Dodaj do ulubionych

Tomasz Malkowski: Katowicka Rospuda

IP: *.aster.pl 20.10.08, 23:44
Mogę się założyć o to, jak zareagują PKP na ten apel red.
Malkowskiego: udowodnią, że red. Malkowski jest ich i skarbu państwa
dłużnikiem, ponieważ przez te wszystkie lata kiedy korzystał z usług
PKP przewozy pasażerskie były deficytowe, a więc skarb państwa i PKP
dopłacały do biletów red. Małkowskiego ...
... do moich zresztą też ...
A.
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Tomasz Malkowski: Katowicka Rospuda IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.08, 23:58
      Myślę dokładnie przeciwnie. Gdzie mam słać list popierający wyburzenie? Jak
      demokracja, to demokracja.
    • Gość: sqro Re: Tomasz Malkowski: Katowicka Rospuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 00:34
      a komu słać listy z żądaniem wyburzenia tego betonowego antyludzkiego scierwa?
      • Gość: sqro Re: Tomasz Malkowski: Katowicka Rospuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 00:36
        na szczęście mamy demokracje i decyduje głos ogółu a nie margines choćby nie
        wiadomo jak przekonany o szczególnej roli własnej opinii
        • Gość: Hann-a Re: Tomasz Malkowski: Katowicka Rospuda IP: *.centertel.pl 21.10.08, 11:20
          czy ten głos ogółu, to uszok i jego banda
    • emenefix Tomasz maj mój głos i całej redakcji 21.10.08, 08:51
      pozdro!
      Marcin Nowak, Moje Miasto Silesia
    • Gość: Max California Tomasz Malkowski: Katowicka Rospuda IP: 62.148.94.* 21.10.08, 09:01
      Skoro jest Pan współwłaścicielem tego budynku to proszę zrobić na nim porządek.
      To chyba nie przystoi żeby tak nie dbać o swoją własność! Panie Redaktorze, nie
      wypłynie Pan na tej sprawie jak niektórzy na Rospudzie!
    • Gość: Entasis Tomasz Malkowski: Katowicka Rospuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 18:45
      Już sie wypowiadałam na temat - to jest sztandarowa architektura i
      należy ją pozostawić - oczywiście przywracając do świetności. A po
      kolejnych "podchodach" pozostaje tylko stwierdzić, co nastepuje:

"dlaczego nad wybitnym / dominuje jaźń licha, zwana normą - / pewna
      swoich racji / stokroć powielona/ miałka mnogość ?"
      • Gość: hmm Re: Tomasz Malkowski: Katowicka Rospuda IP: 134.76.248.* 23.10.08, 10:50
        Parafrazując cytat z pewnego polskiego filmu - "demokracja demokracją, ale racja
        musi być po naszej stronie"?
    • Gość: mecenas Re: Tomasz Malkowski: Katowicka Rospuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 20:00
      Malkowski, pojebało cię? uważasz się za zbawce ślaskiej architektury? Nie, ty
      tylko cynicznie podbijasz swoja stawkę....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka