Gość: robak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 22:34 Skąd wiesz,podjudzaczu,że Górnik będzie żądał 1,5 mln.euro? Łaziłeś koło płotu i słyszałeś plotki podchmielonych kibiców,czy sam to wymyśliłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: /G\ Adam Banaś chce zmienić klub IP: *.broker.com.pl 01.07.09, 22:50 A tak ten "Judasz" deklarował przywiązanie do górnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Adam Banaś chce zmienić klub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 08:20 a niech wypie...a takich ciulii nam nie trzeba a gorawski i strąk razem z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogurt 1,5 mln Euro??? kogoś pizło w łeb i to zdrowo IP: *.bph.pl 02.07.09, 10:46 za pierwszoligowego gracza taki majątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosta tępe pyrusy chcieliby go za 2mln zł. ale wiocha IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 02.07.09, 14:45 tępe pyrusy chcieliby go za 2mln zł. co za wieśniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS tępak to cie zrobił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 18:41 zasrany hanysie,Lech ma taki budżet,że nie musi na niczym oszczędzać,a ty głupku niedługo będziesz oglądał 2 ligę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diego Adam Banaś chce zmienić klub IP: *.chello.pl 02.07.09, 18:28 Po pierwsze: BRAWO DAREK!!!! Strzelaj chłopaku!!!! Masz to w darze od pana B.!!! Po drugie: z niewolnika nie ma zawodnika!!! Ktoś wcześniej wymienił nazwiska DO ODSTRZAŁU, dodałbym...I PITRY TEŻ!! A szkoda, bo myślałem, że Gorawski... Ale nie ja jeden myliłem się.... Po trzecie, najważniejsze: p.Banaś, w Lechu nie powąchasz pan platzu, na może Puchar... ale Ekstraklasy, w porywach...Polski. Radzę się rozmyślić dobrze. Plotka głosi, że w Poznaniu będą oszczędzać na.... sprzątaczkach w szatni.... a w takim razie , kto to będzie robił, przecież nie Stare Pyry!!!! Mimo wszystko, w podzięce za sezon, szczęścia życzę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haxman Re: Adam Banaś chce zmienić klub 04.07.09, 13:09 Brać go do Korony, niech zagra wreszcie w porządnym klubie i w porządnym mieście wojewódzkim na najlepszym stadionie w PL. Odpowiedz Link Zgłoś