Gość: gość IP: *.welnowiec.net 03.09.09, 15:02 która szkoła ma najlepsze zajęcia przygotowujące do matury???? int mnie biologia i chemia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: przygotowanie do matury IP: 89.107.153.* 05.09.09, 14:11 podbijam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: przygotowanie do matury IP: *.aster.pl 11.02.10, 14:41 A czy ktos z Was korzystał z korepetycji , np. takich jak ta platu.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: przygotowanie do matury IP: 80.54.28.* 23.03.10, 16:45 ja korzystalam :D znalazlam na fb tzn nadal korzystam choc mialam dopiero pare lekcji z chemii to jestem zadowolona i jest nawet nie drogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawiciel Re: przygotowanie do matury IP: *.mmj.pl 05.09.09, 18:39 Profesjonalne kursy przygotowujące do matury z wszystkich przedmiotów na poziomie podstawowym lub rozszerzonym na terenie całego województwa śląskiego. Zajęcia prowadzone przez egzaminatorów maturalnych w grupach od 5 do 8 osób. Powtórzenie i usystematyzowanie obowiązującego na maturze materiału, ćwiczenia na przykładowych zestawach maturalnych, liczne materiały pomocnicze. Informacje i zapisy gg: 4257436 e-mail: Patrycja20001@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nestor Re: A po co wam matura? IP: *.c201.msk.pl 13.02.10, 17:30 Oj nieuki-próżniaki! Czy sądzicie, że wam coś dadzą korepetycje? To nie korepetytor ma się przygotować do matury. Matura jest potrzebna żeby startować na studia. I co, później korepetycje z kilkudziesięciu przedmiotów? Pieniędzy wam nie starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczsięucz Re: A po co wam matura? IP: *.chello.pl 23.03.10, 17:41 Może za twoich casuf korepetycji udzielano 'nieukom'. Teraz korepetycje pobierają ci , którzy chcą wiedzieć więcej niż przeciętny nauczyciel potrafi w czasie nauczania wielu naraz i w/g programu nauczyć. To samo na studiach. Co zrozumiesz to twoje ,wymagania spore, czasu mało.. Chcesz zaliczyć to płać takie bywa podejście do studenta. Ktoś powie nauka jest bezpłatna. Płaczą i płacą . Takie jest życie idem per idem Odpowiedz Link Zgłoś