Gość: Ewa (Kostuchna) IP: *.centertel.pl 27.08.09, 13:07 Pilne! Szukam dobrego gabinetu masażu kręgosłupa .Najlepiej z karnetami.Do 10km. od Katowic -Kostuchny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ryll Re: Ból kręgosłupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:23 powiedz staremu żeby cię natarł gęsim sadłem wypij do tego sete i niech cie sieknie od tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa(Kostuchna) Re: Ból kręgosłupa IP: *.centertel.pl 27.08.09, 15:12 Mój Mąż to chętnie ciebie , by "sieknął" tępy rylu. Jak już ktoś napisał na tym forum 75% osób na tym forum to wulgarne prymitywy.Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Ból kręgosłupa 30.08.09, 09:43 na Kostuchnie jest centrum odnowy -rechabilitacja-basen -na BOYA ZELENSKIEGO -spróbuj tam ,wiem ,ze tam mozna pojsc na zabiegi z NFZ ale moze i prywatnie masują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysiam Re: Ból kręgosłupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 21:22 reHabilitacja -oczywiście... co za ort.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka36 Re: Ból kręgosłupa IP: *.pl 30.08.09, 10:54 Jestem poważnie chora na kręgosłup i powiem Ci ze nie na wszystkie schorzenia można stosować masaż. Chyba, że tylko chcesz sobie poprawić nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa (Kostuchna) NFZ odpuszczam IP: *.centertel.pl 30.08.09, 12:07 Rozmawiałam już z lekarzem.Jest oczywiście taka możliwość ale są odległe terminy(listopad). Ktoś już tu opisywał jakiś gabinet z Mysłowic.Jutro tam zadzwonię i spytam.To jakieś 10km. chyba... Znajoma mi mówiła ,że i tka najpierw skonsultować się z masażystką/ą czy mogę chodzić na masaże. Dzięki za pomoc i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: NFZ odpuszczam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.09, 13:58 Jak chcesz mogę polecić lekarza/neurolog/, który "nastawia" kręgosłup. Potem - to już nie będziesz potrzebować masażu ;))) A propos - konsultuj się z lekarzem, a nie z masażystką !!! Często jest tak, że masaż powoduje pogorszenie stanu /no, ale to oczywiście zależy od tego - co ci jest/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Ból kręgosłupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 21:38 Co konkretnie Ci dolega? Ja dyskopatię wyleczyłem w Tychach stosując metodę MacKenziego. Rehhabilitant dojeżdża również do Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś