Dodaj do ulubionych

Silesia darmowe kursy na prawo jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 09:04
witam czy ktoś wie jak wygląda sprawa z darmowymi kursami na prawo
jazdy organizowanymi przez osrodek szkolenia kierowców Silesia.
Ponoć organizują coś takiego finansowane to jest prawdopodobnie
przez Unie Europejską,Ktoś cos słyszał bo od nich nie bardzo można
się dowiedzieć!
Obserwuj wątek
    • Gość: iniko Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 12:13
      Skoro oni sami nie wiedza, to kto ma wiedziec? Poza tym silesia to
      daremna szkola
      • Gość: Zuza Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: *.centertel.pl 20.07.09, 09:26
        Daj se spokój z unią;-/
        Zarób kase i dopiero idź na prawko.Nie licz na ich jałomużne...
        • Gość: zuza Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 12:33
          se spokój
          jałomużne

:))
    • Gość: Dorota Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: *.chello.pl 13.08.09, 11:31
      A ja właśnie zdałam egzamin na prawko :) Korzystałam właśnie z darmowego kursu w
      Silesii i wcale nie narzekam. To co zaoszczędzisz na kursie możesz zainwestować
      w dodatkowe lekcje jazdy :) Polecam. A po informacje najlepiej udać się do biura
      (na ul. Katowicką lub Mickiewicza) bo na stronie nic nie mają (a ja też szukam
      dla syna takiego kursu). Wiem, że ich projekt unijny jest zatwierdzony więc
      powinna już ruszyć rekrutacja.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia :o)
      • Gość: laki Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.08.09, 12:03
        moglabys dokladniej opisac jak taki jurs wyglada czy rzeczywiscie nic cie nie wyszlo
      • Gość: Ania Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: *.ryb.abpl.pl 01.02.10, 22:46
        A w jakich godzinach odbywają się zajęcia w ramach tego projektu z Unii? Wiem,
        że w tygodniu są to godziny popołudniowe, ale o której konkretnie?
    • Gość: siudamac Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: 212.160.172.* 13.08.09, 13:45
      dzwoniłem i pytałem - najbliższy nabór ma rozpocząć się pod koniec
      sierpnia

kurs jest 3-częściowy - oprócz prawa jazdy trzeba przejść szkolenie
      komputerowe i językowe (trwa to podobno około 5 miesięcy)
      podstawowy warunek wzięcia udziału w naborze to:
      - osoba zatrudniona
      - wynagrodzenie miesięczne do 2500zł brutto
      • morges Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy 13.08.09, 16:41
        To czyli te kursy są dla tych co maję pracę i to chyba też nie najgorzej
        płatną....a dla młodzieży czy bezrobotnych niema nic ? nawet w UP nie mają na
        Kursy pieniędzy , Szkoda gadać , może Unia niech jeszcze Getta pootwiera i
        pozamyka w nich tych bez pracy, emerytów i rencistów,...... To jest
        Polska...............
        • Gość: anastazja Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: *.centertel.pl 13.08.09, 17:19
          Rekrutacja ruszy jak na stronie ich internetowej będą takie
          formularze czy ankiety.Ja robiłam tam bezpłatny kurs z poprzedniego
          projektu,też było kilka obowiązkowych modułów,umowy do
          podpisywania.Za darmo było całkiem,sprawnie i mam prawko,co prawda
          za drugim podejściem zdałam.Teraz chcę wysłać córkę i zerkam na tę
          stronę codziennie.Pewnie jak już będą ankiety,to też znajdzie się
          dużo chętnych,no i kto pierwszy ten lepszy.Pozdrawiam Nastka
          • morges pytanie do Anastazji.... 16.08.09, 21:27
            mam pytana piszesz Córki, mam syna na 18 lat chodzi do Technikum może skorzystać
            z takiego kursu jak się uczy...???
        • morges do Anastazji.... 14.08.09, 06:09
          Mogła byś mi podać linka do tej strony, byłbym niezmiernie
          wdzięczny......zdzichu042@gmail.com
          • Gość: anastazja Re: do Anastazji.... IP: *.centertel.pl 14.08.09, 11:34
            www.osksilesia.com.pl ale lepiej zadzwonić 032 2598213.pozdrawiam
            nastka
      • siwuladwa Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy 02.09.09, 11:09
        czy ktoś chodził do auto szkoła na ul.ułańskiej
        • Gość: miki Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: 81.219.121.* 18.10.09, 17:53
          Czy ktoś się zgłosił?
          • Gość: tewi Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: 94.254.221.* 19.10.09, 11:57
            Znalazłam ostatnio superową stronę poświęconą nauce na prawo jazdy. Bardzo mi
            pomogła, bo mogłam na spokojnie w domu po jeździe przeanalizować sobie zdjęcia i
            opis skrzyżowań w Katowicach. www.zdamprawko.pl GORĄCO POLECAM!!!
    • iwet.tewi Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy 19.10.09, 12:27
      Nie wiem jak wyglądają tam kursy, ale wejdź na www.zdamprawko.pl Ten portal to
      naprawdę skuteczna pomoc w nauce jazdy: zdjęcia skrzyżowań i ich opis w mieście
      Katowice, Dąbrowa Górnicza i Częstochowa, ranking błędów niezdawalności podczas
      egzaminu, porady psychologa jak walczyć ze stresem w trakcie egzaminu itd.
      Gorąco polecam!!!
      • Gość: Greg Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 23:15
        Słuchajcie o co chodzi z tymi kursami za darmo? Na miescie dostałem
        ulotke- dzwonie a tam juz na te kursy nie ma miejsc! Dlaczego to jest
        za darmo? gdzie jest haczyk? Proponuja kurs też za darmo ale na
        przedstawiciela handlowego! O co tu chodzi? Nie spotkałem sie z tym ze
        cos jest za darmo! Ponoc nawet wyżywienie na zajęciach. Prosze niech
        napisze ktos komu udało sie tam zapisać! dzieki Grzegorz
        • Gość: miki Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: *.chello.pl 20.10.09, 16:47
          Za darmo bo z Unii:)-to projekt finansowany z efs. Ja wysłałam zgłoszenie i
          teraz czekam na info o rozmowie rekrutacyjnej- pewnie jest wielu chętnych. W
          ramach projektu bierzesz udział w trzech obowiązkowych kursach: prawo jazdy,
          kurs komputerowy i kurs językowy . Musisz zrobić wszystkie trzy w pakiecie.
          Warunki? osoba pracująca, zarobki najlepiej do 2500 brutto. Haczyk? jezeli się
          zdecydujesz i podpiszesz umowę to raczej nie warto rezygnować bo trzeba będzie
          ponieść koszty całego szkolenia.
          • Gość: Greg Re: Silesia darmowe kursy na prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 20:33
            To gratuluje! ja muszę czekac na nastepny nabór w styczniu!
            powodzenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka