Dodaj do ulubionych

Ruch gra z Piastem. Kto przegra, ma problem

IP: 83.230.7.* 06.08.09, 23:06
Wielkie dyRdymaly Slaska czas zaczac-)
Obserwuj wątek
    • Gość: some1 Artykul sponsorowany, czy jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 11:53
      Strasznie tendencyjny ten artykuł. Wiele na temat Piasta to się nie rozpisywał...
      • Gość: Kibic Ruchu Re: Artykul sponsorowany, czy jak? IP: *.chello.pl 07.08.09, 21:20
        Wyluzuj, to pewnie dlatego, że Ruch jest gospodaRzem. Fajny mecz się zapowiada.
    • Gość: Davy Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.09, 13:02
      Davy z Sośnicy (tylko Górnik!) trzyma kciuki za Ruch!
      • pit-zeolit [...] 07.08.09, 13:21
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Pete89 Re: Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.tijo.pl 08.08.09, 14:04
        Pit. Czytałem już wcześniej różne Twoje komentarze. Pragnę wszystkim powiedzieć
        że to jest przykład super kibica. Tak trzymaj Pit jesteś wg mnie świetny. Co
        prawda nie wiem jak na trybunach sie zachowujesz ale internetowy kibic powinien
        być taki jak Ty!!!
    • Gość: Iwan Re: Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.chello.pl 07.08.09, 19:41
      @ PIT... Żal mi Ciebie mały człowieku. Drugiego takiego prostaka na tym forum
      jeszcze nie było.

Masz traumę z dzieciństwa ???
      • Gość: Blue LgT Re: Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 09:04
        Może Niedzielan się odblokuje ,licze na 3 punkty i komplet widzów .
        Tak na marginesie murawa wygląda imponująco-pozdro dla noRmalnych
        kiboli
        • Gość: olo Re: Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 13:55
          www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/
          • Gość: PETErKSG I co pieski IP: *.tijo.pl 08.08.09, 14:08
            Czemu nie na Śląskim jak to byłow zwyczaju!!?? Co koncercik i macie
            przerąbane?? Biedne piseki, dobrze że macie bude zastępczą na cichej... W
            chorzowie ulica jest tak jak kibice... cicha do bólu...
          • Gość: Davy Re: Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.09, 21:49
            No i Davy KSG efektywnie trzymał kciuki. Pozdro dla wszystkich Ruchowców, którzy poza miłością do Ruchu odczuwają sympatię do Górnika.
            • Gość: naRa Re: Ostatni sezon Piasta w ekstraklasie... IP: *.chello.pl 08.08.09, 21:58
              Życze KSG powRotu do elity. Żeby jeszcze małolaty po obydwu stronach 3mali jakiś
              poziom, to by było dobrze. NIEBIESCY dzięki za wygRaną i miłą atmosfeRę na C6.
              Te koszulki kibiców extrRa pomysł.:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka