Dodaj do ulubionych

Adam Banaś chce zmienić klub

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 22:34
Skąd wiesz,podjudzaczu,że Górnik będzie żądał 1,5 mln.euro? Łaziłeś
koło płotu i słyszałeś plotki podchmielonych kibiców,czy sam to
wymyśliłeś ?
Obserwuj wątek
    • Gość: /G\ Adam Banaś chce zmienić klub IP: *.broker.com.pl 01.07.09, 22:50
      A tak ten "Judasz" deklarował przywiązanie do górnika
      • Gość: kolo Re: Adam Banaś chce zmienić klub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 08:20
        a niech wypie...a takich ciulii nam nie trzeba a gorawski i strąk razem z nim
    • Gość: jogurt 1,5 mln Euro??? kogoś pizło w łeb i to zdrowo IP: *.bph.pl 02.07.09, 10:46
      za pierwszoligowego gracza taki majątek
    • Gość: kosta tępe pyrusy chcieliby go za 2mln zł. ale wiocha IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 02.07.09, 14:45
      tępe pyrusy chcieliby go za 2mln zł. co za wieśniaki.
      • Gość: KKS tępak to cie zrobił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 18:41
        zasrany hanysie,Lech ma taki budżet,że nie musi na niczym
        oszczędzać,a ty głupku niedługo będziesz oglądał 2 ligę.
    • Gość: diego Adam Banaś chce zmienić klub IP: *.chello.pl 02.07.09, 18:28
      Po pierwsze: BRAWO DAREK!!!! Strzelaj chłopaku!!!! Masz to w darze od pana B.!!!
      Po drugie: z niewolnika nie ma zawodnika!!! Ktoś wcześniej wymienił nazwiska DO
      ODSTRZAŁU, dodałbym...I PITRY TEŻ!! A szkoda, bo myślałem, że Gorawski... Ale
      nie ja jeden myliłem się....
      Po trzecie, najważniejsze: p.Banaś, w Lechu nie powąchasz pan platzu, na może
      Puchar... ale Ekstraklasy, w porywach...Polski. Radzę się rozmyślić dobrze.
      Plotka głosi, że w Poznaniu będą oszczędzać na.... sprzątaczkach w szatni.... a
      w takim razie , kto to będzie robił, przecież nie Stare Pyry!!!!
      Mimo wszystko, w podzięce za sezon, szczęścia życzę!!!!
    • haxman Re: Adam Banaś chce zmienić klub 04.07.09, 13:09
      Brać go do Korony, niech zagra wreszcie w porządnym klubie i w porządnym mieście wojewódzkim na najlepszym stadionie w PL.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka