Gość: Czyli! IP: 83.230.7.* 06.08.09, 23:06 Wielkie dyRdymaly Slaska czas zaczac-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: some1 Artykul sponsorowany, czy jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 11:53 Strasznie tendencyjny ten artykuł. Wiele na temat Piasta to się nie rozpisywał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Ruchu Re: Artykul sponsorowany, czy jak? IP: *.chello.pl 07.08.09, 21:20 Wyluzuj, to pewnie dlatego, że Ruch jest gospodaRzem. Fajny mecz się zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davy Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.09, 13:02 Davy z Sośnicy (tylko Górnik!) trzyma kciuki za Ruch! Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit [...] 07.08.09, 13:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete89 Re: Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.tijo.pl 08.08.09, 14:04 Pit. Czytałem już wcześniej różne Twoje komentarze. Pragnę wszystkim powiedzieć że to jest przykład super kibica. Tak trzymaj Pit jesteś wg mnie świetny. Co prawda nie wiem jak na trybunach sie zachowujesz ale internetowy kibic powinien być taki jak Ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan Re: Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.chello.pl 07.08.09, 19:41 @ PIT... Żal mi Ciebie mały człowieku. Drugiego takiego prostaka na tym forum jeszcze nie było. Masz traumę z dzieciństwa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 09:04 Może Niedzielan się odblokuje ,licze na 3 punkty i komplet widzów . Tak na marginesie murawa wygląda imponująco-pozdro dla noRmalnych kiboli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 13:55 www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETErKSG I co pieski IP: *.tijo.pl 08.08.09, 14:08 Czemu nie na Śląskim jak to byłow zwyczaju!!?? Co koncercik i macie przerąbane?? Biedne piseki, dobrze że macie bude zastępczą na cichej... W chorzowie ulica jest tak jak kibice... cicha do bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davy Re: Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.09, 21:49 No i Davy KSG efektywnie trzymał kciuki. Pozdro dla wszystkich Ruchowców, którzy poza miłością do Ruchu odczuwają sympatię do Górnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naRa Re: Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.chello.pl 08.08.09, 21:58 Życze KSG powRotu do elity. Żeby jeszcze małolaty po obydwu stronach 3mali jakiś poziom, to by było dobrze. NIEBIESCY dzięki za wygRaną i miłą atmosfeRę na C6. Te koszulki kibiców extrRa pomysł.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś