU 06.01.04, 18:23 anons prasowy to dobra idea! mysle ze w gwarku mozna cos zamieścić :) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: *.protonet.pl 06.01.04, 19:40 Mnie się też tak wydaje - poczekajmy na opinie innych. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: SUPER HADZIAJ ROKU 07.01.04, 08:04 Pamietajcie jednak o... ochronie danych osobowych ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 09.01.04, 20:32 w takim razie gorola na hadziaja tego roku, chyba ze ktos zajmie jego miejsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
kij_w_mrowisko PODSUMOWANIE 13.01.04, 12:50 Witam Jako inicjator plebiscytu i samozwańczy przewodniczący jury, pragnę, na podstawie Waszych opinii ogłosić wyniki konkursu. 1 miejsce i tytuł SUPERHADZIAJA ROKU 2003 - bezapelacyjna wygrana sąsiada Zosi (nie zapominajmy, że na opinię długo musiał pracować) 2 miejsce (Super Vice Hadziaj Roku 2003) - rzutem na taśmę - gorol7 za merytoryczny i "kulturalny' poziom swoich wypowiedzi oraz za bezprecedensowy atak na nasze (i nie tylko) forum; może gdyby wczesniej zaczął wywalczyłby sobie 1 lokatę ? Nic straconego - w tym roku ma szansę. 3 miejsce (Vice Hadziaj Roku 2003) - proponuję pana Achima G. za numer z mieszkaniem w Gliwicach i jego tłumaczenia Jednocześnie w kolejnym wątku proponuję rozpocząć nowy plebiscyt na SUPERHADZIAJA 2004 ROKU. Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: PODSUMOWANIE 14.04.04, 18:25 Zdecydowanie zapomnielismy o posłance..... gliwice.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html prosze zapoznać sie też z linkiem pod artykulikiem.....(koniecznie z głośnikami) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: PODSUMOWANIE 14.04.04, 20:19 d_aga napisała: > Zdecydowanie zapomnielismy o posłance..... > gliwice.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html > prosze zapoznać sie też z linkiem pod artykulikiem.....(koniecznie z głośnikami) mimo wszystko mysle, ze hadziaj zza płota uod Zosi długo i ciężko pracował niec nie robiąc na ten tytuł, nie odbierajmy mu go! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: SUPER HADZIAJ ROKU 03.03.04, 22:51 Gorol wkłada dużo pracy by jak najlepiej wypaść ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 03.03.04, 22:53 forman5 napisał: > Gorol wkłada dużo pracy by jak najlepiej wypaść ! ale dla niego to trzaby bylo dac chyba inny watek - super gorol roku.... ale wtedy bylby to dla niego zaszczyt to chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
gorol7 Re: SUPER HADZIAJ ROKU 03.03.04, 23:22 drcarlos napisał: > forman5 napisał: > > > Gorol wkłada dużo pracy by jak najlepiej wypaść ! > > ale dla niego to trzaby bylo dac chyba inny watek - super gorol roku.... > ale wtedy bylby to dla niego zaszczyt to chyba nie... Specjalnie wybralem forum TG,bo to bastion hanysizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: SUPER HADZIAJ ROKU 04.03.04, 08:04 Czerpiesz z tego jakąś perwersyjną przyjemność tak bezlitośnie obnażając swoje upośledzenie psychiczne? L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 04.03.04, 16:46 loggic napisał: > Czerpiesz z tego jakąś perwersyjną przyjemność tak bezlitośnie obnażając swoje > upośledzenie psychiczne? > L. jemu sie nie zadaje pytan... on taki jest i sie tylko stwierdza fakty... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SUPER HADZIAJ ROKU 04.03.04, 19:45 gosciu nie zasluguje na tytul superhadziaja. za slabo sie stara. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 04.03.04, 22:19 dr_scott napisał: > gosciu nie zasluguje na tytul superhadziaja. za slabo sie stara. no to dostanie tytuł superdekla roku... moze byc? abo jakis taki... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott SUPER HADZIAJ ROKU 2004 13.12.04, 16:09 Było kilka kandydatów, ale wyjątkową aktywnością wykazał się w tym roku... GOROLL i to właśnie on powinien dostać ten tytuł. No ale do końca roku jeszcze trochę czasu zostało, więc głosujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 IP: 80.51.23.* 13.12.04, 17:27 Moim zdaniem,w podziale miejsc między moim sąsiadem,a gorolem powinniśmy iść na kompromis.Proponuję,aby sławetne i zaszczytne miejsce pierwsze otrzymali obydwaj kandydaci.Są siebie warci - jeden i drugi na swój niepowtarzalny sposób zatruwają życie,obrażają wszystkich wokoło,nie mówiąc o prozaicznym chamstwie,braku kultury,ksenofobii i innych przywarach,które możnaby tutaj wymieniać bez liku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc.goroll Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 IP: 69.30.192.* 13.12.04, 17:54 Zosieńko, pizdeczko glupia nie sil sie na ą,ę bo nie wychodzi ci to. Sąsiada masz takiego na jakiego sobie zasłużyłaś. Ciekawe co on by o tobie napisał i kto miał by rację. Poza tym masz zwyczaj robić dwa błędy w jednym wyrazie. Cyt. ze slown. " chaziaj - gospodarz pełną gębą " A tak wogole to co masz ZAPUSZCZONEGO.......? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 IP: 80.51.23.* 13.12.04, 18:17 Mędrcze zza Buga,najpierw naucz się pisać poprawnie,a potem pouczaj innych.Moja propozycja przydzielenia tobie pierwszej nagrody jest aktualna i widzę,że sprawiedliwa.Twoją niezwykle "inteligentną"odpowiedzią potwierdziłeś kim jesteś i co sobą reprezentujesz - nie jesteś wart nawet tej kupy gnoju i taczki,a miejsce przy oczyszczalni ścieków,byłoby zbyt wielkim wyróznieniem dla ciebie.Zamknięty oddział psychiatryczny zapewne najlepiej wpłynąłby na twoje chore,wypaczone pojęcie rozumienia świata i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc.goroll Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 IP: 69.30.192.* 13.12.04, 18:24 Mędrcze zza Buga,najpierw naucz się pisać poprawnie,a potem pouczaj innych.Moja propozycja przydzielenia tobie pierwszej nagrody jest aktualna i widzę,że sprawiedliwa.Twoją niezwykle "inteligentną"odpowiedzią potwierdziłeś kim jesteś i co sobą reprezentujesz - nie jesteś wart nawet tej kupy gnoju i taczki,a miejsce przy oczyszczalni ścieków,byłoby zbyt wielkim wyróznieniem dla ciebie.Zamknięty oddział psychiatryczny zapewne najlepiej wpłynąłby na twoje chore,wypaczone pojęcie rozumienia świata i ludzi. Pizdeczko, po pierwsze nie jestem z za Buga tylko z tych Goebelsoidalnych TG. Po drugie, nie denerwuj się tak bo żyłka ci w dupci pęknie. Po trzecie,Do oczyszczalni ścieków nie pretenduję bo nie chce "zezyrać roboty hanysom, na to mają monopol. I na koniec: Nie tykalem cię imiennie, w przeciwieństwie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof.Erwin Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 IP: 67.111.137.* 13.12.04, 18:30 Slinzok bywa prymitywny ale baba śluncko to dno. Nie rozróznia atakowania przywar i ciemnoty A wycieczek osobistych. Baby na śluncku to tylko żreć, nie pracować, tyć bez umiaru i cycki z parapetu spuszczac przez okno-ciekawe zajecia Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 13.12.04, 23:22 Gość portalu: prof.Erwin napisał(a): > Slinzok bywa prymitywny ale baba śluncko to dno. > Nie rozróznia atakowania przywar i ciemnoty A wycieczek osobistych. > Baby na śluncku to tylko żreć, nie pracować, tyć bez umiaru i cycki z parapetu > spuszczac przez okno-ciekawe zajecia Za te słowa do kobiety to bekniesz lub bekniecie ! Znam ludzi z odpowiedniego resortu,których praca jest na tyle stresująca że zaglądają do kieliszka(jak wszystkie służby mundurowe to czynią). Mogę poświęcić załóżmy dwie maciorki to dla mnie was znajdą. A wtedy nieznany sprawca ( wirtualny "Bernat") jednemu czy drugiemu michę sklepie za całokształt. Ja z kolei mogę załóżmy podać Twoje lub Wasze dokładne adresy zamieszkania ,pierwsze litery nazwisk i imion na tym forum i innych śląskich gdzie tworzycie(zachowująć ustawę o danych osobowych).A co ludzie zrobią to już się okaże. Powtarzam,to nie zemsta ale przetroga. Miarka zaczyna się przebierać. Nie zmuszajcie mnie więcej do tego kroku,bo afekcie ZROBIĘ TO ! "Są granice kórych przekraczać nie wolno" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horst z Rojcy Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 IP: 69.30.192.* 14.12.04, 08:05 Za te słowa do kobiety to bekniesz lub bekniecie ! Znam ludzi z odpowiedniego resortu, Forman, zaczynasz być głupkowaty. A ja pracuje w "odpowiednim resorcie" Przyjdz z tą halbką to pogadamy, wpadniemy do głupkowatej żosi i napijemy się z jej sąsiadem. Widzisz, zosia jest glupawa dlatego, że kreuje się na sumienie tego forum i atakuje imiennie gorola mimo, że ten jej nie zaczepial.Atakuje nie pierwszy raz. Nie podoba się prawda to niech pisze o gorolach. Nie zosia bedzie wyglaszać sądy , przyznawać tytuły, a jak ktos wykarze jej ograniczoność to kolektyw się denerwuje. Forman czekamy..... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 15.12.04, 13:41 Gość portalu: Horst z Rojcy napisał(a): > Nie zosia bedzie wyglaszać sąd > y > , przyznawać tytuły, a jak ktos wykarze jej ograniczoność to kolektyw się > denerwuje. Forman czekamy..... I ze niby ty wykazałeś tą ograniczoność?? Jak dla mnie i wiekszości ludzi to czytających wykazałeś własną ograniczoność. Na marginesie: "wykaże" pisze się przez "ż" z kropką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 IP: 80.51.23.* 13.12.04, 18:35 W przeciwieństwie do ciebie,mnie uczono kultury,w tym kultury wypowiedzi. Rynsztokowy charakter języka swiadczy tylko i wyłącznie o tobie i twoim poziomie inteligencj.Dochodzę do wniosku,że lubisz obrażać ludzi,takie działania sprawiają tobie wręcz perwersyjną radość.Chcesz się wyrózniać w masie,a że mózgowie nie takie,to efekty mierne.Poza tym - poczytaj dokładnie to,o czym piszemy - dowiesz się co nieco o istocie i przesłniu 1.nagrody naszego konkursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goroll Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:41 Szkoda czasu na idiotke, papa. PS.ile masz kilo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof.Erwin Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 IP: 67.111.137.* 13.12.04, 18:53 Widzisz, to jest mentalność hanysa, obrażać , atakowac, bo mu wolno a jak ktoś mu dołoży to wtedy pisze o szambie, taczkach, psychiatrykach. Ciekawe jaki jest adres tego sąsiada, postawil bym mu metaxe za te cierpienia związane z debilną sąsiadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horst z Rojcy ZOSIA SUPER CHAZIAJEM ROKU...... IP: 69.30.192.* 13.12.04, 18:56 ktoś ten błąd musiał poprawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: gorol jesteś żalosny... IP: 80.51.23.* 13.12.04, 19:13 zatraciłeś się już w twoim zacietrzewieniu i totalnej głupocie,nie mówiąc juz o tym,że gubisz się w tym,jakiego nicku używasz - pozwól,że załatwię ci wizytę u psychiatry.Po raz któryś z kolei udowadniasz,że jesteś nikim,a twoja żałosna pisanina juz nikogo nie wzrusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: gorol jesteś żalosny... IP: 80.51.23.* 13.12.04, 19:13 zatraciłeś się już w twoim zacietrzewieniu i totalnej głupocie,nie mówiąc juz o tym,że gubisz się w tym,jakiego nicku używasz - pozwól,że załatwię ci wizytę u psychiatry.Po raz któryś z kolei udowadniasz,że jesteś nikim,a twoja żałosna pisanina juz nikogo nie wzrusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: gorol jesteś żalosny... IP: 80.51.23.* 13.12.04, 19:57 Jest takie stare polskie porzekadło "nie rzucaj perły przed wieprze" - przeczytaj to,może swoim chorym umysłem lub jak wolisz, ptasim móżdżkiem zrozumiesz znaczenie tych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horst z Rojcy Re: gorol jesteś żalosny... IP: 69.30.192.* 14.12.04, 00:17 Pizdeczko, to nie stare Polskie..... tylko Biblijne , ale skąd ty możesz wiedzieć?? Jesteś jak widać tępa, błędy logiczne i gramatyczne.Szkoda mi tego sasiada. Ja bym Cie wypalił. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: gorol jesteś żalosny... 14.12.04, 07:49 Gość portalu: Horst z Rojcy napisał(a): > Pizdeczko, to nie stare Polskie..... tylko Biblijne , ale skąd ty możesz > wiedzieć?? Jesteś jak widać tępa, błędy logiczne i gramatyczne.Szkoda mi tego > sasiada. Ja bym Cie wypalił. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=7553661&a=18558228 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horst z Rojcy Re: Forman jesteś żalosny... IP: 69.30.192.* 14.12.04, 08:11 Gość: Horst z Rojcy 14.12.2004 08:05 + odpowiedz Za te słowa do kobiety to bekniesz lub bekniecie ! Znam ludzi z odpowiedniego resortu, Forman, zaczynasz być głupkowaty. A ja pracuje w "odpowiednim resorcie" Przyjdz z tą halbką to pogadamy, wpadniemy do głupkowatej żosi i napijemy się z jej sąsiadem. Widzisz, zosia jest glupawa dlatego, że kreuje się na sumienie tego forum i atakuje imiennie gorola mimo, że ten jej nie zaczepial.Atakuje nie pierwszy raz. Nie podoba się prawda to niech pisze o gorolach. Nie zosia bedzie wyglaszać sądy , przyznawać tytuły, a jak ktos wykarze jej ograniczoność to kolektyw się denerwuje. Forman czekamy..... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Forman jesteś żalosny... 14.12.04, 22:21 Gość portalu: Horst z Rojcy napisał(a): > Gość: Horst z Rojcy 14.12.2004 08:05 + odpowiedz > > Za te słowa do kobiety to bekniesz lub bekniecie ! > Znam ludzi z odpowiedniego resortu, > > Forman, zaczynasz być głupkowaty. > A ja pracuje w "odpowiednim resorcie" > Przyjdz z tą halbką to pogadamy, wpadniemy do głupkowatej żosi i napijemy się z > jej sąsiadem. > Widzisz, zosia jest glupawa dlatego, że kreuje się na sumienie tego forum i > atakuje imiennie gorola mimo, że ten jej nie zaczepial.Atakuje nie pierwszy raz > . > Nie podoba się prawda to niech pisze o gorolach. Nie zosia bedzie wyglaszać sąd > y > , przyznawać tytuły, a jak ktos wykarze jej ograniczoność to kolektyw się > denerwuje. Forman czekamy..... Jestem żałosny a Wy nie ? Słuchaj koleś jestem trochę starszy od Ciebie i sporo ludzi się zna. Pomyśl bez emocji czy to takie trudne was ustalić skoro pracujesz w "resorcie". Dziś przymknęli oszustów z Allegro z Częstochowy.Myśleli że będą bezkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Re: Forman jesteś żalosny... IP: 67.111.137.* 14.12.04, 23:22 A co ci to da jak ustalisz? Mogę ci wysłać swój adres na twego maila , chcesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott sam jesteś żalosny... 15.12.04, 13:52 Gość portalu: George napisał(a): > A co ci to da jak ustalisz? Mogę ci wysłać swój adres na twego maila , chcesz?? > ? I co? Myslisz ze jak siedzisz za wielką wodą to ci wszystko wolno?? Cwaniak z bańką w nosie. Uciekles z kraju bo nieuków nawet do czyszczenia kibli nie przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Dajcie spokój! 14.12.04, 08:23 Ten pryszczaty gnojek pisze takie pierdoły i się cieszy że dajecie się podpuszczać. I znowu mu z radości wyskakują kolejne pryszcze. A potem się chwali przed kolegami z hilwy jak to rządzi i wymiata i jaki jest cool. Po prostu mu nie odpisujcie, a ten gorol jak by miał jaja to by wyskoczył na solo w realu. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horst z Rojcy Re: Dajcie spokój! IP: 69.30.192.* 14.12.04, 13:38 Pryszczaty, hilfka....i już wiemy jak wygladasz.Hanysowi trudno jest się odspawać od korzeni ciemnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dajcie spokój! IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:04 drcarlos 22.08.2003 14:41 + odpowiedz problem ten poruszony zostal w wątku "co to znaczy", ale nie doszlismy do porozumienia, ale wiekszosc preferuje hadziaj (z rosyjskiego czlowiek zle ubrany, rolnik z rosji, no taki hadziaj no :) ) i tam sie to pisalo przez H, zobacz zreszta w tamtym watku... ja zapomnialem ja to tam pisalo... PRYMITYW ZAPOMNIAŁ,PRYMITYWOWI PRZYPOMNIMY: www.google.pl/search?q=chaziaj&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Re: Dajcie spokój! IP: 67.111.137.* 14.12.04, 20:06 JA TAM WYBIERAM SIĘ DO ZOSI I CARLOSA Z ODWIEDZINAMI SZCZEGÓLNIE DO TEGO DRUGIEGO: The key "80.51.23." has been changed to "80.51.23.0" for lookup. inetnum: 80.51.23.0 - 80.51.23.255 netname: PROTONET descr: Protonet descr: Tarnowskie Gory country: PL admin-c: AL190-RIPE tech-c: TJ409-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: TPNET changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20021218 source: RIPE route: 80.48.0.0/13 descr: TPNET descr: for abuse: abuse@tpnet.pl origin: AS5617 mnt-by: AS5617-MNT changed: nabn@tpnet.pl 20030228 source: RIPE person: Adrian Ludyga address: PROTONET address: 41-945 Piekary Slaskie address: ul. Powstancow Slaskich 3 address: Poland phone: +48 609 834013 e-mail: boss@protonet.pl nic-hdl: AL190-RIPE mnt-by: TPNET changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20011107 changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20021218 source: RIPE person: Tomasz Jajonek address: Protonet address: Rozdzienskiego 40 address: Tarnowskie Gory address: Poland phone: +48 609 223050 e-mail: jajonek.t@protonet.pl nic-hdl: TJ409-RIPE mnt-by: TPNET changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20021211 source: RIPE Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott psychol 15.12.04, 13:58 Gość portalu: George napisał(a): > JA TAM WYBIERAM SIĘ DO ZOSI I CARLOSA Z ODWIEDZINAMI SZCZEGÓLNIE DO TEGO DRUGIE > GO: > > The key "80.51.23." has been changed to "80.51.23.0" for lookup. > > inetnum: 80.51.23.0 - 80.51.23.255 > netname: PROTONET > descr: Protonet > descr: Tarnowskie Gory > country: PL > admin-c: AL190-RIPE > tech-c: TJ409-RIPE > status: ASSIGNED PA > mnt-by: TPNET > changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20021218 > source: RIPE > > route: 80.48.0.0/13 > descr: TPNET > descr: for abuse: abuse@tpnet.pl > origin: AS5617 > mnt-by: AS5617-MNT > changed: nabn@tpnet.pl 20030228 > source: RIPE > > person: Adrian Ludyga > address: PROTONET > address: 41-945 Piekary Slaskie > address: ul. Powstancow Slaskich 3 > address: Poland > phone: +48 609 834013 > e-mail: boss@protonet.pl > nic-hdl: AL190-RIPE > mnt-by: TPNET > changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20011107 > changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20021218 > source: RIPE > > person: Tomasz Jajonek > address: Protonet > address: Rozdzienskiego 40 > address: Tarnowskie Gory > address: Poland > phone: +48 609 223050 > e-mail: jajonek.t@protonet.pl > nic-hdl: TJ409-RIPE > mnt-by: TPNET > changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20021211 > source: RIPE Błaaaahahahahahahahaha!!!!!! Bekniesz za wystawianie tu danych osobowych przypadkowych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Dajcie spokój! 15.12.04, 19:39 Gość portalu: . napisał(a): > PRYMITYW ZAPOMNIAŁ,PRYMITYWOWI PRZYPOMNIMY: > > www.google.pl/search?q=chaziaj&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official chaziaj?? sam jesteś chaziaj..... znowu na temat piszesz... PRYMITYWIE nawet sie nie podpisałeś... wstydzisz sie tego że jesteś gorolem? a może nie potrafisz sie nawet podpisac??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Dajcie spokój! 15.12.04, 13:55 Gość portalu: Horst z Rojcy napisał(a): > Pryszczaty, hilfka....i już wiemy jak wygladasz.Hanysowi trudno jest się > odspawać od korzeni ciemnoty. Przecież nie jesteś Hanysem! To, że urodziłeś się na Śląsku nie znaczy, że jesteś Ślązakiem. Przecież twoich rodziców na Śląsk zza Buga przywiało w poszukiwaniu pracy, chleba. Nigdy się od tych korzeni nie "odspawasz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Pajac forumowy nagryzmolił............. IP: 67.111.137.* 15.12.04, 18:33 dr.carlos 15.12.2004 16:39 + odpowiedz Gorole do Auszwic!!!!!!!!!! Ku.. ani po polsku nie potrafisz udupić prymitywie zdania ani po niymiecku. Gorol co pomoże ciemniaku śląski...Auschwitz Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos no wiesz? na gorola7 tak pisać???.... 02.01.05, 17:56 Gość portalu: George napisał(a): > dr.carlos 15.12.2004 16:39 + odpowiedz > > Gorole do Auszwic!!!!!!!!!! > > Ku.. ani po polsku nie potrafisz udupić prymitywie zdania ani po niymiecku. > Gorol co pomoże ciemniaku polski...Auschwitz a nie obraził sie na ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Slonsk dla Slonzokow ! 15.12.04, 18:59 dr.carlos napisał: > Gorole do Auszwic!!!!!!!!!!!! Przepraszam bardzo,ale prawdziwy dr.carlos ? ma nicka bez kropki i nie użyłby takich słów ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Slonsk dla Slonzokow ! 15.12.04, 19:34 forman5 napisał: > dr.carlos napisał: > > > Gorole do Auszwic!!!!!!!!!!!! > > > Przepraszam bardzo,ale prawdziwy dr.carlos ? ma nicka bez kropki i nie użyłby > takich słów ! wygląda na to, że nie chce tego zrozumieć.... a może nie potrafi?.... dr.carlos to gorol7, ale założe sie że nie usłysze przepraszam! bo też czemu!! przecież "gorole sie nigdy nie mylą"... zwłaszcza te forumowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambroży Re: Slonsk dla Slonzokow ! IP: *.sta.sprint-hsd.net 15.12.04, 23:31 Tak sobie czytam i przechodze powoli od nienawiści do poparcia dla gorolla. Myślałem że oczernia carlosa ale sprawdziłem i ten doradca sąsiedzki faktycznie wypisywał te idiotyzmy, z gorliwościa godną idioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eustachy Re: Slonsk dla Slonzokow ! IP: *.sta.sprint-hsd.net 16.12.04, 23:20 I TAK OTO CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE>......................NO WŁASNIE>>>CARLOS. Na ten zaszczytby tytuł zapracował sobie isąc a ni cytając i nabijając masynka, należy mu się również za chęc topienia psów sąsiada Zosi i obrażania go aby się jej przypodobac to zwykly ulomek Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Slonsk dla Slonzokow ! 16.12.04, 23:33 Nie męcz się tak z tymi serwerami proxy. Poziom i styl wypowiedzi dużo wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Re: Slonsk dla Slonzokow ! IP: 67.111.137.* 16.12.04, 23:38 Nie męcz się tak z tymi serwerami proxy. Poziom i styl wypowiedzi dużo wyjaśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Slonsk dla Slonzokow ! 16.12.04, 23:42 Gość portalu: George napisał(a): > > zhwyć za książki Zhwyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\/\ax Re: Slonsk dla Slonzokow ! IP: 67.111.137.* 16.12.04, 23:47 Czy dla ciemniaka jest tak trudne do zrozumienia, że ktoś szybko pisząc może pomylić czcionki i zamiast "C" nacisnąc "Z" ???Prymityw zawsze będzie prymitywem.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Slonsk dla Slonzokow ! 16.12.04, 23:52 udeżeniowa wogóle powtażają momęt tymbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Slonsk dla Slonzokow ! 16.12.04, 23:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=18359190&a=18364026 Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Slonsk dla Slonzokow ! 17.12.04, 07:43 Gość portalu: /\/\ax napisał(a): > Czy dla ciemniaka jest tak trudne do zrozumienia, że ktoś szybko pisząc może > pomylić czcionki i zamiast "C" nacisnąc "Z" ???Prymityw zawsze będzie > prymitywem.Amen Yasny ! Unikaj polemik, bo możesz stać się celem niewybrednych ataków jak Carlos ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Slonsk dla Slonzokow i odwrotnie IP: 216.127.82.* 17.12.04, 20:07 Forman wszystko się zgadza tylko słowo "polemiki" zastąp na "ataków" Widze, że panuje tutaj pewne niezrozumienie sprawy więc pokrótce: Nikogo oprócz przyglupa forumowego, nie obrazilem pierwszy. Napewno. Taką mam zasade.Problem w tym, że znacie się wszyscy (tak myśle) więc odrazu w obronie "nabijacza maszynki" posypały się ataki na mnie. Jak ktoś drugo raz mnie atakuje to trafia na schwartzliste. Tak np, pieniaczka dziwi się, że daje jej popalić ale nie pamięta chyba jakie elaboraty pisała o inteligencji mojej, powoływala się przy tym nawet na wszyskich swych uczonych w rodzinie, co mnie w ogole nie zaima Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Slonsk dla Slonzokow i odwrotnie 17.12.04, 22:01 Gość portalu: . napisał(a): > Forman wszystko się zgadza tylko słowo "polemiki" zastąp na "ataków" > Widze, że panuje tutaj pewne niezrozumienie sprawy więc pokrótce: > Nikogo oprócz przyglupa forumowego, nie obrazilem pierwszy. Napewno. Taką mam > zasade.Problem w tym, że znacie się wszyscy (tak myśle) więc odrazu w obronie > "nabijacza maszynki" posypały się ataki na mnie. Jak ktoś drugo raz mnie atakuj > e > to trafia na schwartzliste. > Tak np, pieniaczka dziwi się, że daje jej popalić ale nie pamięta chyba jakie > elaboraty pisała o inteligencji mojej, powoływala się przy tym nawet na > wszyskich swych uczonych w rodzinie, co mnie w ogole nie zaima Sam się dziwię,że ze mną potrafisz normalnym tonem pisać. To jest forum i chodzi w nim własny punkt widzenia.Co do powyższego nie zgadzam się z Tobą. Ale odmienny punkt widzenia można uwypuklić w inny sposób ,bardziej delikatny niż Ty to robisz. Kiedyś pisaliśmy sobie o wszystkim i o niczym,a że nie było większych kłótni i sporów jeden z biernych (czytacz tylko)forumowiczów nazwał nas "Towarzystwem wzajemnej adoracji". Teraz przynajmniej ma co czytać ! Ale czy o to chodzi--myślę że szanowanie się nawzajem zwycięży emocje. Ja już przestałem Ci po chamsku odpowiadać.Może i Ty byś zaczął z innymi przedstawicielami tego forum. Jest to moje ciche marzenie, ale czy się spełni ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goroll Re: Slonsk dla Slonzokow i odwrotnie IP: 216.127.82.* 18.12.04, 08:42 Widzisz Forman, zauważyłem, że piszesz zawsze na temat albo nic nie piszesz. Nie brałeś udziału w debilnych dyskusjach typu: Dyscyk pado -ano pado -wcoraj tyz padalo ale jutro juz niy bydzie -no chyba zeby padalo. Nie podkręcałeś również napięcia na forum tylko je tonowałeś więc staram się nie zrażać zbytnio Ciebie do siebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Slonsk dla Slonzokow i odwrotnie 18.12.04, 08:46 Gość portalu: goroll napisał(a): > Widzisz Forman, zauważyłem, że piszesz zawsze na temat albo nic nie piszesz. > Nie brałeś udziału w debilnych dyskusjach typu: > Dyscyk pado > -ano pado > -wcoraj tyz padalo > ale jutro juz niy bydzie > -no chyba zeby padalo. > Nie podkręcałeś również napięcia na forum tylko je tonowałeś więc staram się ni > e > zrażać zbytnio Ciebie do siebie. > Pozdrawiam. Pisałem ! rzeczy banalne,ale to jest forum i można pisać o wszytkim i o niczym.A że rywalizowaliśmy kiedyś z Tychami były to wpisy co tu ukrywać by podkręcić licznik. Nikt nie jest bez winy,biję się w piersi ! I ja pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytator Re: Slonsk dla Slonzokow i odwrotnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:29 > Kiedyś pisaliśmy sobie o wszystkim i o niczym,a że nie było większych kłótni > i sporów jeden z biernych (czytacz tylko)forumowiczów nazwał nas > "Towarzystwem wzajemnej adoracji". o niczym takim nie było mowy. bywalec napisał, że to gorol i spółka zakładają denne topiki - kąciki wzajemnej adoracji, gdzie tylko oni się wypowiadają i adorują wzajemnie. jeden drugiego popiera i razem wymyślają co raz to durniejsze przymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goroll Re: Slonsk dla Slonzokow i odwrotnie IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:18 Masz rację, ciemnota śląska jest durnym przymiotem i stala sie przyslowiową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 08:36 . Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott goroll sie obudził... 20.12.04, 08:40 i co robi?? wyciaga swoje debilne topiki na górę pisząc puste posty. żałosny typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goroll Re: goroll sie obudził... IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 00:30 ...komu tak jebie się w pale? Kto zalożył stronkę na której są tylko same superlatywy na swój temat i nic więcej??? Kto może być tak niedowartościowany???? OTO PRZYKŁADY: Mam na imię Jacek,(...)Doktor, Temat mojej pracy dyplomowej magisterskiej brzmi: ...... Obroniłem się w listopadzie 2003 na ocene bardzo dobrą. W technikum na pracę dyplomową miałem: ...... Obrona na celujący! Co za maszyna! Aktualnie prawie wszystko robię z wykorzystaniem programowalnych mikroprocesorów, które dają praktycznie nieograniczone możliwości. Czasem coś programuję. Znam asembler, Pascala, C, C++ i inne. Robię stronki www od czasu do czasu. Obsługę komutera mam w małym paluszku :D. Nie ma takiego programu, którego nie można ujarzmić.itd.itd.itd A konia też umiesz walić????? Czy jeszcze jest taki drugi parch na osiedlu?? Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: goroll sie obudził... 22.12.04, 07:55 Gość portalu: goroll napisał(a): > ...komu tak jebie się w pale? > Kto zalożył stronkę na której są tylko same superlatywy na swój temat i nic > więcej??? > Kto może być tak niedowartościowany???? > OTO PRZYKŁADY: > > Mam na imię Jacek,(...)Doktor, > Temat mojej pracy dyplomowej magisterskiej brzmi: ...... Obroniłem się w > listopadzie 2003 na ocene bardzo dobrą. > W technikum na pracę dyplomową miałem: ...... Obrona na celujący! Co za maszyna > ! > Aktualnie prawie wszystko robię z wykorzystaniem programowalnych > mikroprocesorów, które dają praktycznie nieograniczone możliwości. > > Czasem coś programuję. Znam asembler, Pascala, C, C++ i inne. Robię stronki > www od czasu do czasu. Obsługę komutera mam w małym paluszku :D. Nie ma > takiego programu, którego nie można ujarzmić.itd.itd.itd > > A konia też umiesz walić????? > Czy jeszcze jest taki drugi parch na osiedlu?? To już było ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viceroy Re: PODSUMOWUJAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 67.15.77.* 31.12.04, 23:04 SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 11:40 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viceroy Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: 70.84.56.* 01.01.05, 13:05 SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.......SUPER CHAZIAJEM ROKU ZOSTAJE CARLOS.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: SUPER HADZIAJ ROKU IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:47 zasłużenie Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SUPER HADZIAJ ROKU 02.01.05, 17:55 nawet czytać nie potrafisz(-cie)... "SUPER CHAZIAJEM".... ciebie i tak nikt nie przebije.... nawet ten sąsiad.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott SUPER HADZIAJ ROKU 2004 - rozstrzygniecie 04.01.05, 14:38 Super Hadziajem Roku 2004 został sąsiad Zosi!! A więc utrzymał tytuł z poprzedniego roku. A teraz trzeba by rozstrzygnąć konkurs na największy wrzód tego Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 - rozstrzygniecie IP: 80.51.23.* 04.01.05, 16:11 Z tym akurat nie będzie problemu - typologia jednoznaczna i sądzę jednogłośna. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 - rozstrzygniecie 04.01.05, 16:31 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Z tym akurat nie będzie problemu - typologia jednoznaczna i sądzę jednogłośna. Popieram,ale nie chcę głośno myśleć kto jest viceliderem. Ciekaw jestem czy przez ten miniony rok,nastąpiły pozytywne zmiany u sąsiada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 - rozstrzygniecie IP: 80.51.23.* 04.01.05, 17:16 Stracił nieco wigor w robieniu złośliwości i uprzykrzaniu życia(całe szczęście).Lat mu przybyło i cywilizuje się, ale... poczekamy do wiosny.Piła tarczowa na razie stoi tam gdzie stała,czyli pod moimi oknami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 - rozstrzygniecie IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:50 drcarlos 02.01.2005 17:55 + odpowiedz nawet czytać nie potrafisz(-cie)... "SUPER CHAZIAJEM".... ciebie i tak nikt nie przebije.... nawet ten sąsiad.... Carlos nie kompromituj się druga wpadka w tym roku: www.google.pl/search?q=chaziaj&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\/\ax Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 - rozstrzygniecie IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:08 No carlosku daj głos, co tam???hadziaj czy chaziaj??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goroll Re: SUPER HADZIAJ ROKU 2004 - rozstrzygniecie IP: 149.156.189.* 06.01.05, 10:23 Jush dawno zeh godou ,ze tyn Karlik to jes jakis lewar abo uon abo jigo fatry soom z Podlasia:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś