Dodaj do ulubionych

koncert Kultu

IP: 213.77.86.* 18.10.03, 21:52
Katowice,Spodek,koncert Kultu;niesamowita energia i to zarówno po stronie
sceny jak i publiczności,prawie 3 godziny świetnej muzyki+profesjonalizm
Kazika i jego ekipy i poszanowanie dla odbiorcy którego powinien nauczyć sie
np pewien "zbuntowany" łódzki zespół.No!Czekam na inne wrażenia
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: koncert Kultu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.03, 13:55
      Mam inne zdanie.
      Po pierwsze za cicho. Nie po to idę na koncert, żeby mi rozmowy siedzących
      rząd wyżej przeszkadzały w odbiorze muzyki. Po drugie Kazik jeżeli się
      nie "spala" to na pewno się wypala. I na koniec zostawiłem totalny bałagan
      związany z pomarańczowymi naklejkami na pomarańczowych biletach. Czemu miał
      służyć podział na płytę i sektory nie rozumiem. A jeżeli już to kolorowe
      bilety. Dwa lata temu był totalny odpał. W piątek było, źle. Zwykły
      profesjonalnie (no bo 20 letnia kapela chyba nie może inaczej) zagrany
      koncert. Nic porywającego.
      • Gość: clan of xymox Re: koncert Kultu IP: *.prosynchem.gliwice.pik-net.pl 21.10.03, 11:23
        Daj Boże więcej tak zagranych koncertów.
        Dla mnie nie było ani za cicho(może by tak uszka przeczyścić albo jakaś wizyta
        u laryngologa) ani posługiwanie się biletem też nie sprawiało większych
        problemów.
        Myśle, że jak się chce przyczepić do czegoś to na siłę zawsze się coś znajdzie.
        • Gość: kaziu Re: koncert Kultu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 17:09
          Koncert był OK!
          Zawsze się jakaś zrzęda znajdzie...
          • Gość: olo Re: koncert Kultu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 17:28
            Argumenty, argumenty. Jeszcze raz powtórzę, trudno aby kapela z 20 letnim
            stażem zagrała zły koncert. Na ilu koncertach Kazika byliście do tej pory?
            Odnoszę wrażenie, że za 30zł nie jesteście w stanie postawić żadnych
            szczególnych wymagań.
            • Gość: kaziu Re: koncert Kultu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 20:01
              Tak, tak, wiemy, głupio Ci, wyskoczyłeś jak Filip z konopii a teraz robisz z
              siebie konesera. Maruda jesteś i taka Twoja natura.
              • Gość: GOSC Re: koncert Kultu IP: *.rednet.com.pl 21.10.03, 21:17
                fajowo zescie sie dobrze bawili, a na olo niy paczcie- to stary nudziarz
                • Gość: greg Re: koncert Kultu IP: *.altec.pl 21.10.03, 21:54
                  W tym roku nie byłem na koncercie, ale byłem w zeszłym roku (tez w Spodku). I
                  muszę powiedzieć, że wtedy nagłośnienie było kiepskie. GW przed koncertem
                  rozpisywala sie jaki to wspanialy show robi Kult - tymczasem na koncercie
                  naglosnienie kiepskie, swiatla przecietne, jedynie muzyka i fani dopisali.
                  • Gość: olo Re: koncert Kultu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 06:18
                    I tak, niestety było również w tym roku. Kilka lat temu w Podlesicach był
                    lepszy koncert. Nie dlatego że w plenerze, tylko nie zderzył się z
                    oczekiwaniami. Proste? Ja, jako stary nudziarz od równie mi starego Kazika
                    oczekuję z roku na rok czegoś więcej. I wszystko to co stało w wywiadzie z
                    Kazikiem w Muzie znalazło swoje odzwierciedlenie w Spodku. Facet się
                    zwyczajnie drugi rok opierdala. To jego słowa, nie moje.
                    • Gość: gregol Re: koncert Kultu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 15:45
                      Rozmawiałem z ludźmi, którzy też byli na koncercie i też stwierdzili, że było
                      za cicho. Tylko dwie osoby tak nie powiedziały, ale one stały w 2 rzędzie od
                      sceny więc się nie dziwie.
                      • Gość: greg Re: koncert Kultu IP: *.altec.pl 22.10.03, 19:15
                        koledzy sie skarzyli, ze nie lali w tym roku piwa w spodku
                        • Gość: kaziu Re: koncert Kultu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 20:27
                          Nie, z tym piwem to gwóźdź do trumny.
                          Ok wygraliście marudy. Samopoczucie lepsze?
                          • Gość: greg Re: koncert Kultu IP: *.altec.pl 22.10.03, 20:34
                            to wolno wyglaszac tylko pozytywne opinie o tym koncercie, czy jak ?
                            • Gość: kaziu Re: koncert Kultu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 21:26
                              nie, no spoko, pomarudzić też można, tym bardziej gdy ktoś odczuwa taką
                              potrzebę, no chyba, że można tylko psioczyć, a ja tu jak jakiś troglodyta
                              niemodne, pozytywne opinie wygłaszam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka