Dodaj do ulubionych

Wielbiciele wyprzedaży szturmują sklepy

IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.08, 22:18
SCC ! - artykuł sponsorowany......
Obserwuj wątek
    • Gość: sellerka Re: Wielbiciele wyprzedaży szturmują sklepy IP: *.via.zamek.net.pl 29.12.08, 22:32
      pełna zgoda! w gw nie można przeczytać o żadnym innym centrum,
      zawsze tylko SCC i tłumy klientów!
      • Gość: mwo Re: Wielbiciele wyprzedaży szturmują sklepy IP: *.uk2net.com 30.12.08, 09:56
        pełna zgoda! w gw nie można przeczytać o żadnym innym centrum,
        zawsze tylko SCC i tłumy klientów!
        .
        Tak przecież było "od zawsze".
        Nawet Malkowski - swego czasu bezwzględny tropiciel architektonicznego śmiecia,
        temat tego blaszanego wrzoda omijał jak śmierdzące gow.o.
      • Gość: maras Re: Wielbiciele wyprzedaży szturmują sklepy IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 30.12.08, 12:31
        tylko w SCC sa tlumy, wiec niby o kim mieliby pisac.....
    • Gość: me CH Pogoria IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.08, 23:43
      nie wiem po co zatrudniali dodatkowy personel w Pogorii - chyba tylko żeby
      dzieciaków przeganiać...
    • Gość: bolo to mają być wyprzedaże?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 09:17
      obniżki o 30%?? W Londynie obniżki sięgają 70-80%. Tylko w tym śmiesznym kraju
      ludzie zachwycają się taką pseudo obniżką
    • Gość: HAZA Wielbiciele wyprzedaży szturmują sklepy IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.08, 10:14
      Też pomyślałam że skorzystam z tzw.obniżki.Faktycznie tłumy ludzi, obniżki
      niewielkie a na półkach badziewie.Artykuły atrakcyjne i pełnowartościowe
      trzymały swoją cenę.Dla mnie to nabijanie ludzi w butelkę.
      • Gość: Wafel Re: Wielbiciele wyprzedaży szturmują sklepy IP: *.chello.pl 30.12.08, 11:42
        Takie obnizki jak widac wystarcza aby cale bydlo sciagnac.
    • Gość: yola Wielbiciele wyprzedaży szturmują sklepy IP: 89.100.152.* 30.12.08, 10:53
      dokładnie, co to jest 30% obniżki? wyprzedaż to zakupy z 70-80% obnizką. ale
      nawet to mnie nie zmusi to odwiedzenia centrum handlowego. byłam po świętach
      raz, wystarczy - kupiłam tylko ubrania dla dziecka, sobie nic bo nie miałam
      chęci przedzierać się przez gromady spoconych ciał żeby dostać się do
      przymierzalni.
      zauważyłam że w damskich sekcjach w sklepach zawsze jest taki syf, ze szkoda
      gadac. w męskich sekcjach - ład i porządek. panowie odkładają wszystko na
      półeczki, odwieszają skąd wzięli. baby to straszne "syfiary" z tego wniosek.
      niechlujne i bez szacunku dla obsługi, która musi za nimi sprzątać.
      • Gość: Czesio socjosolarowe-zdania elyty gdie te muhy gdzie muhy IP: *.c199.msk.pl 30.12.08, 14:59
        gdzie te muhy ?

no gdzie muhy ?
    • Gość: Kamyk Żenujący poziom głupiej konsumpcji IP: 77.252.71.* 30.12.08, 17:28
      Żenujący poziom głupiej konsumpcji sięga zenitu.
    • Gość: ciekawy Wielbiciele wyprzedaży szturmują sklepy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.08, 23:41
      w levisie w scc była w ogóle kiedykolwiek jakakolwiek przecena?
      • Gość: mwo Re: Wielbiciele wyprzedaży szturmują sklepy IP: *.uk2net.com 04.01.09, 21:51
        przy czynszach, które oni tam płacą to skórę z klienta MUSZĄ zedrzeć, nie mają
        po prostu wyjścia...
        no więc i przeceny iluzoryczne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka